Red Bull, İtalya'da Yuhalanmasının Ardından Daha da Motive Oldu

yazar:

kategori:

Yarışı kazanan Sebastian Vettel, podyumda kupasını aldığı esnada tifosiler tarafından yuhalanmıştı.

Christian Horner “Ferrari’ye karşı yarışan ve İtalya’da onu yenen kimse sevgiyle karşılanmaz.”

“Tifosilerin önünde Seb’in Fernandı Alonso’yı yenmesi karşısında bizim için olumlu bir reaksiyonunun olmaması kaçınılmazdı.”

“Biz bu durum karşısında şaşırmadım.Sebastian’ın çıkıp daha da gelişmesi için bir motivasyon oldu.” dedi.

Horner ayrıca henüz şampiyonlukları garantilediklerini düşünmüyor.

Horner “Daha 175 puan var ve her şey hızlı bir şekilde değişebilir.”

“Diğerleri sizden daha fazla puan kazanamayacak duruma gelene kadar şampiyonluk sizin değildir.” dedi.


Yorumlar

“Red Bull, İtalya'da Yuhalanmasının Ardından Daha da Motive Oldu” için 15 yanıt

  1. Zaten en hızlı konsept red bulda takvimde aracınıza uygun olmayan 2 pist var onlardada motor geliştirme izni al kazan iyiymiş.

  2. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Sen her yarış öncesi çok konuşuyorsun ama Macaristandan sonra çok atıp tuttuğunuz gibi ne spa ne monza renault motorunun tozunu bile yutmaya yetişemediniz

  3. Seneye rekabetçi dediğiniz renault motorunun gerçek yüzünü göreceğiz seneye mercedes motoruyla finishde sizi bekliyor olacağız efendim.

  4. uygun görülmenin kriteri nedir? bas parayı uygun görül. Bas parayı leylaya bir daha mı geleceğiz dünyaya

  5. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Adaletten bahsedicek en son kişiler konuşmasın hiç.İzin verildiyse uygun görmüşlerki izin vermişler kendinize sebep üretmeyin renault her pistte rekabetçidir.

  6. Alonsonun önde olduğu ve vettelin Alonsonun motorundan dumanlar çıkarsa fena olmaz yorumlarını hatırlıyorum

    işler o safhata gelmiş durumda ferrari için

  7. Çok ilginç red bul un yaptığı adaletsiz oyuna susup galatasaray fenerbahçe olayı çıkarmak anlamsız motor geliştirme izni al 305 i zor gören araç 330 u görsün üstünü kapat ANLAMSIZ !

  8. Sıktınız be moraliniz bozulsun kötü araç yapın yok abi imkanı yok imkansızı istemeye başladık

  9. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Fener taraftarı eşittir = Ferrari taraftarı mantık aynı düz 😀 sinirden ne dediğini bilmiyor taş atıcakmışta şampanyaya geliekmiş hahah varya güldürdün 😀

  10. italyanlara laf yok italyanlar uysal koyunmuda her geleni alkışlayacak? Yuhalama süperdi. Hatta 1-2 taşta atıp şampanya şişesini isabet ettirseler dahada müthiş olurdu. Milletin işi gücü yok her yarış çalma çırpma takımının galibiyetini mi izleyecek. Eskiden ferrari dominnasyonu varken insanlar sinirlenmezdi çünkü bilirlerdiki bu takım sempatik takım, formula1 in demirbaşı takım, 1996-2000 arasında çokça sabredip bu duruma gelmiş hatta öncesinde 90-2000 arası çokça sabredip bu duruma gelmiş takım diye düşünürlerdi. fakat gel görki Red bullun buraya hakederek geldiği falan yalan. Bastı parayı topladı etraftan mclaren mekanikeri, ferrari mekanikeri. mclaren eski takım şefi falan feşmekan. Gel görki bu topladıkları adamlarda öyle dürüst adamlar değilmiş her yarış hengi araba hızlıysa onu dikizleyip onu görüntüeyip hafta sonuda parayı basıp cuma antrenmanından sonra yarış simülasyonu yapa yapa yapa Red Bull denen şişme bebeği yarattılar. Millet araba satıp para kazanacak bu adamlar içki satarak köşe oluyor her türlü yeniliğe bütçe ayıracak finansman mevcut.Birde paranın gücüyle Fiaya sus payı verip ordan burdan aşırdıkları motor bilgisiyle, lastik basıncı bilgisiyle yenilmez armadayı yarattılar. Galatasaray üst üste 4 yıl şampiyon olurken ne şaibe varsa o meşhur penaltıcı hakem ne şaibe yaptıysa buradada öyle şaibe var. Bernieye bas parayıda nasıl şampiyon olursan ol.

  11. kcmlrkmcorj avatarı

    beyler rbr motive oldu… artık gerisini diğer takımlar düşünsün.

  12. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Yuh abi daha ne motive olacaksınız?

    Biraz motivasyonunuz dagılsın yaw 🙂

    Allah rızası için 🙂

  13. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    HAsarı azaltmaya geldik diyerek rahatça kazanıyorsunuz.Podyuma newey çıkıp pis pis sırıtıyor ve ondan sonra yuhalanmamayı beklemeyin.
    Asıl yuhalanan monte ve ekibi olacaktı ama bi yanlışlık da olabilir.Newey ve ekibinin orda olmasını bir sebebi de monte ve ekibidir.

    Asıl redbulu motive edecek ve iştahını kabartacak olan olay raikonenin transferi olacaktır.Neweyin ağzının suyu akmaya başlamıştır bile.Alonsolu ve raikonenli ferrariyi madara etmek dünyanın en mükemmel olayı olsa gerek.Newey evini karısını unutur ve rüya kadroyu nasıl madara ederim diye düşünür.

    Vetel arabadan inince arabanın üzerindeki boğa resmini okşayıp masaj yapmadı.Tifosileri daha fazla kızdırmak istemedi.Belli ki gözü kırmızı tulumlarda.

  14. Önümüzdeki yarışlar Vettel'in sevdiği pistlerde. Puan farkının daha da açılmasını bekliyorum.

  15. :S +4 daha kazanacak Singapur Japonya Kore Hindistan Ve büyük ihtimalle Texas ,Yas Marina Brezilya 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir