Alonso "Renault, Red Bull'u Yakalamalı"

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Renault’un aracını geliştirmede Red Bull’dan motive olması gerektiğini söyledi.

Alonso bugün sıralamalarda 6. oldu ancak Renault motorlu Red Bull Alonso2nun aracını 0.5 sn geride bıraktı ve yarışa 2. sıradan başlayacak.

Alonso "Red Bull’un markalarda 24 puanı var, bizim ise 12 puanımız var; Mark Webber 18 ben ise 10 puana sahibim bu yüzden bizim önümüzdeler. Yarın gridde önde olmak için çok iyi performans sergilediler ancak tüm sezon böyle oldu. Bu sadece bugün için hayal kırıklığı değil."

"Bu bizim için motivasyon çünkü motorun çok kötü olmadığını biliyoruz. Red Bull önümüzde ve bu aracımızı geliştirmemiz için bir motivasyon kaynağı."

"Son iki yarışta aracımızı biraz geliştirdik ancak belki de yetri kadar değil çünkü Red Bull bu pistte açıkçası önümüzde. Toyota da Magny-Cours’da önümüzdeydi. Bu piste ve koşullara göre değişiyor."

"Red Bull tüm hafta sonu iyi performans sergiledi. Dün hızlılardı ve aynı şekilde bu sabah da. Herkesin aynı yakıt yükünde olduğu Q1 ve Q2’de de birçoğunun önünde yer aldılar."

"Aynı zamanda Toro Rosso’da burada iyi gidiyor çünkü sıralamalarda güçlüydüler. Gelecek bir kaç yarışta gelişim göstermek zorundayız çünkü Red Bull bu sene rakiplerimizden birisi  ve onların önünde olmalıyız." dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir