Fry, Önceliklerinin 2009 Olduğunu Söylüyor

yazar:

kategori:

Honda Racing CEO’su Nick Fry, İngltere’de almış oldukları podyum finişine rağmen Japon takımın odak noktasının hâlâ 2009 olduğunu söylüyor.

Rubens Barrichello İnfiltere’de Honda’ya bu sezonki ilk podyumunu kazandırmıştı. Bu sonuçla takım maralar klasmanında 6. sıraya yükseldi.

Fry, Honda’nın 2008’den vazgeçmeyeceğini söylese de hedeflerinin gelecek sezona odaklanmak olduğunu dile getiriyor.

"Stratejimizi değiştirmedik. Planlarımızı değiştireceğimizi gerçekten düşünmüyorum. Bu plan gelecek yıl Ross’un istediği şekilde aracı tasarlamak ve bu yıl da Ross’un istediği her şeyin takımın işbirliği ile gerçekleşmesi."

"Bu herkes için inanılmaz bir teşvik ama stratejimiz aynı kalacak. Bir daha bu kadar şanslı olmadıkça Ferrari veya McLaren’i geçmemiz mümkün görünmüyor.

Ancak kural değişiklikleri ve KERS ile gelecek yıl bizim için büyük bir fırsat ve bunu yapabiliriz."

"Umarım şampiyonada birkaç pozisyon daha kazanabiliriz. Bu sezondan vazgeçmiş değiliz, hiçbir şey yapmadan durduğumuzu düşünmüyorum."

Fry aynı amanda Barrichello’nun performansını da övdü ve Brezilyalı pilotun lastik seçimi konusunda doğru karar verdiğini söyledi.


Yorumlar

  1. ferhat korkut avatarı
    ferhat korkut

    hemen havaya girmeyin bir şey kazanmadınız gridde force india nın önündesiniz sadece,böyle bir yarışıda bundan sonra rüyanızda görürsünüz.

  2. Bu zaten başarılı bir strateji ile kazanılmış bir yarış. Her yarışta ortam böyle olmaz.

    Mantıklısı da 2009 için arabayı geliştirmektir. Brawnın yeteneğini de burada görecez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir