Hamilton: "Vettel Yenilmez Değil"

yazar:

kategori:

Singapur GP öncesinde konuşan Hamilton “Gerçekçiyim. Buraya her şeyin harika olacağını düşünerek gelmedim. Olacak olan olacaktır.  Buradan itibaren her şey bonus olacak. Bu sene asla bu konumda olmayı beklemiyordum bu yüzden olacak her şeyin pozitif olduğunu düşünüyorum.”

“Harika olmayan deneyimler olacak ancak şu anda doğru kararlar vermemiz gereken bir noktadayız. Kendimizi doğru yerde konumlandırmalıyız.”

“Şamoiyon olabilir miyiz bilmiyorum ancak umarım Ferrari’leri yeneriz. Şu anda asıl hedefimiz bu. Yine de Sebastian’ın yenilmez olduğunu düşünmüyorum.” 

“Gerçekten aracımın burada daha rekabetçi olmasını umuyorum. Macaristan’daki paketimizin nasıl olduğunu biliyoruz. O paketi daha da güçlendirmek için bazı değişiklikler oldu.”

“Herkes Macaristan paketine bir şeyler ekleyecek ancak yine de bizim burada, son yarışlara göre daha rekabetçi olmamızı umuyorum.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton: "Vettel Yenilmez Değil"” için 10 yanıt

  1. Hamilton çok hızlı bugün yahu. Hiç zorlamadan 1. oluyor zorlasa 2. bile 1 saniye fark atacak. Muhtemelen soğuk pist yüzeyinde mutlak favori karaçocuk Hami'dir.

  2. Vettel yenilebiliyor bunu defalarca gördük de Red Bull'un yenildiğine çok fazla şahit olamadık.

  3. İnsanlar yenilmez olmaz, makineler yenilmez olabilir o da bir süreliğine. Ömrü boyunca yenilmeyen bir sporcu mümkün değildir. 🙂

  4. Vettel yenilmez degil ama Redbull araci yenilmez,bence sampiyonadaki 22 pilotun 15 i Vettelin konumunda olsaydi sezonu sampiyon bitirirdi…

  5. red bull ile alo rai ham bunlardan biride şampiyon yenilmez süper olabilir

  6. hoşbulduk usta

    bundan sonra daha fazla buralarda olcam

    vettel 53 puan fark attı bende adamımı sonuna kadar savuncam

    kimse vettel hakkında ileri geri konuşamıyacak

    adam 4. şampiyonluğa gidiyor

    en büyük rakiplerini ezdi geçti

  7. Rambo sen de müthiş süpersin! Hoşgeldin 🙂

  8. kişisel görüş saygı duyarım

    bana göre vettel yenilmez kalan yarışların hepsini kazanacak motor patlamazsa

    vettel inanılmaz bi pilot o müthiş süper…………………

  9. yenemiyorsunuz işte demekki yenilmez . yarış dışı kalmasına rağmen aradaki farkı görüyoruz

  10. Şampiyonluk bitti demişti yarıştan sonra, sonradan da çark etmişti. Şimdi ise Vettel'i yenmekten bahsediyor. Özgüven iyidir 🙂 Güncellemelerle birlikte şampiyonada ikinciliğe yükleneceklerdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir