Hamilton 4.lükten Memnun

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton kendi evinde pole pozisyonunu kaçırmasına rağmen 4.lükten de memnun olduğunu söyledi.

Hamilton "Heikki bugün fantastik bir iş çıkardı ve pole pozisyonunda olmayı hak etti. 4.lük kötü değil ve dürüst olmak gerekirse bundan mutluyum. Hava durumu inişli çıkışlı olacak ve yarış için sabırsızlanıyorum." dedi.

Hamilton’un galibiyetlerinin 2 tanesi (Fuji 2007 – Monaco 2008) yağmurda geldi ancak :Hamilton yağmurdan çok hava koşullarının istikrarını düşündüğünü söyledi.

Hamilton "Bir şekilde olması önemli. Eğer startta kuru olur daha sonra yağarsa çok daha heyecanlı oluyor. Heikki’nin ve benim takım için iyi puanlar kazanması temel odak noktamız." dedi.

Hamilton ayrıca hava koşullarının sıralamaların son bölümünü çok etkilediğini söyledi.

Hamilton "İlk turumda ilk 2 seans iyiydi ancak Priory’ye geldiğimde arkadan kayma oldu ve çakıla çıktım. 2. turumda ise Priory’de istediğim kadar zorlayamadım ve hepsi bu."

"Orada rüzgar nedeniyle mi sorun yaşadım bilmiyorum ancak koşullar aldatıcıydı." dedi.


Yorumlar

  1. hehe 😀

  2. eyw EDIP DOGAN dostum :))artık kirli tarafta kalmadı yağmurlu yarış olucak tam bir piyango şuana kadar yağmurlu yarışlar McLaren daha üstündü ferrariden Monacodaki gibi bir start bekliyorum hamiltondan Kimiyi geçsin yine 😀

  3. teoman ferrari 3-9 oldu yaaww :))

  4. altında f16 mı olacak yarışta memnunsun startta kirli taraf pit e kadar rai yi veya weberi geçeceksin de heiki yi yakalıcak yoksa geçen yarış gibi yol vermesini mi bekliyorsun

  5. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    mclaren ci olmayanlar komplo teorileri üretmeye baslamislar siz kendi takiminiza bakin biri 2 biri neydiiii ??????? ha 9 :)))

  6. Tam bir takım pilotu nasıl da övüyor H2'yi. Kıskananlar da fantezi üretiyor yok öyle yok böyle diye amaçlarını yazıyorlar, bir tür karalama kampanyası ne diyelim size de bu yakışır.

  7. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    salla yarım mendılını derler.ıcın ıcını yıyor kova bır oldu dıye kuduruyordur bence.

  8. Heiki nin kazanmasını çok isterim. Ama bupistte senin kazanman lazım. Hem kendin için hemde Mclaren için. Mclaren Mercedes arkadaşımı da her gördüğümde mutlu oluyorum. Adam tam kafama göre yazıyo.

  9. adamın bir bildiği var siz daha iyi biliyorsunuz herhalde..

  10. nası memnun olabilioo anlamıorm. performansı ferrarilerden biraz ii olması rağmen (ingiltere de tabii ) hala 4. lükten mutluyum dioo

  11. Sinan Şahin avatarı

    "4.lük kötü değil ve dürüst olmak gerekirse bundan mutluyum." bence dürüst olmamış.

  12. yalçın aslangören avatarı
    yalçın aslangören

    katılıyom tahsin:)

  13. hiç sanmıyorum memnun olduğunu. bir massa brezilya'da, bir de hamilton ingiltere'de pole alamadığı hiçbir sıralama sonucundan memnun olamazlar. ama tabiki hami'nin yarış galibiyeti için oldukça iyi bir konumu var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir