Britanya GP – Sıralamalar Sonrası Red Bull

yazar:

kategori:

Mark Webber – 2.: "Bizim için bugün gerçekten çok iyiydi ve yarınki yarış için ilk çizgide olmak cesaret verici. Son yarıştan bu yana takımdakiler çok iyi çalıştı. Fabrika buraya çok yakın ve burada harika bir atmosfer var."
 
"İşin %5’i tamamlandı. Ama yarın önümüzde uzun bir yarış var ve Ferrarileri ve McLareni arkamızda tutarken sorun yaşayabileceğimizi düşünüyoruz. Ama şimdi mutluyuz. Bu yıl oldukça istikrarlıydık ve takım harika iş çıkardı."

David Coulthard – 11.: "On birinci bitirmek hayal kırıklığına neden oldu. Eğer bu sabah daha fazla tur atabilseydik, daha iyi bir durumda olabilirdik. Ne yazık ki yağ sızıntısı sorunu yaşadık. Değişken koşullar bu pistte daima büyük faktör oluyor."

"Aslında ilk ona kalabilecek hızımız vardı ama bugün bunu başaramadık. Olumlu tarafından bakarsak, ilk onun çok gerisinde kalmadık. Yakıt yükünü ayarlayacağız ve geriye sadece değişken koşular kalıyor."

Christian Horner: "Takım için mükemmel bir sonu. İlk kez ilk çizgideyiz ve fabrika buraya çok yakın olduğu için çalışanlarımız da burdayken bunu yapmak daha da güzel. Yarın güzel bir sonuç almak da önemli. Mark tüm hafta boyunca rekabetçiydi ve umarım böyle devam edebilir. David ise sabahki seansı kaçırdığı için iyi turlar atamadı ve yarın da 11. başlayacak. Bu da stratejiye ihtiyacı olduğu anlamına geliyor."


Yorumlar

  1. burada adrian newey farkı ortaya çıkıyor fakat bu sezon bir çok orta sıra takımının yaptığı gibi hafif depoyla kalktıkları aşikar.

  2. raikkonen ve hamilton bence webber'i ham yapacak. :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir