Sauber Rusya'dan Daha Fazla Sponsor Umuyor

yazar:

kategori:

Bu sene büyük sıkıntılar yaşayan Sauner, Rusya’dan şirketler ile yaptığı anlaşma kapsamında az da olsa rahatladı ancak takım henüz tam olarak rahatlamış değil.

Monisha Kaltenborn “İnsanların daha fazla şey bilmek istediğini biliyorum çünkü şu ana kadar pek bir şey söylenmedi. Ancak herkesi işlerin doğru yolda gittiği konusunda bilgilendirmek isterim.”

“Bu sezon araçta yeni sponsor logoları görmeyi umuyoruz. Bunun yanında Sochi’de olacaklar konusunda bir şeyler bekliyoruz.” dedi.

Sauber’in gelecek sene için henüz hiç bir pilotla anlaşması yok. Rusyalı şirketler sayesinde Sergey Sirotkin’in koltuğu garanti görülüyor. Ancak maddi sıkıntılar içerisindeki takımın Nico Hulkenberg ile devam etmesi zor görünüyor. Gelecek sene büyük kural değişiklikleri olacağı için takım deneyimli bir pilot istese de, Esteban Gutierrez’in Telmex desteği sayesinde kalması halinde buna hayır demeyeceği düşünülüyor.

Kaltenborn “Daha önce bu durumda olduk ve iki deneyimsiz sürücüyle yarıştık.” diyor.

Kaltenborn, motor konusunda Ferrari ile muhtemelen anlaşacak olmalarına rağmen İtalyan üreticinin pilot konusunda söz sahibi olmayacağını söylüyor.

Kaltenborn “Ferrari’nin pilot seçiminde etkisi yok. Ve ikinci bir Rus sürücüyü alma zorunluluğumuz da yok.” dedi.


Yorumlar

  1. Duhan Peker avatarı

    Arkada ki araba neydi öyle be 4 podyum…Sauber'in efsanelerinden biri..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir