Alonso Kariyerini Ferrari'de Sonlandırmak İstiyor

yazar:

kategori:

Daniel Ricciardo’nun Red Bull’da yarışacağının açıklanmasından önce Alonso’nun adı da Red Bull ile anılmıştı.

Alonso “Sadece söylentiydi, çok fazla söylenti çıktı. Red Bull hakkında söylentiler çıktı, İtalya’da bir sene ara verebileceğim söylendi. Bir çok şey söylendi. Ferrari’de gerçekleştirmeyi planladığım daha 3.5 sene var ve umarım biraz daha uzatabiliriz.”

“Kariyerimi dünyadaki en iyi takım olan Ferrari’de bitirmek istiyorum. Şu anda istediğimiz sonuçları alamıyoruz ancak bunun için çok sıkı çalışıyoruz. Gelecek sene tamamiyle yeni kurallar olacak ve böylece takımların Red Bull’un sahip olduğu üstünlüğü sonlandırma şansı olacak. Gelecek seneki mücadele için büyük umutlarımız var.” dedi.


Yorumlar

“Alonso Kariyerini Ferrari'de Sonlandırmak İstiyor” için 8 yanıt

  1. Fernando Schumacher avatarı
    Fernando Schumacher

    harika olmuş…Gollum maldonadomu acaba merak ettim 🙂 schumacherde hakkettiği yerde 🙂

  2. David Jones avatarı

    :)))

  3. MTV3'e göre Alonso'nun Ferrari'den ayrılmasını Santander engellemiş.

  4. Ferrari'de gayet iyi konumda ve gidecek hiçbir yeri yok. 2016 sonunda emekli olup olmayacağına karar verecektir.

  5. PurposeLess  avatarı

    Ferrari zaten Alonso'yu bırakacak durumda değil ki Alonso sponsorsuz kalsa yine göndermezler çünkü 4 senedir altındaki araca oranla müthiş işler yapıyor ki kimse gönderilmesini istemez…

  6. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Alonso'yu nasıl sevmezler hayret..tuttuğum 1. pilot Schumacher ama yokluğunda hep yerine gelenleri destekledim 2005'te Schumi ile başladım 2007 de Rai 2010'da tekrar Schumi 2013'te Lewis ama Alonso'yu performansından dolayı bir sempatim var ve iyide bir pilot.oyunlarda hep ferrari-alonso alırım.ve şunu söyliyim ben 2010 ve 2012'de alonsonun şampiyonluğu almasını kesinlikle isterdim bu senede yatacak gibi bu mevzu ama Ferrari artık sabrı tüketiyor ben Mercedes taraftarıyım ama Ferrari'yide severim taraftarlarının sabrını tüketiyor artık 4 senedir gelmeyen şampiyonluklar artık yeter dedirtiyor ben son yarışlarda kaçan şampiyonluklardan nefret ediyorum adama daha çok koyuyor Alonso'nun suratını böyle görmeyi hiç istemiyorum artık Alonso şampiyon olsun!!!

  7. mantıklı bir karar olur.

  8. Ne sen bizi bırak ne de biz seni Bırakalım be Alonso

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir