Marko: "2014'te de Üstün Olmaya Devam Edeceğiz"

yazar:

kategori:

Gelecek sene kurallarda büyük eğişiklikler olacağı için bir çok takım bu seneki aracın gelişimini durdurarak gelecek seneye odaklandı. Marko, her iki işi aynı anda yapabileceklerini; bu yüzden hem bu seneki aracı geliştirip hem de gelecek sene üstün performansı devam ettirebileceklerini söyledi.

Marko “Şampiyonanın sonuna kadar tüm gücümüzle aracımızı geliştirmeyi sürdüreceğiz ancak her zaman olduğu gini 2014 aracına da aynı gücü sarfedeceğiz.”

“Daha önce de böyle durumda olduk ve başardık. Bu sezon da başarılı olacağımızdan eminim. Ve üstün formumuzu gelecek seneye de taşıyabileceğimiz konusunda ikna oldum.” dedi.


Yorumlar

“Marko: "2014'te de Üstün Olmaya Devam Edeceğiz"” için 14 yanıt

  1. valla bnim düşüncem seneye eski takımlar Ferrari mclaren williams üstün olacak

  2. olmadı bi el atar ittiririz takımları 🙂

  3. Red bull yeni donemde de sampiyonluklar kazanmsya devam ederse diger sampiyonlar scidindan ve bixler acisindan kotu olacak

  4. Son şakasını yaptı

  5. Redbull belli bir birikime sahip bu yadsınamaz bir gerçek,ama bunun sebebi redbull içecek firmasının iyi olması değil takımımız ferrari'nin kötü durumda olması.Ferrari redbulu içecek diye içerken nerdeydi bu açıklmalar

  6. Duhan Peker avatarı

    Bİrincisi ben böyle yazmışım.

    2014 olurda 2015 hayatta olmaz McLaren Honda darma duman edecek ortalığı.

    Sen de bu cevabı vermişsin…

    hiç birşey olmaz kimse geldiği ilk yıl silip süpüremedi bu sporu

    Şimdi neyin itirazındasın Brawn GP ilk yılında ortalığı silip süpürdü ve şampiyon oldu mu iyi ya da kötü bir şekilde oldu?Neyin hala savaşını veriyorsun şu an anlamıyorum seni?Red Bull o sezon o kadar savaşsa ne olur savaşmasa ne olur?

    Böyle mi düşüneceğiz o zaman?Hay hay…senin mantığınla hareket ediyorum.Bak bak şimdi.

    Eğer öyleyse aşağı yukarı Red Bull'Dan 0.3-0.4 saniye ile yavaş bir araçla 2010 sezonunda şampiyonluk yarışını son ana kadar sürdürten ve şampiyonluğu 4 puan farkla kaptıran Alonso o zaman bana göre 2010'un şampiyonu?
    Ve o sezonu silip süpürdü.Eğer senin gibi düşünseydim açıkça bunları yazardım ama neden yazmadım?

    Brawn GP Bir şekilde ilk yılında ilk 7 yarışı alıp ortalığı kasıp kavurdu,silip süpürdü buda demek oluyor ki

    Ezmişmiydi ? Biz neredeyse şampiyon oluyorduk izledinmi sezonu burdan belli oluyor.2009 da esen Brawn GP 2010 Mercedes GP olunca nereye gitti düşündün mü ? Çünkü 2009 ikinci yarıdan itibaren bitmişlerdi Redbull 2009 ikinci yarıdan sonra gelişti gözlerinle izle bu sporu.

    senin bu tezin darma duman oluyor…. :)))))))))))

    Daha da uzatma bence. 🙂

  7. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Ezmişmiydi ? Biz neredeyse şampiyon oluyorduk izledinmi sezonu burdan belli oluyor.2009 da esen Brawn GP 2010 Mercedes GP olunca nereye gitti düşündün mü ? Çünkü 2009 ikinci yarıdan itibaren bitmişlerdi Redbull 2009 ikinci yarıdan sonra gelişti gözlerinle izle bu sporu.

  8. Teknik kadronuz iyi pilotunuz iyi sezon içi gelişme süreciniz çok çok iyi dolayısıyla gelecek sene de lider konumda olmanız mümkün büyük ihtimalle sezon sonuna kadar anormal olaylar olmazsa 4 yıl üst üste şampiyon olarak gelecek sezona gireceksiniz bu da size müthiş bir özgüven ve motivasyon kaynağı olacaktır bu dört yıl ićinde açık ara en iyi araç sizdeydi ama gelecek sene için biraz erken bir açıklama olmuş çunkü gelecek sene ki araçlar kural değißiklikleri ile çok farklı olacaktır yani herşey silbaştan dolayısıyla güç dengesini tahmin etmek bana göre imkansız şöyle örnek vereyim 2000 2004 arası ferrari hegamonyasında geçti bu 2004 senesinde en üst tepeye çıktı ferrari rakipsizdi ferrari durdurulamazdı tarihin en iyi başlangıcını yaptılar 18 yarışin 15 ini kazandılar ferranin o seneki f2004 aracı bir çok f1 otoritesi tarafından gelmiş geçmiş en iyif1 aracı olarak kabul edildi ferrari en çok kaynağa sahip takımdı efsane schumachere sahipti ross brawn jean todt gibi iki adama sahipti herşey kusursuzdu ama 2005 te kural değişiklikleri gelince koca ferrari koca sezonda tek bir galibiyet alabildi bu sporda köklü değişiklikler olduğu zaman ben şunu anlarım kartlar toplanıp tekrardan dağitilacak demektir yani gelecek sene herşey silbaştan başlayacak

  9. Duhan Peker avatarı

    Brawn GP sizi ezmişti çabuk unutmuşun be.

  10. Kanatlarınızı kesecek biri elbet olacaktır …

  11. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    hiç birşey olmaz kimse geldiği ilk yıl silip süpüremedi bu sporu

  12. Duhan Peker avatarı

    2014 olurda 2015 hayatta olmaz McLaren Honda darma duman edecek ortalığı.

  13. çok iddialısın DR.MARKO

  14. sanmıyorum..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir