Button, Mclaren'den Ayrılacağı İddialarını Yalanladı

yazar:

kategori:

2009 şampiyonu sürücünün gelecek sene için Mclaren’le anlaşması bulunmuyor. Button’un bu yönde yaptığı açıklamalar, İngiliz sürücünün gelecek sene Red Bull ya da Ferrari’ye geçebileceği iddialarını gündeme getirdi.

Button “Sadece Whitmarsh’a takılıyordum.”

“Bunu söylemem adil değildi ancak bir gerçekten bahsettim.”

“Şu anda işler yolunda değil ancak yoluna girecek ve burada olduğum için çok mutluyum. Burada iyi hissediyorum. Hâlâ birlikte bir şeyler başaracağımızı düşünüyorum.”

“Formula 1’deki geleceğimde burada olacağım.” dedi.


Yorumlar

  1. Şu prelli lastikleri çıkalı sadece iyi olanlar bile artık çok iyi gibi olmaya başladı ne hikmetse. Adamlar bir yarış iyi iş yapıyor yada lastikleri bitmiyor yarışta iyi işler yapıyor cat, adam iyi pilot.

    Geçiniz bunları ya. Takımın en has iki adamını gönderin demişsin bravo. Aynı bizim ülkede ki futbol mantığı. Bir maç kaybet istifa diye bağır. Sonraki maçı kazan senden iyisi yok.

    Perez i bunun içinde saymıyorum çünkü adamın geliş nedeni belli. Ama diğerleri daha bir halt değil ken yıldız oldular. Zor zamanda iş yapsınlarda görelim daha ben görmedim bir kendileri bir performans koysun araca bir çıksında bakalım açıkçası. Lastikler sayesinde değil.

    Şuan gridde bir iki tane var parlayan onlarda Bottas, Ricardo ve hiç sevmesemde hatta nefret etsemde diğeride mal. Hulk ve Di Resta hala soru işareti sadece bizim yağmur adam nick heidfeld gibiler.

  2. Geçen yarış tam bir şampiyon gibi sürdün helal olsun vallahi. Millete yine gösterdin iyi olduğunu. Yine bırak konuşan konuşsun. Adamlar kıskanıyor ne yapsın.

    İyi pilotsun daha da önemlisi senden daha hak eden yok McLaren ı şuan. İşine her daim odaklanıyorsun ve hakkını veriyorsun bu önemli benim için süper hızlı değilsin belkide ama gridde kaç tane varki öylesi zaten.

    Birde herkesin kendi düşüncesidir yapacak birşey yok tabi ama Button un yerine ondan daha iyisi lazım ondan daha kötüsü değil. Şuanda da bu gridde öyle biri boşta değil. Adam birkere dünya şampiyonu ve sonuna kadar hak etmiş biri.

  3. Mclaren_Mp4-14 avatarı
    Mclaren_Mp4-14

    Bence 2014 sezonuda takımda kalır ve 2015 için sözleşme imzalanmaz gibi geliyor bana.

    Diğer olasılıksa 2004 sezon sonunda yaşandığı takımın yaşlı pilotu gönderilir 2 genç pilotla devam edilebilir. David in yarış tecrübelerine rağmen Montoyanın takıma katılması gibi.

    Ancak 2015 sonrası için şuan tek ihtimal Vettel görünüyor. Bu sezonda şampiyon olduktan sonra tek hedefi 5. kere şampiyon olarak shumiyi yakalamak için redbullda kalır. Bunun sonunda yeni bir meydan okuma gelebilir Vettelden.

  4. onlylegendvettel  avatarı
    onlylegendvettel

    button ikinci pilot olarak iyi iş yapar . alonso'nun yanına geçerse iyi olur.

  5. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Martin ile senin yüzünden Hamilton takımı bıraktı.

    Şimdi sıra ikinizde martin ve button gönderilmeli bu takımdan.

    Takımda tutulursa sadece tecrübesi için tutulmuş olacak.

    o koltugun hakkını verebilecek pilotlar var.

    RAi,DIR,HULK, ….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir