Button 2014'de McLaren'de Kalacağını Doğruladı

yazar:

kategori:

Sky Sports F1 muhabiri Rachel Brookes: “Jenson Button’a kontratında nerede olduklarını sordum, ‘Yapıldı, önümüzdeki yıl burada olacağım’ cevabını verdi.”

Button’ın McLaren ile devam edecek olması sürpriz değildi. 2009 dünya şampiyonu takıma geldikten sonra kendisini geliştirmiş ve Formula 1’deki üst düzey pilotlardan birisi haline gelmişti.

Button önümüzdeki seneyi doğrulamış olabilir, ancak 2015 ve sonrası için konuşmak istemiyor. Daha uzun vade için olan görüşmeler halen devam ediyor olabilir.

Jenson Button’ın takım arkadaşı olarak ise henüz bir açıklama yapılmış değil. Sergio Perez’in kontratı bu sezon sonunda bitiyor, ancak önümüzdeki sene için de opsiyonu bulunuyor.


Yorumlar

  1. McLaren'ın yeni Prost'lara ihtiyacı yok. Kaldı ki Perez, Prost'un karakterini almış sadece, başarı kırıntısı dahi yok. McLaren gibi üst düzey bir takımda yarışacak pilot değil.

  2. Bu kesin olan bir şeydi zaten. Pereze gelince geçen sezon kullandığı Sauber den bile yavaş bir pakete sahip onun için eleştirmiyorum ben Perezi adamın altında Mp4-23 gibi bir paket olur hakkını veremez o zaman her türlü eleştiriyi hak eder. Bu sene paket ortada takımda yeni bunlara sayıyorum.

  3. thechosenone avatarı

    habere gerçekten sevindim. seneye iyi araç olursa şampiyonluk için savaştığını görebiliriz. Mclaren seneye güzel bir heyecan izletebilir.

  4. valium (spa2000) avatarı
    valium (spa2000)

    Dostum İlyas,
    Perez'in yeteneklerini gösterebileceği bir ortamın olmadığını veteran Button'ın konumundan anlayabiliriz.
    Perez'i bu sene yaptıkları ile kıyaslamak acımasızlık olacaktır.

  5. Mümkünse ölene kadar bizle ol Button. Pilot olmasan bile. Aynı Mika gibi.

    Ama Perez yapması gereken yararları yaptıysa Magu ya bir şans verilebilir. Ben anlaşması 2 senelik diye biliyordum. Eğer 1+1 se çok iyi. Ama dediğim gibi 2014 de Perez in reklamına ihtiyacımızda olabilir. Özellikle Meksika yarışı olursa.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir