Hulkenberg: "Bu Beşincilik Ferrari Koltuğunu Getirmeyecek"

yazar:

kategori:

Monza’da sıralamalarda 3. olarak şaşırtan Hulkenberg, yarışı da 5. sırada tamamlayarak büyük başarı elde etti.

Hulkenberg “Açıkçası iyi bir hafta sonu geçirdim. Güçlüydüm ve takım olarak iyi performans gösterdik. Ancak bu başarının tüm dünyayı ya da hikayeyi değiştireceğini düşünmüyorum.”

“Bu sene daha önce de güzel yarışlarım oldu ancak bu hafta sonu sonuç daha fazla konuşuyor.”

“Belki zamanlamanın fena olmadını söyleyebilirsiniz. Ancak böylesi sonuçlar her zaman önemlidir.” dedi.

Geleceği hakkında konuşan Hulkenberg “Açıkçası bu konuda oldukça rahatım. Burada çok iyi iş çıkardım. % 100 kazanabileceklerimizi kazandık ve yapabileceğim tek şey bu.”

“Bir sene önce bile performansım çok iyi ve istikrarlıydı. Yapabileceğim tek şey bu.”

“Bazı kararlar benim elimde olmuyor.” 

“Monza’daki gibi bir sonuç beklemiyordum ancak umuyordum.” dedi.


Yorumlar

  1. Bu adam güzel bir takımı hakediyor.Riccardo yerine bu gelseydi çok daha iyi olurdu.Mclaren de bile bunun ayarında pilot yok şuanda.Mclaren-Ferrari-RBR bunlardan birinde olmalıydı ama kısmeti yok nedense.

  2. Her yarış şu kötü sauberi ilk 10a sokmak ve en azından 1 puan almaya çalıştı Hulkenberg. Red Bullun Ricardosundanda Mclarenin perezindende iyi olduğunu kanıtladı. Ferrari onu alır mı bilinmez. Raikonenle 1+1 yaptılarsa ancak ve ancak 2015te ferraride olacak ama şayet raaikonen anlaşmadıysa bence düşünülmeli. Massayla ikisini, karşılaştırdım, sürüş stillerini falan Massadan az farkla iyi gibi görünüyor. Alonsoyu senede sıralamalarda 4-5 kez geçebilir Hulk. Hulk para alamadan sauberde yarıştı, olgun olduğunuda gösterdi. Her şartta adanabileceğini gösterdi gözlerinde inanvı ve hırsı görüyorum belkide lanet yağmurun yağması onu bugün 5 sene önce Vettelin olduğu gibi bir maceraya başlatacaktı ama yağmadı lanet olasıca. İşte biir yağmur demeyin şampiyonluklara giden yolu o italyadaki yağmur açmıştı ferrari motorunun gücüyle toro rosso kazanmıştı. Ama herkes Vettel kazandırdı sandı burada yanıldı sonuçta kibri gövdesinden büyük çocuk akıllı bir adam bugün efsane olma yolunda ilerliyor. Üst üste4. kez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir