Massa, Hatalarını Açıklamakta Zorlanıyor

yazar:

kategori:

Bugünkü İngiltere yarışında 5’ten fazla spin atan Dünya Şampiyonası liderliği ortağı Felipe Massa yaptığı hataları açıklamakta zorlanıyor.

Daha ikinci turda spin atıp en geriye düşen ve daha sonraki hatalarıyla da yarışı toparlayan Felipe Massa, Ferrari’sini pist üstünde tutmakta zorlandığını söyledi.

Massa ITV’ye yaptığı açıklamada "Çok fazla kayıyordum ve aracımız düzgün tutamadım. Çok fazla hata yaptım ve bunu açıklamak zor." dedi.

Şu anda Kimi Raikkonen ve Lewis Hamilton ile aynı puanda şampiyonanın tepesinde bulunan Massa daha önceden kazandığı ivmeyi sürdürmeyi planladığını söyledi.

Massa "Yarış çoktan zor koşullarda başlamıştı. Cuma günü kaza yaptık, dün sıralamalarda pitte sorun yaşadık. Bugün de böyle bir yarış oldu. Açıkçası benim hafta sonum olmadı."

"Şampiyona açık. Gelecek yarışı düşünmeli ve bugün olanları unutmalıyız." dedi.


Yorumlar

  1. Monacoda da ilk virajda spin attı Massa. Belki o spini atmasa yarışın orta turlarında sonuç değişik olabilirdi…

  2. erhan video sayfasında massanın videosunda 1.18inci sürede de dediğin olay var sanki. araç kendi başına dönüyor düzlükte.

  3. Bi sitede onboard kameradan Massanın bir turunu izledim. Düzlükte bile gazdan ayağını çekip kontra veriyodu. Sanki otomobil kendi kendine dönmeye çalışıyo gibiydi. Sorun olduğu ortada.

  4. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    pardon tavşanlarla..olacaktı özür dilerim..Başrolde massa

  5. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    sincaplarla dans…gösterimde

  6. erdem akyols avatarı

    massa 5 spin atmiş olabilir.. rai de 2 spin vee 2 kezde pistten ciktii bence ferrari yagmurda artik eskisi gibi deil monaco da ii di burda nie böle oldu anlayamadık…

  7. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Şans en 10 yıldır Ferrari' den yanaydı.Herşey yavaş yavaş normale dönmeye başladı..Alışın buna..

  8. Bu gün bir ferrari pilotuna yakışmıyacak derecede kötüydü.Başka diyecek bişe yok.

  9. mehmet özmaldal avatarı
    mehmet özmaldal

    monacoda da yagmur yagıyordu ama o kadar kötü degildi ing. yagmur yagınca massa ya yaramıyor neyse 9 yarıs 90 puan var hadi bakalım….

  10. AbuzerKanliKavakli  avatarı
    AbuzerKanliKavakli

    ferrari taktik yönden hatalar yaptı bu yarışta massanın hataları oldu kiminin hataları oldu takımında bir hayli hatası oldu ama kimse bu insanları bi yarışta idam sehpasına götüremez sezonun belkide son yılların en kötü performanslarından birini gösterdiğimiz bu yağmurlu yarışta takım yapabileceğinin en iyisini yaptı artık hatalardan ders çıkarıp önümüzdeki yarışlarda puanları kazanrak şampiyon olmak.massa kötü günündeydi önümüzdeki yarışlarda bunu affettirecektir.

  11. Bu adam şampiyonada tepedeki 3 pilottan biri değilmi neden bu kadar yerden yere vuruyorsunuz 🙂

  12. Rakkathebest  avatarı

    massa samoıyon olurmu olmazmı bılmem ama bu kadarda adamı asagılamanın bır anlamı yok takım ıcın kotu bır hafta sonuydu ama kımı yapabılecegının en ıyısını yaptı mekanıkerler sagolsun lastık degsıtmek ıstemedıler napalım 😀 ıns almanyada hem kımı hem massa telafı edıcek ama 1 kımı 2 massa olsun 😀

  13. şimdi sen bunu diyosan kardeş konsantrasyonuna bişey diyemem ama takım ve kimi'nin ayarlarıda var orda… bundan bişey anlıyosan anlıyosundur..

  14. mustafa örs avatarı

    tüm hafta sonunun en iyi tur derecesi cuma ilk ant massaya ait. o kazadan sonra herşey altüst oldu tüm ayarları ve konsantresi bozuldu. şunu iyi bilinki sene sonunda begenmediğiniz MASSA şampiyon o-la-cak.

  15. İlk spini çok tehlikeliydi.

  16. f1 de çalışarak başarılı olunur şampiyon olunmaz, şampiyon olmak için fazlaca yetenek gerekir.

  17. massathebest arkadaşım önce insanlara kükremeyi bırak kimse yaptığı yorumu sana soracak değil konuya dönersek massa son yarışlarda çekiş kontrollü araçla yarışmıyordu tamam ama son yarışların hiçbirinde de bu kadar yağmur yağmadı ve biliyorsun ki ıslak zemin olduğunda çekiş kontrole ihtiyaç artar çünkü tekerleklerin boşa dönüp aracın dengesinin bozulmasını önleyerek yola tutunmayı sağlar.işte çekiş kontrolsüz ve yağışlı bir yarışta pilotun devreye girip aracına hakim olması gerekir massa da bunu yapamadığını bugün gayet açık bir şekilde gösterdi onun için de alttaki yorumu yaptım saygılar…

  18. son 3 ayda massa çekiş kontrollü araçla mı yarıştı yada fazlada 2 dingil mi attılar aracına? bundan önceki son 6 yarışta 48 puanla, yarış başına 8 puanla herkesten fazla puan toplayan massa değil mi? alakasız bir genelleme yapıp olayları birbirine karıştırma hale ferrari.

  19. ferrari için artık gerçekten iyi yarışlar çıkarmanın vakti geldi.massa için diyecek fazla birşey yok sadece şunu söyleyeyim biraz takım arkadaşından sorun yaşadığında ya da işler onun istediği gibi gitmediğinde nasıl sürmesi gerektiğini öğrensin bence çekiş kontrol gitti massa da gitti

  20. tüm massa taraftarlarına geçmiş olsun apocan dostum. ama massa'ya geçmiş olmasın. acısını iyice hissetsin içindeki bir daha böyle aptallıklar yapmasın. rezil olduğunun fazla fazla farkına varsın da bir daha aynı duruma düşmemek için çok çalışsın. nickimi de değiştirmem elbette. benim nasıl ki massa sevgim çok aşırıysa sinirim de aynı oranda oluyor.

  21. massathebest geçmiş olsun 🙂 kötü bir durum. nickini değiştirmek istersen yardımcı olabilirim 🙂

  22. utanmadan bir de yüzsüz yüzsüz konuşuyor musun sen?? büyük pilot içinde bulunduğu en kötü durumdan bile en az zararla çıkmayı başarabilendir. senin gibi 10 dakikada bir spin atan değil. aracın kayıyor mu, çek ayağını biraz gazdan, 1,40'la değil de 1,45'le dön pisti. mühendisinle geyik muhabbeti yapacağına,, bak birader aşırı yağmur lastiği takalım, kanat açısını arttıralım, şunu yapalım bunu yapalım ama *** *** dönüp durmayalım pistte falan de, daha da olmadı çek aracını garaja. sonra burada laf geveleyeceğine sık kafana bir tane, yada tasını tarağını topla defol git f1'den. ne hakkın var sana delicesine gönül veren taraftarlarını böyle yıkmaya? hayallerimi yıktın massa YAZIKLAR OLSUN SANA.

  23. bende forumdaki yazıma aynen bunu yazmıstım:) massanın hatalarını açıklamakta zorlanıyorum ve bu hafta açıkcası başından beri massa için şanssız ve formsuz geçti. Kredisi vardı şu anda bitti, artık daha zor bir mücadele içinde ancak bir yarş için pilot idam edilmez. herkesin çok kötü performanslarına şahit olduk

  24. ve şanss bizden yana olmalıı artık..

  25. kesinlikle ii geçmeli.. şampiyonadaki durum kötü değl ama geriye bakarsak nerdeyse kimi her hafta sorun yaşadı..massa içinde bi hafta iise bir hafta kötü oldu..ferrari bi an önce toparlanmalı..

  26. aLmanya ferrari için çok iyi geçmelii !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir