Hughes: "Ferrari Raikkonen'i İstiyor"

yazar:

kategori:

2009’da Ferrari’den ayrılan Raikkonen’in adı bir süredir Ferrari ile anılıyor ve hatta bazı söylentiler gelecek sene için anlaşmanın olduğu yönünde. 

Hughes “Ferrari bana Kimi’nin hedefinde olduğunu söyledi. Onların söylediği şeylerden benim anladıklarım, Raikkonen’i alamazlarsa Massa ile devam edecekleri.” dedi.

Raikkonen’in gelecek sene için anlaşması bulunmuyor ve şu an için iki seçenek var gibi görünüyor: Lotus ve Ferrari.

Mrtin Brundle ise Raikkonen’in 3 seçeneğinin olduğunu düşünüyor. Brundle “Lotus, Ferrari ve Mclaren Kimi’nin seçenekleri arasında. F1’e döndüğünden beri inanılmaz bir iş başardı. Bu yüzden herkesin listesinde olmalı.” dedi.

Fernando Alonso genelde takım içerisinde politik bir kişi olmasıyla biliniyor. Hughes ise bu tür şeylerle alakası olmayan Kimi Raikkonen’in Ferrari’ye katılmasının, Alonso’yu rahatsız edeceğini düşünmüyor.

Hughes “Fernandı Kimi’nin tamamiyle politik olmadığını biliyor. Takıma gelip en iyi mühendisleri istemeyeceğini ya da bu tür şeyler talep etmeyeceğini biliyor. Kimi öyle değil.”

“Ferrari Kimi’den böyle bir şeye ihtiyaç duyduğu için kurtuldu. Fernando, Kimi’nin o açıdan tehlike olmayacağını biliyor.” dedi.


Yorumlar

  1. kimi ferrariye gitse f1 dunyasi ferrari den ibaret olur 🙂

  2. kimi raikkonen avatarı
    kimi raikkonen

    su an icin hicbir basari yokken,Kimi'nin gelmesiyle takim basarisinin gelmesi evladir.

  3. Daniel Ricciardo avatarı
    Daniel Ricciardo

    Kimi Ferrari ye giderse Ferrari iyice karışır

  4. Bilmiyorum ama monte baba artık takım olarak bir şeyler istiyor sanki.Yoksa Alonso'nun yanına Raikkonen 2. pilot olarak göz göre göre almazlar gibime geliyor.

  5. ama pilotları özgürce yarıştırmak kaydıyla

  6. ferrari yönetimi kafayı çalıştırıp 2010da rai yerine massayı kovup alonsoyu alsaydı 3 sezonda en az 1 takımlar şampiyonluğunu alırdık bence

  7. go Kimi go ===>McLaren

  8. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Kimi gelse bile Ferrari Diaz ile Kimi'yi aynı şartlar altında yarıştırmaz.Politika geleneklerini bozmazlar.Gönül ister ki Kimi gelsin aynı şartlar altında bütün yıl çekişsinler hangisi daha iyiymiş görülsün ama gelse bile bu olmayacak.Yenilen tarafın taraftarı pilotlarının 2.pilot muamelesi gördüğünü iddia edecek.Bir F1 Takımında üst düzey iki pilot aynı şartlarda yarışamaz.Sadece Mclaren'de Olabilir belki.Ancak diğer takımlarda olacağını hiç sanmam.

    Yine de Kimi'nin Ferrari'ye geçmesini ve Diaz ile eşit şartlarda yarışmasını çok isterim çok eğlenceli yarışlar olur seneye o zaman.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir