Alonso: "Artık Her Şey Vettel'in Sorun Yaşamasına Bağlı"

yazar:

kategori:

Vettel bugün, bu sezonki 6. zaferini kazanarak Alonso ile puan farkını 53’e çıkardı.

Alonso “Şampiyonluk açısından gerçekçi olmamız lazım. Çok büyük fark var ve geride yeterli yarış yok. Şu anda art arda yarış kazanabilecek hıza sahip değiliz.”

“Şampiyonluk için şanslı olmalıyız ya da Seb’in bazı yarışlarda sorun yaşamasını beklemeliyiz. Geride kalan yarışlar ve puan dezavantajı ile bu zor olacak.” 

“Geçen sene de öyleydi. Onun yakalaması zordu ve durumu idare etmek bize bağlıydı. Biz işimizi tamamlayamadık. Suzuka’da yarış dışı kaldık ve başka sorunlar oldu.”

“Daha çok yol var. Son yarışa kadar mümkün olduğu kadar iyi olmaya ve fazla puan toplamaya çalışacağız. Brezilya’da ne kadar puan farkı olduğunu göreceğiz.”

“Bu hafta sonu araçtan maksimumu çıkardık bu yüzden mutluyum. Burada podyumda olmak yine harika bir duygu.”

“Monza’da Ferrari ile 4. yarışım ve 4. kez podyumdayım. Bu harika, yegane bir şey. Maksimumu başardık ve neredeyse mükemmel bir hafta sonu geçirdik.”

“Her hafta sonu hedefimiz olan şampiyonada puan farkını kapatmayı başaramadık. Ancak onları tebrik etmemiz lazım. Bu hafta sonu en iyi onlardı. Gelecek hafta sonu onlardan daha iyi iş çıkarmalıyız.” dedi.


Yorumlar

  1. supra (spa2000) avatarı
    supra (spa2000)

    diaz: "Artık Her Şey Vettel'in Sorun Yaşamasına Bağlı"

    ne için?
    5. defa şampiyon olamaması için mi?

  2. PurposeLess  avatarı

    Olmadı bundan sonraki yarışlarda lastiklere şiş sokarız depoya şeker atarız olmadı eksoza patates sıkıştırırız daha da olmazsa son tura lider girerse yolu keser döveriz(Alıntı)

  3. PurposeLess  avatarı

    Monza'da Ferrari ile 4. yarışım ve 4. kez podyumdayım. Bu harika, yegane bir şey. Maksimumu başardık ve neredeyse mükemmel bir hafta sonu geçirdik." Biz buna züğürt tesellisi diyoruz.. şu takıma atıp tutsan ne güzel olacak…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir