Red Bull: "Webber'in Yaşadığı Sorunların Özrü Olamaz"

yazar:

kategori:

Webber bir çok yarışta startta sorunlar yaşayarak geriye düştü ve son olarak Belçika yarışı da Webber için sıkıntılı başladı.

Christian Horner “Her yarışa ayrı yaklaşıyoruz ve araçtan maksimumu çıkarmaya çalışıyor, tüm alanlarda zorluyoruz. Ancak geliştirmemiz gereken şeyler var.”

“Özellikle Mark’ın start sorunlarını çözmeliyiz. Tamamiyle üstünden gelmeliyiz. Bu sene bu yüzden çok fazla puan kaybettik.”

“İyi performans göstermeyen ve felaket bir kalkışa sebep olan bir debriyaj vardı.”

“Formasyon turunda debriyajın olması gerektiği gibi çalışmadığını görebildik. Formasyon turunda ayarlamalar yaptık ancak yine de debriyaj olması gerektiği gibi çalışmadı.” dedi.


Yorumlar

  1. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Webber takımdan ayrıldıktan sonra Redbull'un içinde yaşananları bir bir öğreneceğiz. Kitap bile yazabilir Mark.

  2. Ne tas yansın ne kebap. Belçikada 3. kalkan webberde sorun olur, italyada belki 9. kalkacak webberde sorun olmaz. Hepsi vetteli biçmemesi için bilinçli yapılıyor. Sezon sonuda yaklaştı, markalar şampiyonluğu için Webberinde gönlünü alıyor. Baktıki mercedes pilotları istikrarlı, markaları kaybederiz diye korkarak Webberi yağlıyor.

  3. yada weberin önünde fetel varsa ya kersi yada başka bir arıza çıkıveriyor herzaman bu adamı buluyor weber boşuna gitmiyor zaten

  4. Dikkat ettiniz mi bilmem am webber ne zaman vettele yakınsa kalkışta sorun çıkıyor.7.8. sırada start alsaydı iyi kalıkş yapardı çünkü vetteli etkilecek durum olmayacaktı.Mr horner bırak bu yalanları.. webberi sürkli 2. plana atıp hızını lesip ne numaralar yaptığınızı cümle alem biliyor.

  5. Webber senelerdir F1de. Şimdiye kadar hiç kalkışlarda sorun yaşıyor diye bir intiba oluşturmamıştı, ne hikmetse son zamanlarda oluyor bu kalkış sorunları. Bana göre Vettel'e karşı sıkıntı yaratmaması için en kolay çözüm kalkışta bu adamı yavaşlatmaktır. Sonra ne yaparsa yapsın yaklaşamaz zaten trafikte kaldığı için.

  6. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Vettel Yüzünden Ona Sıra Gelmiyor Deseymiş. Bu Kadar Uzun Konuşmasına Gerek Yoktu 😀

  7. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    ne çektin be Webber 🙂

  8. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Webberin bu derece ehlileştirilebileceği hiç aklıma gelmezdi.Belki de emekliye ayrılınca konuşacaktır.

  9. Giderayak bi ariza cikarmasin diye hos tutuyorlar iste, Webber bu ne yapacagi belli olmaz 🙂

  10. Webber zamanında şöyle bir cümle kurmuştu yanlış hatırlamıyorsam: "Startta tekrar sorun yaşarsam mühendislerden bunun hesabını soracağım"

  11. sınan matias avatarı

    yıllardır o debriyaj o araçta ..

  12. RedBull'a yav he diyorum başka birşey demiyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir