Lotus Raikkonen Ayrılacağı İçin Üzgün Ancak Bu Durumu Abartmıyor

yazar:

kategori:

Raikkonen, istediği finansal ve teknik desteklerin gelmesi halinde Lotus’ta kalmak istediğini söyledi ancak bu istekler zamanında karşılanmayınca Raikkonen Ferrari ile anlaştı.

Boullier “2 sene önce onunla anlaşma kararı aldığımızda bazıları çılgın olduğumuzu söylediler. Ve sonunda ne oldu?”

“Harika bir yarışçı ile çalışıyoruz. Bizimle 27 yarış üst üste puan kazandı. 2 yarış kazandı ve Enstone’da motivasyon seviyesini üst noktalara taşıdı. Ve takım arkadaşıyla çok iyi geçindi.”

“Artık geleceğe bakmanın zamanı. Biz orta seviyede bir takımız ve bazı alanlarda henüz tepedeki takımlara karşı mücadele edebilecek pozisyonda değiliz.”

“Bizim takımımızdan Schumacher, Alonso ve Raikkonen geçti. Kısa sürede yeni şampiyonların listeye ekleneceğinden eminim.” 

“Tabi ki onun ayrılması nedeniyle hayalkırıklığı yaşıyoruz ve Kimi’nin bize katılmasından beri harika olduğuna katılacaksınızdır.”

“Aynı şekilde Enstone da kalitesini gösterdi ve ona iki hızlı araç sundu. Onun Formula 1’e dönüşünde başarılı olmasını sağladı.”

“En başından beri her iki taraf da kazandı.” dedi.


Yorumlar

  1. Bunu diyende sitede en tarafli yorumlari yapan alonsocu

  2. Nevadia Alonso avatarı
    Nevadia Alonso

    Ahhh taraflı yorumlar..Fanatik yorumlar.. Hiç bitmeyecek.

  3. attığı tweetler ne peki o zaman lotusun? 🙂 bi baksın görmeyenler

  4. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    yani açıkcası kimi nin lotus ta kalamsını isterdim ,araları iyiydi ve moral olarak, iyi sürüyordu kimi de ama bütçe meselesi ,malesef olmadı, lotus ile kimi güzel işler başardı ,asıl önemli olan da ,başarı ve ayrılık zamanlarında ,iyi anılarak ayrılmaktır ,sezonun kalan yarışlarında ,lotus geri kalmassa, ben kimi den daha çok gayret bekliyorum ,şampiyonada 2.3 olmak adına ,lotus takımına hep teşekkür ettik zaten

  5. Alonso da sadece 2005 ve 2006 da Renault nun verdiği tanklarla şampiyon olabildi.Aynı şekilde o da mükemmel(!)

  6. Abartılacak bir şey yok diye düşünüyorum herkes kendi seçimini yapar ve o seçime göre hayatına devam eder.

    Kimi Lotus Renault ortaklığı güzeldi her takımda olduğu gibi sorunlar olmadı mı oldu bu da sporun doğasında var. Renault şampiyon olurken beşinci en büyük bütçeye sahipti. Kimi takımın pop starı gibiydi üzerine titrediler ve ellerinden geleni yaptılar. Kimi ile anlaşıldığında bir çok kişi acısıyla tatlısıyla böyle güzel iki sezon geçireceğini akıllarından bile geçirmediler.

    Kimi'yi takıma kazandıran bu spora tekrar kazandıran Lotus takımına sonsuz teşekkürler. Ferrari de başarılı ve mutlu olması dileğimle.

    Gidenin yeri elbet dolar öyle yada böyle dolmak zorunda Bu ekipten kimler geldi geçti hepsinin yeri ayrı Kimi de bunlardan birisi artık.

  7. Nevadia Alonso avatarı
    Nevadia Alonso

    Raikkonen mükemmel bir pilot(!) arkadaşlar hepiniz aynı fikirdesiniz. Ama Lotusun bu sezon başında yaptığı pitstop taktiklerini de unutmayın çok emekleri var ön plana çıkmasında

  8. Nasıl içi gidiyordur şimdi Kimi gitti diye. Kiminle dolduracaksın yerini Massa'yla mı?

  9. "Bizim takımımızdan Schumacher, Alonso ve Raikkonen geçti. Kısa sürede yeni şampiyonların listeye ekleneceğinden eminim." demiş.Burda acaba hulkenberg'e onun potansiyelinemi vurgu yapıyo 🙂 ?

  10. Boullier`i pek sevmesemde Kimi`nin arkasindan kotu konusmamasi takdire sayan.

    Ayrica Lotus takimina sukranlarimizi sunmamiz gerekiyor, Kimi ilk dondugunde bol bol tur yiyecegi dusunuluyordu, saolsunlar 2 sezon boyunca kendi caplarina gore oldukca basarili araclar yapip verdiler, Tesekkurler Lotus..

  11. Lotus a ne kadar kızsam da Rai burdan ayrılırken içim buruk olacak belki onlar olmasa tekrar Kimiyi izlemek mümkün olmayacaktı teşekkürler Lotus

  12. sınan matias avatarı
    sınan matias

    iyi özetlemiş eric.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir