Pirelli Formula 1'i Sıkıcı Hale Getirdiğini Düşünmüyor

yazar:

kategori:

Bir çok yarışta eleştirilere maruz kalan Pirelli’nin son bir kaç yarışta 2012 lastik tiplerine dönmesinin ardından Sebastian Vettel’in üstünlüğü tekrar geriye döndü ve Red Bull pilotu art arda 2 galibiyet kazandı.

Paul Hembery “Almanya ve Macaristan yarışları, şu ana kadar o ülkelerde yapılan en iyi yarışlardı bu yüzden tüm şikayetler saçmalık.”

“Günün sonunda Red Bull lastikler değişmeden önce de liderdi ve hâlâ lider durumdalar. O açıdan değişen bir şey yok.”

“Biz üzerimize düşeni yapıyoruz.”

“Çin ve Melbourne’deki gibi yarışlar olması için çalışıyoruz. Orada zirvedeki takımlar sıralamalarda daha iyi pozisyon için daha agresif lastik stratejileri seçmişlerdi.”

“Öyle olunca 2. seansta elenen takımlar sert lastikle, ilk pitlerden sonra pozisyon kazanmaya çalışıyorlar.” dedi.


Yorumlar

  1. sıkıcı değil aksine eğlenceli hale getiriyodunuz zaten ta ki sezon ortasinda RedBull-Mercedes tarafindan gelen şikayetlere dek…

  2. Paul Hembery "Almanya ve Macaristan yarışları, şu ana kadar o ülkelerde yapılan en iyi yarışlardı bu yüzden tüm şikayetler saçmalık.

    Asıl bu açıklama saçmalık

  3. Yarış mı kaldı?Sayenizde gündüz vakti uyuyorum.Oda yarılı seyredersem.Yarısını bile izlemedim.

  4. Ulan Hembery ne adamsın var ya bizim mahallenin en azılı dedikoducu kadının bile bu kadar düşük değildir çenesi hacı. Kaldı ki biz Pirelli, yarışları sıkıcı hale getirdi demiyoruz; yarışların içine önce s.çtı, şimdi de sıvadı diyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir