Fry: "Takım Olarak Harika Bir İş Çıkardık"

yazar:

kategori:

Ferrari pilotları sıralama turlarını 4 ve 5. sırada tamamladı.

Pat Fry takımın iyi bir iş çıkardığını söyledi.

“Son 5-6 yarışa bakarsak geliştiğimizi görebiliriz. Felipe ve Fernando bugün iyi bir sonuç elde etti. Bulunduğumuz yerden memnun olabiliriz”

“Elbette amacımız ilk sıralarda bulunmak. Ancak son yarışlara göre daha iyi bir yerdeyiz. Takım gerçekten iyi bir iş çıkardı”

“Amacımız yarış içerisinde doğru tercihleri yapmak. Artık yarışa konsantre olmamız gerekiyor. Bu hafta sonu birçok iyi veri elde ettik. Bu veriler ilerideki yarışlar içinde bize umut olacak”


Yorumlar

  1. ortada ironik bi durum var redbull; 50, polümüzü almak harika , ferrari; 4 ve 5 olduk harikaaaaaaa bu kafadan istiyorum naapsak 2015 e mi odaklansak

  2. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Dalga Mı Geçiyorsunuz, Adam Mı Seçiyorsunuz Lafı Aklıma Geldi 🙂

  3. Ferrari İspanya gp öncesi gibi görüntü veriyor. Ancak redbull İspanya öncesinden daha hızlı durumda, açıkça bilindiği gibi Ferrari sıralamalarda güçlü değil,bu sene pole almaları imkansız gibi. Zaten lastiklerin durumu da pole almayı gerektirmiyor yarış kazandırmak için.Redbull'un bugünkü çıkışının tek sebebi bence Mercedes'in kötü görüntüsü,o kadar kötüydüler ki,Rosberg sanırım 6. başlayacak onun için mükemmel bir derece.

    Ben yarın Ferrari'nin kazanabileceğini düşünüyorum. Yarış tempoları çok iyi ve İtalya onlara uyan bir pist.(belki de bu senenin geri kalanı için tek pist) Hatta fantastik ve istediğim bir podyum yazayım. 1 Alonso 2 Webber 3 Massa. Vettel ilk 5 içinde olur

  4. DreamOfWinD  avatarı

    Bu kadar yüzsüz bir açıklama daha yapılamaz. Takvimde bize yıllardır en çok uyan pistte 2 RB'nin de arkasındayız halen konuşuyorsunuz. Ben bir dahaki yarışta göreceğim sizi. Singapur'un virajlarında RB'nin egzoz gazını bile soluyamayacaksınız.

  5. kendi evinde redbull seni 2 aracıyla ezmiş ve sen harika diyorsun fry ve ekibi dalgamı geçiyosunuz be

  6. Neden öyle diyorsunuz… bu saydığınız isimler sıralamaya çıkmadımı? Herkes çıkıp turunu attı ve herkes sıralandı. Hulkenberg in orada nasıl bulunduğu yada Ferrari nin neden bu kadar sakin olduğunu kimse bilmiyor.Çok daha hızlanmış bir RedBull un hemen arkasında Ferrari lerin olması belkide gelişmişliğin göstergesidir ama hala gerideler.Ferrari nin sakinliği dikkat çekici… ya çok hızlılar yada yenilgiyi kabüllenmişler.

  7. Alonso`nun telsiz mesaji hic oyle demiyordu 🙂 Ferrari calkalanmaya basladi bence, yakin zamanda kopacak gibi bir firtina..

  8. Lotus ve hamilton olsaydı 8 . sıradaydı zaten bide geliştik diyorlar

  9. Yarın Bildiğimiz Ezberlediğimiz Podyum 1.Vettel 2. Alonso 3.Allah kerim 😀

    Alonso bu gidişle En çok ikinci olan pilot rekorunu kırar belki kırmıştır 😀 😀

  10. mercedes'lerden bir tanesinin ve lotusların olmadığı bir sıralamada 4 ve 5.liğe bu kadar sevinmeleri bir garip

  11. harika diyosunuz ya bugün için çıldırtmakmı istiyosunuz adamı bu sene çoğu kez böyle oldu harika demedinizde şimdi neden ? hem ne harikası bunu sadece redbull söyleyebilir kendi evinde 4 5 harikaaa kafamı buluyosunuz anlamadım ki tamam telsiz olayından sonra bozuntuya vermeyip sorun yok mesajı vermeye çalışıyosunuz ama böyle demeçlerle yakayı ele vermeyin ne harikası ?

  12. Duhan Peker avatarı

    Kendi evinde böyle bir sonuç alıyorsan ve Sauber'in arkasında kalıyorsan hele ki sen bir Ferrari isen büyük bir marka isen Fry: "Takım Olarak Harika Bir İş Çıkardık" böyle bir laf etme hakkın olamaz.

  13. PurposeLess  avatarı

    Ne içiyorsanız açıklayın da biz de insanlarla kafa bulalım işe yarıyor gibime geliyor…

  14. Adamlar kendilerini beğeniyorsa bize bişey demek düşmez abi 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir