Britanya GP – Sıralamalar Sonrası Honda

yazar:

kategori:

Rubens Barrichello – 16.: Bugün sıralamalarda daha fazla gelişim gösterememiz üzücü ve ne yazıkki sanırım bu aracın kuru pistteki gerçek performansını yansıtıyor. Yağmur başladığında sanırım 15. sıradaydık ve ne yazıkki yağmur benim olduğum sektörde yağmaya başladı ve diğerleri zamanlarını geliştirebildiler. Ben de geriye düştüm.

Son turumda önden kayma sorunu yaşadığım ve nemli pistte lastiklerim ufalandığı için zamanımı geliştiremedim. Yarın yağmurlu bir yarış bekliyoruz ve bu heyecanlı bir yarış sunacak. Sorundan uzak durursak olasılıkları değerlendirebiliriz.

Jenson Button – 17.: Kendi evimdeki yarışta sıralamalar üzücüydü. Kısa yağmur tam olarak kötü zamanda geldi çünkü son hızlı turumda Becketts’de trafikte kaldım ve yağmur başladığında bu yüzden 18.likte kaldım.

Koşullar ne olursa olsun seansın sonunda zamanımı geliştirmek için çıktım. Ne yazıkki ilk sektörde lastiklerimi ısıtamadım. Bu her zaman zor ancak pist ıslakken daha da zordu.

Rosberg’i geriye itecek kadar geliştirebildim ancak bu Q2’ye kalacak kadar yeterli değildi. Bu üzücü ancak aracın kuru zeminde rekabetçi olmadığını biliyoruz. Zor bir yarış olacak ancak burada, özellikle beklediğimiz yağmur gelirse yarış içerisinde gelişim gösterebiliriz.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir