Raikkonen'i Ferrari'ye Alonso Tavsiye Etmiş!

yazar:

kategori:

“Takımın yaptıklarından bir karar alınmamış olduğu zaman bile daima haberdardım.”

“Felipe ile devam etmek istememelerinin ardından bana ne düşündüğümü ve fikrimi sordular, Kimi pazardaki en iyisiydi. Özellikle de önümüzdeki yılın şampiyonasının bir çok değişiklik içermesi ve çok fazla araç gelişimi gerektirmesi yüzünden.”

“Takıma çok fazla deneyimi olan bir takım arkadaşının önemli olduğunu söyledim ve seçimden mutluyum.”

Alonso Raikkonen’in takıma katılmasının kendi performansında etkili olmayacağını da söyledi.

“Herhangi bir takım arkadaşının beni benden daha fazla zorlayabileceğini düşünmüyorum.”

“Buraya geldiğimde Felipe ile zor bir ilişkimin olacağı söylendi, şimdi ise en iyi arkadaşlarımdan birisi.”

“Felipe’yi bir dünya şampiyonu olarak görüyorum. Hatırlayın, 2008’de çizgiyi geçtiğinde şampiyondu.”


Yorumlar

  1. Kimiyi alin diye yalvardim, yada kimiyi be kesfettim demiyor tabiki, nedense boyle algilayanlar olabiliyor, massa olmayacaksa yanima tecrubesiz birini degil tecrubeli birini getirin diye fikrini belirtmistir tas catlasa, e zaten bu kategoride kimi vardi sadece bosta olan

  2. kadir inanır

  3. Tutmayın küçük enişteyi o zaman.

  4. Bu cümlelerden tavsiye ettiği ortaya çıkmıyor ki olsa olsa zorlama bir yorum olabilir.
    Yoksa yine zorlama bir yorum ile patronum karar vermiş ne yapsaydım isyan mı etseydim de çıkabilir.

    Durumlar berbat değilse, çılgın şeyler yaşanmıyorsa kimse yanında kendini yenme ihtimali olanı, zorlayabileceği istemez. O iki meşhur ismi diriltin götürün o günlere kabul ederler miydi olacak herşeyi bildikleri halde. Olur sandılar ikisi de çok geçmeden anladı ancak ölüm birleştirdi tekrar saygı oluşturdu aralarında. Kabul edilebilecek, normal karşılanabilecek birşey olsa takım yöneticileri isyan etmez, Schumacher o yıl formulayı bırakmazdı. Pilotluğun temel dinamiğinde var bu. Dışardan tadılması zor. Herkes başta yada lafta denk, kendisinden üstün birini yenmek ister ancak piste çıkınca bozulur bütün hülya, pilotluğun üzerine kurulu olduğu nefsaniyete aykırı.
    2007 de bunu yaşayanlar bilerek, planlayarak yaşamadı oluşuverdi birden ve devam etti. Sonrasında defalarca pişmanlıklarını ifade ettiler. 2008 sonrası Scuderia'da takım personelin de birşeyler yıkılmasa, Rai'de düşünceler değişmese sonuçlar farklı olabilirdi.
    Velhasıl kelam piste çıkıldığında sadece ben varım demektir, telemetri kağıdında sadece kendini görmeyi arzulamanın bencilliğidir üst seviye pilotluk.
    Önce ve sadece ben demeyen Sim oyuncusu da dünya tracklist'lerinde üst sıraları işgal edemeyecek olan tiptir. 🙂

    Ferrari yanlış yaptı demiyorum, diyemem ancak şuan her öngörü boş her durumda alışık olmadıkları şeyler yaşayacaklar. Kazanma formülleri 50 yıldır aynıdır diğer taraftan.

  5. Herhangi bir takım arkadaşının beni benden daha fazla zorlayabileceğini düşünmüyorum Ben duymam gerekeni duydum alonso son 4 senedir biz diye konuşurdu şimdi ben diyo kiminin gelişi onun azmini hırsını 2x yapıcak kiminin gelişi alonsoya olumlu yansıyacak yarışta herkesin içinden geçicek kombo yapıcak 😉 demedi demeyin ben alonsodan son 6 senedir böyle idddalı bir cümle duymadım gelsin artık 2014

  6. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    Bazıları raikkonen teklifine cevap bile verememişti korkusundan. Adam kendini biliyo. Özgüven işte bu. Kimisi 3 kez şampiyon olmuş ama o özellik yok

  7. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Ben bu Alonso – Ferrari arasında patlak veren diğerlerinin ki gibi araç meselesinin etkili olabileceğini düşünüyordum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir