Massa "Ferrari Performans Düşüklüğüne Şaşkın"

yazar:

kategori:

Felipe Massa, bu hafta sonu Silverstone’da Mclaren’in üstünlüğü ele geçirmesi ile Ferrari’nin biraz şaşırdığını kabul etti.

Kimi Raikkonen sıralamalarda ancak 3.lüğü elde ederken Massa lastik sorunu nedeniyle son turunu atamadı ve 9. sırada kaldı.

Fransa’da yarışı domine etmelerinin ardından Massa İngiltere’de neden geri düştüklerini takımının tam olarak bilmediğini söyledi.

Massa "Düşündüğümüzden biraz az rekabetçiyiz bu yüzden bunun nedenini bulmalıyız. Araç aynı, ben aynıyım ve kesinlikle baskı ile alakası yok. Tek olan şey düşündüğümüzden daha az rekabetçiyiz." dedi.

Massa 9.luktan yarışın zor olacağını ancak yine de mümkün olduğu kadar puan kazanmaya çalışacağını söyledi.

Massa "Mükemmel bir pozisyon değil ancak 9.luk griddeki son 10 sıradan daha iyidir. Ne olacak göreceğiz."

"9.luktan iyi puanlar kazanmak ve iyi yarış çıkarmak mümkün bu yüzden elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız."

"Şampiyonluk yarışı % 100 açık ve puan kazanmak zorundayız. Bir çok kez söylediğim gibi şampiyona hâlâ ortada. Daha bir çok yarış, olacak bir çok şey var, bu yüzden durumdan en iyisini çıkarmalıyız ve mümkün olan en iyi yarış için çalışmalıyız.


Yorumlar

  1. ercan postacı avatarı
    ercan postacı

    ne şaşkınlıgı anlıyamadım basit birşey war ortada beceriksizlik den baska bir sey deyıl bu massa soylesın kac kere sipin attıgını teknık hatalar hep yamurda ortaya cıkıyor bırde pilot hataları almanyada umarım yamur olmaz cünkü ferrari yamurda 1 pilotla yarısıyor sankı bu 2008 icin su an oyle oldu

  2. ross brawn ferrari'den gittikten sonra, ferrari birçok hata yapıyor.

  3. bence ferrari çalışanlarının yaptıgı beceriksizligine şaşkın olması lazım ee artık bu kaçıncı hata?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir