Hamilton Yarış Sonrası Açıklamalarında Geri Adım Attı

yazar:

kategori:

Yarışın başında yaşadığı sıkıntının ardından zor bir yarış geçiren ve 9. olan Hamilton, şampiyonluk şanslarının kalmadığını söylemişti.

Hamilton “Araçtan indiğimde sinirliydim ve öyle olacağını düşündüm.”

“Ancak ardından mühendislerim ile görüştüm ve pes etmiyorum. Tüm yarışları kazanmam lazım. Bunu denemek dışında başka bir şey yapamam.” dedi.

Hamilton, düşük downforce seviyesi gerektiren pistlerden yüksek downforce pistlerine dönmelerinin kendilerine yardımcı olacağını düşünüyor.

Hamilton “Aracımız Macaristan’da yüksek downforce ayarlarında iyiydi ve Singapur’da da bu konuda gelişme olmasını bekliyoruz.”

“Orada güçlü olmayı ve bu sene başka galibiyetler almayı umuyoruz. Umarım önde  daha yakın mücadele olur. Böyle olması utançverici.” dedi.


Yorumlar

  1. Sözlerini geri alsa dahi şampiyonluk bence gitti. Geçen yıl 40 puan kapatıp şampiyon olan adam bu sezon 53 puan öndeyken şampiyonluğu hayatta vermez.

    Hamilton ile fark zaten olmuş 81 puan. Ohhoooo. Vettel bana göre dün ''Şampiyo'' oldu bile. Sadece ''şampiyo''luğa n harfini eklemek kaldı. Önümüzdeki 2 yarışta da ''n'' harfini ekleyecektir.

  2. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    ASlanım yaw,hemen pes etme.Şampiyonluk belli olmaz. 🙂

  3. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Ağzına kürekle vurmuştur 🙂

  4. Brawn amca küsküyü verdi azarladı hortumla dövdü demek ki =))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir