Lotus: "İyi Bir Sponsor Arıyoruz"

yazar:

kategori:

İddialara göre Lotus’un 120 milyon euro borcu var ancak bazıları bunun 28 milyon euro olduğunu düşünüyorlar.

Auto Motor und Sport’a konuşan Lopez “120 milyon euro ancak bu borcun 4/5’i kendimize, Genii’ye çünkü biz takıma sponsor olmuyoruz, borçla finanse ediyoruz.”

“Öncelikle takımın iyi bir şekilde finanse edilmesini garantilemek istiyoruz. Verdiğimiz borcu şimdi mi ya da sonra mı alacağımızı göreceğiz.”

“Takıma katılması için partnerler arıyoruz. Hızlı bir şekilde paramızı almayı planlamıyoruz.”

“Ucuz anlaşmalar imzalayabilirdik. Ancak performans açısından gerçekten iyi ödeyebilecek bir sponsora ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz.”

“Bundan 3,4,5 sene sonra pişman olacağımız bir şey imzalamak istemiyoruz.” dedi.


Yorumlar

  1. Iyi bir sponsor istemeyen takim yoktur F1'de. Finansal acidan en iyi durumda olan Ferrari bile Santander gibi buyuk bir sponsor aradi keza Mc Laren Telmex sponsorluguna ihtiyac duydu diger taraftan Red Bull tek basina goturemeyecegini anlayip Infiniti ile imzaladi Sauber'in hali ortada Force India hisse satarak ayakta durabildi. Koskoca Williams Maldonado'ya tahammul etmek zorunda kaldi 3 yil ve hala da edecek gibi gozukuyor. Diger takimlara girmiyorum bile tum bunlar ortadayken Lotus'a cok bel alti vuruluyor. Lotus buyuk butceli bir takim degil eyvallah ama buyuk butceli takimlar bile carki donduremiyorken herkesin Lotus ile alay etmesi Lotus'a saldirmasi hic ahlaki degil bence herkes Lotus ile gurur duymali bu kadar kucuk butcelerle son iki yilin en istikrarli araclarindan birini urettigi icin saga sola satasip politik yandasliklar yapmadigi icin. Lotus genc ve cok basarili bir takim Honeywell anlasmasi imzalanabilseydi suan bambaska seyler konusuluyor olabilirdi keza Master Card ve Nokia ile anlasmalar da son anda kacti sene 2010'da Gazprom ile olacak anlasma olmadi Lotus grubu ismen gozukse de finansal olarak destegini cekti bunun gibi sonuca ermeyen o kadar cok anlasma var ki ama tum bunlara ragmen GENII tek basina mukemmel idare etti bu kadar basari varken hala buyuk sponsorlarin takima ugramamasi da onlarin sucu olmasa gerek PR calismalarini cok iyi yaptiklari sosyal medyaya harika kullandiklarini soylememe bile gerek yok…

  2. Allahım sen bize derslerimizde başarı işi olmayan abilerimize iş petrola indirim lotusa da sponsor eyle Amin ! 😀 😀

  3. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Raikonenden sponsor bulması isteniyor.Makia ile olmaz bu işler demek istiyorlar.

  4. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    sürekli magnum yerdim 😀 😀

  5. Raikkonen le takim arkadasisin dusunsene 😉

  6. Honeywell olaydi iyiydi..

  7. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Babamı ikna ederim ama 2. koltuk benim 😀 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir