Domenicali, Raikkonen'in Dönecek Olması Nedeniyle Mutlu

yazar:

kategori:

Domenicali “Raikkonen’in dünya şampiyonluğunu kazandığı Scuderia’ye geri dönecek olması nedeniyle oldukça mutluyum.”

“Maranello’ya dönecek olması nedeniyle çok mutlu olduğunu ve onu bekleyen görevi mümkün olan en iyi şekilde yapmaya kararlı olduğunu hissediyorum.” dedi.

2007’de Ferrari’ye gelen Raikkonen o sene şampiyonluk yaşamasının ardından 2 sene daha Ferrari adına yarışmış ve 2009’da takım tarafından gönderilmişti.


Yorumlar

  1. Nevadia Alonso avatarı
    Nevadia Alonso

    +1 Bazı arkadaşlar Raikkonenin Alonsoyu çok rahat yeneceğini sanıyor hala. Tam tersi olacak, bu sezon herşey ortada. Alonso pitstoplarla mı podyuma çıkıyor ?

  2. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Hiç bişey olmaz birader. Ha şöyle bişey olur, Kimi 150 puan farklan yener Alonso'yu o zaman anlarız durumu. Kalkıp da 1-2 puan farkla önde bitirirse yapacak bişey yok. Bu onların denk pilotlar olduğunu gösterir. Aynısının tam terside geçerli. 1-2 puan şanstır neticede.

    Geçen sene, ilk önce Gro adamı biçmeseydi büyük ihtimal şampiyondu. O yarış kırılma noktasıydı, 40 puan farkın yarısı orda gitti. O yarış Alo 4-5 puan alırdı herhalde ?? Bunlar olmasa adam zaten şampiyondu.

    Tüm akslikler, aracın gelişmemesi vs. vs. eklendiğinde sezon sonu 4 puanlan kayberidilen bir şampiyonluk var. Üstelik arkasında Ferrari'den çok hızlı bir Mclaren, Kimi "" nin yarıştığı Lotusu da bırakarak.

    2010 keza öyle, Webber i Ferrari'nin önüne yem atan bir RBR, bunu da çok güzel yiyen bir Ferrari var. RBR nin Webber i şamp. yapmayacağını bilmeleri gerekirdi. daha yarıştan evvel şamp. Vettel tişortları bastıran bir takım neticede. Herkes 40 tur muhabbetine takıldı da, aynı pozisyonda Lewis'in kaç tur Kubica'nın arkasında kaldığını neden geçemediğini sorgulayan olmadı. O senede 50 puan geriden gelerek herkesi geçmeyi başarmıştı adam. Hatta 50 puan geriden şampiyon olabilirm dediğinde, yine burdaki sabit tipler demediğini bırakmamıştı.

    4 senedir Ferrari kaç Pole almış, 1-2 ?? Birde şu adamın ilk sıradan kalktığını düşün. Kazandığı yarışların hiç biri ilk çizgiden değil.

    Kısaca, çok ayıp ve haksızlık ediyorsunuz.

  3. Tifosilere döndüğümüz için biz de mutluyuz.

  4. RIDVANRAİKKONEN ridvann61 avatarı
    RIDVANRAİKKONEN ridvann61

    belli olmaz seneye ferrari güçlü olacask gbii geliyo bana

  5. allison'un araçla ilgili üst düzey görevden takım patronluğuna gelmesi büyük bi organizasyon hatası olur. Adam çok iyi bi mühendis bizzat işin içinde olmalı. Dominikin yaptığı iş yarışlarda pit duvarında durmak, aracı tasarlayan adamların raporlarını incelemek. Allison araç yerine bu boş işlerle uğraşırsa araç geliştiremez. Bu olay Newey'in Horner'in yerine gelmesi gibi olur. Taş yerinde ağırdır.

    Allison Ferrari'nin domine ettiği 2000'li yıllarda da takımda araç tasarımı ve gelişimiyle ilgili görev yapmıştı. Rory Byrne nedeniyle ismi fazla ortaya çıkmadı, kim bilir belkide o yıllarda büyük payı vardı.

  6. sınan matias avatarı
    sınan matias

    raikkonen ferrariye dünya şampiyonu olmaya geliyor.2014 te dünya şampiyonu olduğunu düşünüyorumda son 3 yıl içinde 2 defa şampiyonluğu son yarışlarda düşen performansıyla kaybeden alonsonun hali ne olur.işte bu durumu görmeyi zevkle bekliyorum.

  7. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    yani dominic sıkıntılı birisi ,eski strateji hatalarını yapmazlar umarım ,haber zaten ,normal ,tebrik edecek ,zaten ne diyecek sevmem mi diyecek, habere takılmıyorum ama zannedersem onun yerine allison u hazırlayacak ferrari,baştan sona yenilenmesi lazım demiştik ,eski yorumlarda ,2 büyük değişiklik oldu ,umarım beni yanıltır ferrari ,sorunsuz bir sezondan sonra, şampiyonluk gelir, rbr gerçekten baydı ,en önde başlayıp bitiriyor vettel ,zevksiz, kazansa ama en azından rekabet ederek kazansa, gene zevkli olur ama alıp başını gidiyor ,seyir zevki azalıyor

  8. Hepimiz çok mutluyuz 🙂 inşallah iki pilotumuzdan biri şampiyon olmayı başarır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir