Vettel, V8 Motorlarından Ayrılacakları İçin Üzgün

yazar:

kategori:

İtalya’da bu değişikliği değerlendiren Vettel “Formula 1’de yüksek ses olmalı.”

“Çok fazla ses ve çok fazla güç olmalı. Gelecek sene güç bu seneden fazla olabilir ancak yine de iki silindir eksik olacak.” dedi.

Turbo motorların olacağı dönemdeki takım dizilimi için Vettel “Zirvedeki takımların yine önde olmasını bekliyorum. Tek sorun, hangi sıralamalada olacakları. Formula 1’de hep aynısı oluyor. Büyük kural değişikliklerinin ardından her şey karışıyor ancak sonra tekrar düzeliyor.” dedi.


Yorumlar

“Vettel, V8 Motorlarından Ayrılacakları İçin Üzgün” için 8 yanıt

  1. thechosenone avatarı

    sen herşeye atlamasan olmaz mı? tamam senin pilotun redbulla geçti ama senelerdir bu sporda olanlar, takip edenler bile bu kadar çok laf üretmiyo.

  2. Daniel Ricciardo avatarı
    Daniel Ricciardo

    Eee dostum sadece senin pilotlarını senin takımlarını desteklemeyecekler bu dünyada.Bunlara alışsanız iyi olur kendinizi kaf dağının zirvesinde görmekten vazgeçersiniz artık.

  3. Bir ricciardo fanları eksikti.Şimdi de siz türediniz.Komik.

  4. Daniel Ricciardo avatarı
    Daniel Ricciardo

    Düzeliyor derken hani büyük dediğin takımların redbull u durdurmak için yasaklattıkları EBD esnek kanat gibi şeylerden bahsediyor kural değişir ama çalışan kazanır adın büyük olabilir ama karşındakini küçük görürsen (aynı senin yaptığın gibi) yerin dibine girer o büyükler.

  5. düzeliyor derken ? 5 senedir düzelmedi neden bahsediyon 1 sene meyvesini hiç şampiyonluk sıfatı yakışmayan adam ve yok artık diyeceğimiz bataktan çıkan takım yedi 3 sene hadi 4 olsun senin gibi şımarık pilot ve içecek firması yedi meyveyi ne düzeldi çocuk ne zaman ferrari mclaren şampiyonluk için kıyasıya çekişir heyacandan tırnaklarımızı kemirirz o zaman düzelir f1 umarım o sene 2014 olur

  6. Daniel Ricciardo avatarı
    Daniel Ricciardo

    Adam iki senede neler yaptı senin söylediklerin hala yerinde sayıyor hatta geriye gidiyorlar öyle padokta köpek gezdirmekle pilot olunmuyor

  7. 2 sene önceye kadar önündeki aracı geçmiyordun başımıza bilirkişi yaptılar bunu

    Hamiltonın 1 Alonsonun 2 şampiyonluğu var bunun 4 olucak.Where is Justice?

  8. Daniel Ricciardo avatarı
    Daniel Ricciardo

    Vettel ve Daniel seneye birlikte güzel işler çıkaracaktır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir