Vettel Monza Podyumunda Yuhalandığı İçin Gururlandı

yazar:

kategori:

Ferrari’nin evinde kazanan Vettel, kutlamalar için podyuma çıktığında pek konuşamadı ve sürekli yuhalandı.

Vettel “Burayı kırmızı tulumlarla kazanamadığınızda farkı görebiliyorsunuz. Sonunda bu yuhalanma iyi bir şey çünkü iyi iş yaptığınız ve kırmızıları yendiğiniz anlamına geliyor. Bundan gurur duyuyorum.”

“Şanslıyım ki 2008’de de burada deneyimim var. O zaman Toro Rosso’dayken Ferrari motoru ve İtalyan takımıyla kazanmıştım. Atmosfer harikaydı.”

“2011’de yuhalanmam sürpriz olmuştu ve bu sene bekleniyordu.”

“Piste çıkış turunda ne kadar yuhalanırsak o kadar iyi iş yapmış olacağımızı söyledim. Onları suçlamıyorum. Ferrari’yi seviyorlar ve bu çok özel bir şey.” dedi.

Red Bull’un geleneksel olarak yavaş kaldığı pistte bu kadar hızlı olmaları karşısında Vettel, Adrian Newey’in de şaşırdığını söyledi.

Vettel “O da bizim gibi şaşırdı. Bu hafta sonu zararı sınırlı tutma modunda olacağımızı düşünüyordu. Bu yüzden ben de zararı sınırlı tutma böyle oluyorsa daha fazla zarar görmek istediğimi söyledim.” dedi.


Yorumlar

“Vettel Monza Podyumunda Yuhalandığı İçin Gururlandı” için 22 yanıt

  1. elvan dalton avatarı

    Kesinlikle katılıyorum sana. Sonuçta takım Webber'e düşman, ondan tiksiniyor ama nedense yarışması için para veriyor. O kadar paralı pilot varken, red bull'un sponsor olduğu genç pilotlar varken, sürekli takım hakkında konuşan Webber'e para verip onu rezil etmek istiyorlar.

  2. Şu sitede ki halin, tavırların kalabalıklar ile hazımsızlık ile topluca dışa vurumudur.
    İşte meşrubatçılar! bu yüzden çok daha fazla keyif alıyor ve önemli işler başarıyorlar.
    Sevgililik, taraftarlık ve fanatizm arasında ki kalın çizgiler.

  3. +5k
    bunlar kalitesizliğin dışa vurumudur. Eskinin kahramanca, savaşçılar arasında saygı felsefesinin güncel ve gençler tarafından bilinmemesi, anlaşılamaması örneğidir. Kısaca herkes bi taraflarına samuray resimleri yapar, Türküm diye söylenir durur ancak an gelir sadece söylevlerden ibaret olduğunu tüm insanların yüzüne çarpar. Yamuk bir anlayış sadece ben ve benim seçtiklerim…..

  4. 2006 Türkiye GP'sinin podyumunda Alonso'yu yuhalayan zihniyet neyse bugün yaşanan da odur. Rezillik. O gün ne Ferrari ne de Renault taraftarı olmadığım halde bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak kendi ülkemde sırf sevdikleri pilotu ve/veya takımı geçti diye rakibini yuhalayan zihniyet adına kendimden utanmıştım. Ben önce Formula 1, sonra da kendi tuttuğum takımın taraftarıyım. Kendi takımım veya pilotumuz kazanamadı diye asla rakibi yuhalamadım ve bunu yapmak alenen kalitesizliğin diplomasıdır. Hazımsızlığın böylesine şapka çıkartılır.

  5. Sene başında adrian newey bir ferrariye bir lotusa bir mercedese baka baka baka çünün birleşimi bir araba yaptı, Bunuda sadece Vettelin arabasına yaptı, Dikkat edin Webber sıradan hıza sahip ama mümkün değil Vetteli yakalamak. Araba kötü bile olsa en kötü hali Ferrariyle aynı hıza sahip biraz iyiisi zaten tutulmuyor. Newey bence zeki falan değil onunda çalıp çırptığını bizzat okudum. Red Bullda para gani millete sus payı verip ses çıkarttırmıyorlar.mclarenin skandalından daha büyük bir skandaldır bu. 3 takımın aracının bilgilerini öyle yada böyle aşırıp sezonun 2. yarısı açılıyorlar.Lastik falan bahane bilgi çalmak şahane. Bu takımla yarışılmaz çünkü bir takımla yarışmıyorsunuz. 3 takımla yarışıyorsunuz. Her takımın rüzgar tüüneline uygun pistler vardır simülasyonuna uygun pistler vardır ama bir takım her pistte her zaman en hızlı olamaz. Ki kurallar aynı sezon içi testler yok bunu nasıl başarıyorsun diye sorarlar adama. Red Bullun çevirdiği oyunlar bini aştı. Keşke içecek firması iflas etsede şunları ilk 15e girmek için yarışırken görsek.

  6. sanki alonsonun altında redbulla mücadele edebilecek araç vardıda keyfinden sürmedi

  7. Tolga Özkan thechosenone avatarı
    Tolga Özkan thechosenone

    aynı araba fernandonun altında olsaydı asıl şovu ozaman görürdün sen.

  8. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Merhaba raikkomercedes evet kasktaki pilotun Alonso olduğunu biliyorum resim 2012 Brezilya GP sonrasına ait bir resim.

  9. raikkomercedes avatarı
    raikkomercedes

    kasktaki yazacaktım pardon

  10. italyada taraftarının yüzünü güldüremeyen alonso utanmalı ve takımı bırakmalı.bu adam ferrariye yük artık.kabul etmeli herkes.

  11. raikkomercedes avatarı
    raikkomercedes

    sevgili mehmet bu kaktaki pilotun alonso olduğunu biliyor musun çok merak ediyorum…

  12. Belçika'da seromoni sırasında protesto için Greenpeace üyeleri bir pankart açtılar. Yuhalama onlara yapıldı. Vettel'e değil.

    Bununla ilgili youtube'da bir sürü video var.

    İlk önce iyice anlayıp araştırın sonra yorum yapın. İnsanları ya bilerek ya da bilmeyerek yanlış yönlendiriyorsunuz.

  13. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Şov italyada hat trick yaparak yapılır kendinizi kandırmayın.Monzada Redbull ve Vettel şov vardı.

  14. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Kendi kendine dön dur, sonra ne bekliyorsun ki. Bana göre günün en fazla alkışını Lewis haketti. Şovu yapanda oydu.

  15. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Monte bunları duyuyor olmalı.Tifosilerin işi gücü adam yuhalamak oldu.Tifosilere kendi evinde bile sevinmeyi haram kılan monte bundan utanmalıdır.

    Adamlar resmen alay ediyorlar.Şaşırdık burada kazanmayı beklemiyorduk.Buraya hasarı sınırlı tutmaya geldik ama onlar gözümüzde büyüttüğümüz kadar büyük bir takım değilmiş diyorlar.
    Buna rağmen eğer isteselerdi fark çok daha fazla olurdu.Ceplerinde halen günyüzüne çıkarılmamış ondalıklar var.

  16. PurposeLess  avatarı

    Karakterle uzaktan yakından alakası yok öyle olsaydı eğer her ne kadar fanı da olsam Alonso her yarışta yuhalanırdı…Araçı çok dominant ve her yarışı alıyorlar bu yüzden de insanlar sinirleniyor ve yuhalıyorlar suç bizim tarihi başarılarla dolu iki takımın düştüğü duruma bak…

  17. sadece italyada olsa iyi heryerde yuhalanıyorsun, karakter meselesi. Seyirciler karakterleri görüyor belçika faciasını unutmadın herhalde :)))

  18. Yine boş konuşmuş.Biraz büyüde ferraiye alalım seni

  19. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Yılda bir kez forsu olacaksa hiç olmasın önemli değil.Önemli olan gün gelirde yuhaladığın pilot için bağırmaya başlarsan o pistte ozaman sorarlarsa utanmıyormusun diye verecek cevabın evet olmamasına şükür etmelisin.

  20. Tifosiler Vettel'i yuhalayacağına bir türlü adam gibi bir araç üretemeyen takımlarını yuhalasalardı daha dikkat çekerdi. En iyi takımız, en iyi pilota sahipiz yeaa diyerek olmuyor bu işler. McLaren ve Ferrari sadece konuşuyor son yıllarda. Red Bull ise hem konuşuyor hemde otomobili geliştiriyor.

  21. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Yuhalanmanın tadı artı üstüne 4 üncü şampiyonluk gelirse keyfime diyecek olmaz başarılar aslan parçası

  22. işte ferrari farkı o duruş ne kadar o podyumda kırmızı tulumla olmak istediğini gösteriyor belki en iyi araçtasın ama en iyi takımda değilsin he şöyle redbull hegamonyası 4 sene sürer ama ferrari bu sporu var edendir o yüzden alonso kadar forsun yoktu podyumda

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir