Hamilton, Mercedes'in Monza Performansından Emin Değil

yazar:

kategori:

Hamilton ve takım arkadaşı Rosberg, ikinci antrenman seansında lider Vettel’in 0.8 sn gerisinde kaldılar. Hamilton aracın iyi göründüğünü ancak Vettel’in performansına ulaşabileceklerinden emin olmadığını söyledi.

Hamilton “Araç iyi görünüyor. Red Bull çok aşırı hızlı ancak genel olarak bizim aracımız oldukça iyi. Pistin her yerinde sınırlarda olduğumu hissettiğim için nerelerde daha hızlı olabileceğimizi anlamamız lazım. Aracımız oldukça dengeli görünüyor. Çok fazla kanat kullanıp kullanmadığımızı göreceğiz.”

“Şu an için pole pozisyonu konusunda çok şansımız yok ancak gece çalışıp ayarları geliştireceğiz. Umarım yarın için performansımızı geliştiririz. Bunun dışında diğerlerinin yakıt yükünü bilmiyoruz. Bekleyip göreceğiz.” dedi.

Vettel’le farkı kapatıp kapatamayacağının sorulması üzerine Hamilton “Emin değilim. Bekleyip göreceğiz. Araç gerçekten iyi görünüyor bu yüzden onun aracı inanılmaz görünüyor olsa gerek! Bu gece araçtan daha fazlasını çıkarıp çıkaramayacağımıza bakacağız. Yarım saniyeyi nereden bulabiliriz bilmiyorum. Genelde bir kaç salise olurdu ancak yarım saniye çok büyük fark.” dedi.


Yorumlar

  1. Pazar günü italya monzada 1 gıdım bile yağış yok, pist kuru. Ferrari şapkadan tavşan çıkartmazsa vettel alır uçar

  2. 2.seansı gördükten sonra hiç umudum yok bu yarıştan.

  3. Mercedesin en iyi olduğu iş cuma ile cumartesi arasını çok iyi değerlendiriyorlar pistte uyum sağlayıp cumartesi polü alacağız ama pazar günü ne olur bilinmez ????

  4. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Mercedes'in antreman sorunları devam ediyor.Yarin eminim pol için savaşacagız ama pazar günü için

    belirsizlik hakim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir