Raikkonen, Alonso ile Sıkıntı Yaşayacağını Düşünmüyor

yazar:

kategori:

Ferrari, 60 sene sonra ilk defa iki şampiyonu aynı anda yarıştıracak. Alonso’nun yanında güçlü bir ismin olması, bir çok kişinin bu birlikteliğe soğuk bakmasına neden oluyor.

Raikkonen “Bu birlikteliğin çalışmaması için asla bir sebep göremiyorum. Ne yaptığımızı bilecek kadar yaşlıyız ve takım bu birlikteliğin çalışması için doğru şeyleri yapıyor.”

“Bir şeyler olursa bunu konuşabiliriz. Artık 20 yaşındaki halimizde değiliz. Hatalı olabilirim ancak zaman gösterecek. Her şeyin iyi olacağından eminim.  Pistlerde tabi ki sert mücadeleler olacak ancak bazen işler ters de gidebilir. Dediğim gibi her şeyin yolunda olacağını düşünüyorum.” dedi.

Raikkonen ayrıca Ferrari’ye döneceği için kötü hislere sahip değil.

Raikkonen “Takımla gerçekten kötü bir geçmişe sahip değilim. Açıkçası her şey biraz daha farklı bitebilirdi ancak yine de orada çok fazla arkadaşım ve iyi anılarım var.”

“Takımı biliyorum. İnsanları tanıyorum. Yeni insanlar var ve ben ayrıldıktan sonra ayrılanlar da var ancak büyük çoğunluğu aynı.” 

“Oraya gittiğimde işlerin zor olacağını düşünmüyorum. Araç tabi ki farklı olacak bu yüzden en önemlisi aracın düzgün olması ve dayanıklı olması olacak. En iyi aracı hazırlayan en iyi sonucu alır.” dedi.

Ferrari’de özgür olup olmayacağını sorulması üzerine Raikkonen “Ben her zaman orada özgürdüm. Geçmişte farklı takımlara ait hakkımda bir çok şey söylendi ancak bunların hepsini siz (gazeteciler) çıkardınız. Sizler takımlarda çalışmıyorsunuz bu yüzden gerçekte neler olduğunu bilmiyorsunuz. Bir çok şey yazabilirsiniz. Bunlar bazen doğru olur, bazen olmaz.”

“Söylediğim gibi orada iyi zamanlarım oldu ve tekrar iyi zaman geçireceğimizden eminim.” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen, Alonso ile Sıkıntı Yaşayacağını Düşünmüyor” için 4 yanıt

  1. Alonso gereksiz şımarıklık ve kaprislere girmezse, ergenlik yapmazsa Raikkonen zaten olgun. Alonso'ya kafayı takacağını pek düşümüyorum.

  2. valium (spa2000) avatarı
    valium (spa2000)

    "orada çok fazla arkadaşım ve iyi anılarım var."

    Ferrari'nin 13 yıllık mekanik şefi Stepney'in takımındaki iki pilotun araçlarının benzin deposuna beyaz bir toz koyduğu iddia ediliyor..
    Grand Prix Yarışları olarak da bilinen Formula 1 otomobil yarışlarının ünlü İtalyan takımı Ferrari, bugünlerde bir sabotaj skandalı ile çalkalanıyor. Takımın 13 yıllık mekanik şefi İngiliz Nigel Stepney'nin geçen ay yapılan sezonun 5'inci ayağı olan Monaco yarışlarında Ferrari araçlarının yakıt depolarına beyaz bir toz madde koyduğu iddia ediliyor. Takımdan istediği terfiyi alamadığı için Honda takımı ile görüşmelere başladığını daha önce bir otomobil dergisine itiraf etmesi de Stepney'nin takımına sabotaj yaptığı şüphesini artırıyor. Yetkililer, Monaco'daki yarışla beraber Ferrari takımının iki pilotu Felippe Massa ve Kimi Raikkonnen'in performanslarının düştüğüne işaret ediyor.

  3. kimi her yönüyle saygı duyulacak bir takım arkadaşı…ferrari kimi yi özellikle markalar şampiyonluğu için aldı. iki pilot ikiside istikrarlı puanlar alıyorlar. pilotaj hatası pek yapmadan bulundukları takıma çok önemli katkılar sağlıyorlar. gelecek senede redbull en iddialı takım olabilir. ama ricciardo puan açısından webber kadar katkı sağlayamaz özellikle ilk senesinde…bu açıdan iki tecrübeli ve kaliteli pilotla ferrrari markalar şampiyonluğunda bence en büyük favori…

    bencede pek sorun yaşanmaz. herkes sorun çıkartırsa alonso çıkartır zanediyor ama o da şunu kabullenmiştir. yarıştığı 4 sene ferrari ne pilotlarda ne de markalarda şampiyon olamadı. bu açıdan alonsoda problem çıkarmadan işine bakacaktır.

    herşeyin hayırlısı…

  4. Raikkonen, Alonso ile Sıkıntı Yaşamaz Ama Alonso Raikkonenle sıkıntı yaşar

    huylu huyundan vazgeçemez Diazın Massaya yaptıkları ortada

    herkesi dürüst olmaya davet ediyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir