Lauda: "Ferrari Raikkonen ile Anlaşmalı"

yazar:

kategori:

Raikkonen’in henüz gelecek sene için anlaşması bulunmuyor. Lotus takımı Raikkonen’in kalması konusunda iyimser olsa da Fin sürücünün adı Ferrari ile de anılıyor.

Bild’e konuşan Lauda “Lewis Hamilton’un Mercedes’te yaptığı gibi takıma bir enerji katabilir. Ve Alonso’yu rahatsız edebilecek durumda olabilir.”

“Montezemolo’nun yerinde olsaydım Raikkonen’i alırdım.” dedi.


Yorumlar

  1. duygulandım dostum

  2. Fake gibi duruyor. Kimi'nin Lotus'ta kalma ihtimali çok yüksek.

  3. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    resmi acıklama yok şuan bu hesap gerçek olsada resmi acıklama onemli ins bu haber gerçektir.

  4. ayrıca kimi bu saatten sonrada ikinci pilot olmayı kabul etmez yapamazlarda zaten.ikinci pilot olmayı kabul etseydi 2002 ferrariye gidip ikinci pilot olurdu shumi nin yanında caylak döneminde kabul etmemiş ikinci pilot olmayı da bırakın bu saaten sonra teklif bile etmemeleri lazım.

  5. kimi lotusta kalacak gibi ferrari de rbr de almaz kimiyi ferraride alonso asla kabul etmez yanında güç lü bir pilotu bunun geçmişte çrnekleri var hamiltona caylak sezonunda katlanamadı bir sezon sonra kacti gitti. rbr ise bence vettel istemiyor belli horner kmiyi istiyor ve acık acık bunu söylüyor ama vettel ve marco amca istemiyor bes belli. pilotun hası su imzayı atsada rahatlasak artık. f1 kalsında o yeter……:))))))))))

  6. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    len niki ağzından ilk defa bir hayırlı laf duyuyorum!!!

  7. erkan  cömert avatarı

    ferrari zaten alıcakta alonso dan sebep birde sponsor mevzusu ,rbr de aynı vettel den sebep almıyor ,mc laren de de söylentiler başladı ama kimi ile eşit şartlar altında alonso ve vettel yarışmaz ,yemez ,bence, yeseydi hemen demeleri lazımdı ,gelsin takımlar şampiyonluğunu daha rahat kovalarız diye ,ama demezler cesaret ve kendine güven işidir bu iş ,,

    lauda normal demeç vermiş aslında rakipler karışsında hesabı ama bende düşündüklerimi yazdım kimi ile monto ya yarışırken veya bir başkası yada ferrari de hep der diğer koltuk önemli değil çıkarım yarışırım ,bu demeçleri ben alonso ve vettel den duymadım hamilton zamanı pek olamadı pilot değişimi onun fazla demecı yok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir