Rosberg, Durumu Tersine Çevirebileceğinden Emin

yazar:

kategori:

Takım arkadaşı Hamilton’u Monaco’da sıralamalarda art arda 3. kez mağlup etmesinden sonra Rosberg 5 defa takım arkadaşının gerisinde kaldı ve yalnızca bir yarışı Hamilton’un önünde tamamlayabildi.

Rosberg: “Lewis gerçekten iyi iş çıkarıyor ve şu anda üst seviyede. Ancak sezon başından itibaren onun sıkı bir rakip olacağı açıktı bu yüzden gerçekten iyi iş çıkarıyor.”

“Benim içımdan her şeyin % 100 olmadığı bir dönemdi. Sürücü olarak böyle bir dönem yaşıyorum ancak aynı şekilde her şeyin sezon başında sıralamalarda olduğu gibi düzgün olduğu dönem de olacaktır. O dönemde yarışlar iyi olmasa da sıralamalarımız çok iyi oluyordu.”

“Öyle bir dönemin tekrar geleceğinden eminim.” dedi.


Yorumlar

“Rosberg, Durumu Tersine Çevirebileceğinden Emin” için 3 yanıt

  1. ha tabiki almanyadaki sıralamalarda yapılan takım hatası ve kanadada sıralamalardak kers arızası bunları niye yazdım şüphesizki hesap yapanlar var ve savunmalarını yapacaklardır !

  2. puan olarak çok zor.avustralya–çin-macaristanda yarış dışı kaldı mazlezyadaki takım emri 6 puana mal oldu kabaca en az 30 puan demek ve hama en az 10 puan yakın olmak demekti.puan olarak tersine çevirmek çok zor ama yarış bazında (sıralama bence çok önemli değil) önde olmakda çok zor bu satten sonra mercedes yarış kazanacaktır bu yarışlarışlarda rosbergin yada hamiltonın kazanacağı yarış sayısına bakacağız her ikisindede sorun olmayan yarışlara.ve rosbergin kazandığı her yarış ona a+ kazandıracaktır.yahutta hamiltonında en az rosberg kadar sorun yaşamasını bekleyeceğiz şartların eşitlenesi için

  3. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Hamilton Formuna artık kavuştu.

    Onu yenmek zor .

    Anca Nicole yengeyle barışmasını bekle, o zaman biraz yavaşlayabilir. 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir