Raikkonen: "Keyif Almıyorsam Formula 1'de Olmasam da Olur"

yazar:

kategori:

Adı bir ara Red Bull ile anılan ancak bu konuda olumlu sonuç alamayan Raikkonen’in gelecek sene de Lotus’ta kalması bekleniyor. Ancak Raikkonen, yeni anlaşmadan önce Lotus’tan bazı taleplerinin yerine getirilmesini istiyor.

Raikkonen “Açıkçası keyif alıyorum ve bu durum bir çok şeye bağlı. Ancak iyi zaman geçirmeniz için anlaşmanızda birş eyler istersiniz. Sadece yarış açısından değil başka konularda da iyi olmasını istersiniz.”

“Keyif almadığım bir şeyi yapmak zorunda olduğumu düşünmüyorum. Eğlenceli olmayacaksa burada olmamayı tercih ederim. Karar vermemiz gereken çok daha önemli şeyler var.” dedi.

Raikkonen ayrıca bu sene şampiyonluk şansının kalmadığını düşünüyor.

Raikkonen “Son yarışa göre durum muhtemelen daha zor. Ancak hâlâ şansımız var ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Kolay olmayacak ve muhtemelen gerçek olmayacak ancak yine de puan farkını kapatmaya çalışacağız.” dedi.


Yorumlar

  1. David Jones avatarı

    Sen bu maceranın bir parçasısın nereye gidiyorsun. Bir alonzocu olarak rekabetti arttırdığın için gitmeni hiç istemem:))

  2. Keyif alıyorum demiş zaten. Lotus'ta devam edecektir.

  3. kimi raikkonen avatarı
    kimi raikkonen

    bu gidisle f1i birakacak lotusun talepleri karsilayacak butcesi yok olmayacak da.bayagi da hayrani var kiminin

  4. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    bırakma kokuları var gibi ,açıkcası kimi bırakınca ,bende 2 sene izlemedim yarışları ,arada f1 haber i okudum ,f1 e geri döndü, gene izlemeye başladım, gene bırakırsa ,

    yeni beğenebileceğim ,orası burası fazla oynamayan ,yarış kazanınca çığlık çığlığa yırtınmayan, podyumda parande atmayan, bir pilot bulursam ,tutacağım ama zor gibi, böyle bir pilot yok şu an , bir hakkinen i ,birde kubica yı severdim ,olgun lardı, haki emekli oldu, kubica da şanssız bir kaza yaşadı, son kimi var sevdiğim pilot ,bakalım beklentiler olurda, keyifli bir yeni sıfırlanmış sezon izleriz ,yoksa yeniden bendende veda

  5. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Yine bırakacak gibi bir halin var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir