Domenicali Massa'ya Teşekkür Etti

yazar:

kategori:

Domenicali “Tüm kalbimle ve tüm dünyadaki taraftarlarımız adına yıllardır takım için olağan üstü iş çıkaran Felipe’ye teşekkür etmek istiyorum.”

“Felipe her zaman gerçek bir takım oyuncusu gibi davrandı. Birlikte harika ve dramatik zamanlarımız oldu ve bu sayede hem profesyonel hem de kişisel açıdan gerçekten yegane bir ilişkimiz oldu.”

“Her zaman bizim ailemizin bir parçası olacak ve ona gelecekte her şeyin en iyisini diliyoruz. Artık sezonun kalan 7 yarışa odaklanmak zorundayız.”

“Her zaman hedeflerimize ulaşma yolunda çalışırken Felipe’nin katkısına güvenebileceğimizi biliyoruz. Sezon sonuna kadar adanmışlığımız asla bozulmayacak.” dedi.


Yorumlar

  1. O zaman Alonso'nun da fazla vakti kalmadı Ferrari'de. 4 sene şampiyon olamadı.

  2. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    yanlış gelmiş bu opera tarayıcı bazen kafayı yiyor normal yorumdu

  3. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    yani en son 2008 de şampiyon a kovalayan massa ya taktik hatalar yapmasalardı ,şampiyon du ,massa adına ,aslında yer bulursa sevinirim ,yer bulamazsa üzülürüm, efendi bir kişilikti ,aynı barichello gibi gidiyor ,son dönemlerinde fazla duygusallaştı ama tanıdıklar sayesinde ve ferrari nin sevmesiyle kaldı ,kazaya ve kötü sezonlarına rağmen takım göndermedi ama şampiyonluk da lazım ,

  4. Günah çıkarıyor. Felipe sizsiz daha mutlu olacaktır eminim.

  5. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Sıra Sende Dominik 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir