Britanya GP – Sıralamalar Sonrası Mclaren Mercedes

yazar:

kategori:

Heikki Kovalainen – 1.: Geçtiğimiz haftaki testlerde biraz performans bulmamızın ardından tüm hafta sonu iyiydik. Britanya’da yarış için çok zaman geçirdim bu yüzden ilk pole pozisyonumu Silverstone’da almak mükemmel. Araç şu anda mükemmel; 3 sıralama seansında düzenli olarak gelişim gösterdim ve yarın performansımızın güçlü olacağından eminim.

Lewis Hamilton – 4.: Heikki’yi ilk pole pozisyonu için kutluyorum. Araç içerisinde rahattım ve hızlıydık ancak Q3’te ilk hızlı turumda Priory çıkışında biraz genişte kaldım ve dışarı çıktım. Açıkçası biraz fazla zorladım ve ilk çizgiyi kaçırmam kötü. Ancak stratejimiz ve beklenen yağmur ile herşey mümkün ve yarın kendi vatandaşlarım önünde yarışacağım için sabırsızlanıyorum.

Ron Dennis: Heikki kötü ve tehlikeli koşullarda başarmak için çok fazla kararlılık ve yetenek gösterdi. Sonuç olarak ilk Formula 1 pole pozisyonunu aldı ve bunu haketti çünkü tüm hafta sonu çok iyi sürdü. Lewis 3. sektörde küçük bir hata yaptı ve 4. sıra onun performansını yansıtmıyor ancak yine de yarın güçlü bir sonuç alabileceği konusunda iyimser. Genel olarak yarın için iyi konumda olduğumuzu hissediyorum ve Mclaren’in kendi evindeki yarışı için sabırsızlanıyorum.


Yorumlar

  1. Bir BMW taraftarı olarak kova'yı tebrik ederim bugün gerçekten iyi iş çıkarttı yarında devam etmesini diliyorum.:))

  2. inş 1-2 yaparız ceza olmazsa çok ihtiyacı var takımın ve fabrikada aracı geliştirmek için çabalayan insanların hadi hayırlısı

  3. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    bizimkiler cok mutlu görünüyor hadi bakalim FIA Bu sefer cezada uydurmadi bakalim ne olacak insallah 1-2 oluruz ..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir