Kovalainen: "Sponsor Desteği İle Yarışmayacağım"

yazar:

kategori:

Kovalainen, bu yıl Caterham’daki koltuğunu sponsor desteği olmadığı için Giedo Van Der Garde’ye kaptırmıştı. Oysa ki Fin pilot Caterham’da yarıştığı bütün takım arkadaşlarını mağlup etmeyi başarmıştı.

Eski takımıyla yani Caterham ile çalışmaya devam eden Kovalainen, geçtiğimiz cuma günü takımın antrenmanlarına katılmıştı.

Önümüzdeki yıl gridde olmak istediğini söyleyen Kovalainen, sponsor desteği ile yarışmak istemediğini söyledi.

“Yeniden yarışmak istiyorum. Hedefim yeniden pistlere dönmek. Ancak bu konuda şansım varmı bilmiyorum”

“Şuan yarışamıyorsam bunun sebebi sponsorumun olmaması. Eğer bu konu yüzünden pistlere dönemeyeceksem elimden birşey gelmez”

“McLaren’de çok iyi bir fırsat yakalamıştım ancak bunu iyi değerlendiremedim. Yinede vazgeçmiyorum. Yeniden kendimi kanıtlamam gerekiyor. Bunun için çalışıyorum”

“Ben parayla yarışmak istemiyorum. Başka şeyler yapacağım, başka yollar deneyeceğim. Performansımla takımları etkilemeye çalışacağım. İşe yarar mı bilmiyorum”

Geçtiğimiz sezon Caterham’dan ayrılan, ancak bu sezon takımın gelişimi için Caterham’a yeniden katılan Fin pilot, geleceğe olumlu bakıyor.

“Çeşitli nedenlerden dolayı geçtiğimiz sezon takımdan ayrılmak zorunda kaldım. Ancak takımla ilişkilerimiz yeniden düzeldi. Geleceğe olumlu bakıyorum, iyi hislere sahibim”


Yorumlar

“Kovalainen: "Sponsor Desteği İle Yarışmayacağım"” için 5 yanıt

  1. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    Geri Döneceksin seneye iddaalı bir araçla !

  2. Bunlar Team Lotus'ken çok takdir ettiğim bir şey yapmış ve iki tecrübeli pilotu tercih etmişlerdi. Artık gerçekten paraya ihtiyaçları var ki Kovalainen'i bile göndermek zorunda kaldılar.

  3. F1'deki plotların gelen uyarılara tepki vermesiyle ilgili yapılan bir deneyde en başarılı çıkan plot.(Kaynak Discovery Channel)

  4. En dürüst en açık sözlü adamlardan birisiydi F1 tarihindeki oldukcada sempatikdi Kovalainen umarım bi takım bulur.

  5. Şu adamı da harcadınız ya sponsor uğruna…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir