Mclaren ve Honda Birlikteliği 2015 İçin Alonso'yu mu İstiyor?

yazar:

kategori:

Mclaren takımı henüz gelecek sene için pilot kadrosunu açıklamadı. Açıklamanın gecikmesinde, mevcut pilotlarla 2015 için yapılan görüşmelerin etkili olduğu düşünülüyor.

Daily Mail’e konuşan takım patronu Martin Whitmarsh mümkün olması halinde Alonso’yu almak istediklerini söyledi.

Button ise 2015’te Alonso ile takım arkadaşlığı iddiaları için “Dürüst olmak gerekirse bu konuda bir kelime söylenmedi. Ancak Alonso ile takım arkadaşlığı oldukça heyecanlı olur.” dedi.

Haberlere göre Honda, 2015’te döndüğünde Alonso ve Button ikilisini takımda görmek istiyor ve bunun için ödeme yapmaya hazır.

Marca’ya konuşan Honda sözcüsü “İlk günden itibaren kazanabilecek bir sürücü istiyoruz.” dedi.


Yorumlar

  1. Ben aracın performansından bahsetmiyorum. Kimseye aracı neden hızlı yapmadın deme hakkımız yok. Tasarlarsın, çıkan neyse odur.

    Altında rekabetçi araç olması durumunda bile şampiyonaya oynayamayacaklarını düşündüğüm pilotlardan bahsediyorum. Burası çok daha büyük soru işareti.

  2. valium (spa2000) avatarı
    valium (spa2000)

    Mükemmellik veya fantastik sonuçlar arayışında olan takımımın aldığı risklerin doğal sonucu.
    Ama sonunda tek sezondaki tüm yarışları kazanma olasılığı tek olan takım.
    Çünkü bu arayışın sonucu bizi sınıra ulaştıracak.

  3. valium (spa2000) avatarı
    valium (spa2000)

    Saygılar dostum.

  4. valium (spa2000) avatarı
    valium (spa2000)

    Dostum benim sana, senin bana katılmaman eşyanın mantığına ters.
    🙂

  5. sınan matias avatarı
    sınan matias

    2015 te button f1 de olmayacak. alonso ise muhtemelen f1 deki son yılını yaşıyor olacak.gridde alonsodan ve buttondan iyi bir sürü sürücü varken mclaren-honda ne diye bunları takıma dahil etsinki.yanıltmaca.

  6. sınan matias avatarı
    sınan matias

    bu yazının her mm'sine katılıyorum.

  7. mclaren alonsoyu alsın bir de ii bir araç yaparlarsa ki yapabilme potansiyelleride var alonso şampiyon olur 2015de yüzde 90 eminim

  8. JhackRapunzel  avatarı
    JhackRapunzel

    Yani Seppuku öneriyorsun 😀 F1 için fazla gururlu bir hareket. Açık konuşmak gerekirse gelmesini istemem, ama bu F1 diğer spor dallarından yada Futbol benzeri sporlardan farklı ve tarftarların çok hakim olduğu durumlardan değil, bir spor kulübünde taraftar istemezse başkan dahi gider ama F1 de bu olmuyor yani taraftarlara bakmaksızın takım patronları yarış kazandırabileceğini düşündükleri adamı alacaklardır, F1, belki de açık olarak gururun en aşağıda gösterilen platformu( şike yapılıyor ama hiç olmamış gibi yeniden işine dönebiliyor) gizli kapaklı intikamların ise (Ron'a yapılan ve Ron 'un yaptığı) en çok olduğu yer.

  9. Şu anda en iyi iki pilot Kimi ve Lewis tir.Bu ikiliyi Ferrari de görmek isterdim.Kimi alonso yu çok rahat yener.bunu tartışmak bile komik.

  10. @ spa 2000 e sonuna kadar katılıyorum mc laren vetteli alacak göreceksiniz yaşı başarıları yükselen form grafiğiyle o koltuğu vettel hak ediyor Diaz yaşlandı vettel onu istatisklerde ezdi geçti la

  11. şike var mesela.

  12. Bence yuzde 90 bu gerçeklesecek,iki tarafinda bu birliktelige ihtiyaci var,ben Raikkonenin Ferrariye geldigi gunden beri bunun gerçeklesecegine eminim,Mclaren Alonsonun çocukken tuttugu takim,2007 de Alonsonunda Mclareninde hatalari oldu ama formula1 sporlar içinde belki en kirlisi,biz sadece ortaya çikan skandallari gorebiliyoruz,kimbilir bilmedigimiz daha neler var,bu yuzdende 2007 yilinda olanlar unutulabilecek seyler,ayrica bence 2014 Alonso-Ferrari birlikteligide çok sorunlu geçecek,belkide 2015 ten sonra basarili olacak Mclaren ve Alonso simdi bana kaybolan yillarimi verseler sarkisini soyleyecekler…

  13. O adam olmasaydı McLaren şuan olmayacaktı ama. McLareni McLaren yapan Ron 'dur.kusura bakma ama son cümlen hiç olmamış.bu bir spor ve bu sporda herşey olabilir.öldüğü gün benim bayramımdır demeni hiç yakıştıramadım.bu konuşmayı sonlandırıyorum ve artık yazmıyorum iyi günler.

  14. Daha öncedende buna benzer bir haberde söylemiştim, f1 de herşey mümkündür, en taze örneği Ferrari-kimi, adamı alonso için kovdular, tekrar ona takım arkadaşı olarak aldılar. ne oldu ben şayet döneceğine ihtimal vermiyordum. aynısı McLaren-Alonso olayındada yaşanabilir ki bu olayda alonso kendi gitti gönderilmedi. bana öyle geliyorki şartlarda gitgide bu olayın gerçekleşmei yönünde. ben karşımıyım bekleyip görmekte fayda var. takım alırsa yine o tulumların içinde alonsoyu görürsem sevinirim…

  15. Karakterden söz edene bak hele. Senin tuttuğun adam şike ile yarış kazanıp bir de onu benimseyen adam. Bırak bu lafları anlayacağın.

    Bu arada McLaren a hala hırsız diyenleri de görmezden gelmek lazım artık başka yapacak bir şey yok.

    Sinek gibi düşünün vızır vızır anca ses çıkarıp durur, arada bir ısırır zanneder ki sıkıntı verdim. Halbuki kaale bile alınmıyor.

  16. o adam olmasaydı şimdi hem mclaren hem fernando hemde lewis istediğini alacaklardı.ve muhtemelen şuan ben alonsocu olarak birde mclaren taraftarı olarak f1 den zevk almaya bakacaktım.ama bu adam hem mclareni hem fernandoyu hemde lewisi bu şeylerden mahrum etti diyebiliriz.aslında mclaren takımına karşı çokta kin besleme gibi bir durum yok.martin sevdiğim bir patrondur.lucayı bile onun kadar desteklemem yani o kadar işte.ama ronun öldüğü gün benim bayramımdır.

  17. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Martin şu an röportajda kaderde varsa neden olmasın gibi bir laf etti Fernando için.

  18. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Mclaren de ne takım sanki, hırsızlık kadar adi bir suç varmı bu dünyada…

  19. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    O nun karakterinin 1 damlasını senin gibi 10 tanesine değişmem. Önce kendi karakterini sorgula, sonra millete çamur at.

    Bu dünyada herşey karşılıklı. Adam dünya şampiyonu olarak geldiği takımı zevk için gammazlamış gibi konuşuyorsunuz. Ortada bilgi hırsızlığı yapan bir takım, haberim yok diye kıvırtan lewis, herşeye ramen haberim var yaptılar diyecek kadar dürüst bir Fernando ve onun ifade vermesi sayesinde silinmeyen pilot puanları, sonrada 109 109 ezildi demeyi karakter sayıyorsunuz..

    Hadi ordan…

  20. Schumacher'de "neredeyse" başarılı olduğuna kendini inandırmaya devam et 🙂

  21. Aynen şu halimiz bile söylediklerimden daha acı ve yaralayıcı 🙁

  22. İllaki ilk teklif McLaren den gelir sonuçta adamlar profesyonel bizler gibi düşünmüyolar.Sen ron'u baya kafayı takmışsın yahu 🙂

  23. Bu sözlere yol açan Mclaren'in şu anki durumu değil midir?

  24. bir nebze haklısın ama ron bu benim işim değil deyip fazlada karışmayacaktır.daha önceki acı tecrübeler onu biraz o pozisyona itecektir.

  25. Tamam ferrariyi pek sevmem ama… mclaren mi? Simdilik kalsin… Button ve perezle takilsinlar bir kac sene daha, kaybettikleri pilotlari geri almayi bile beceremiyorlar, yoksa gecen sene perez yerine kimiyi alirlardi, telmex saolsun…

  26. Ron perde arkasından çekilmedi gibi geliyor bana…Martin için olursa bu son bir şans olur zira çok da başarılı değil…

  27. sen canını sıkma CAN ım :)nasılsa 2015 ten önce böyle bir ihtimal yok.ve aslında raiden sonra birde lewisle ronun olmadığı bir mclarende kapışırken görmeyi arzularım.

  28. bende tam tersini düşünüyorum.illaki üzerine sünger çekecekler.neden biliyormsun artık takımın başında ron değil martin var onun için.

  29. valium (spa2000) avatarı
    valium (spa2000)

    Didem,
    Yorumunun sonundaki kelimeler…….
    Yaralayıcı.

  30. dedimya didem şuan alonso ben ferrariden ayrılıyorum dese ilk teklif mclarenden gelecektir.hatta yol masraflarının ron tarafından bizzat karşılanacağına bahse bile girerim:)

  31. Her iki taraf da yaşadıklarına sünger çekebilecek mi? Cevap evet ise olabilir ama ben cevabın hayır olduğunu düşünüyorum…

  32. Evet acımız çok büyük 100 milyon dolar sadece 🙂 şaka bi yana şimdiki Alonso yu McLaren de yeniden görmek güzel olur herhalde.

  33. Çok ilginç olur yine McLaren tulumlarını giymesi.

  34. tolgakaranlik avatarı
    tolgakaranlik

    "Karakterinin zayıflığında kimsenin şüphesi olmayan" kelimesi fazla iddaalı oldu kardeşim. 2007 yılında McLaren'in yaptığını başka kimse yapmadı. Dikkat edin, o olayda sürücüler ceza almadı. Siz sizi ilk fırsatta satan Hamilton için Alonso'yu harcadınız, esas o gelmez size. Kendiniz sevmiyorsunuz diye kimse karaktersiz olmuyor dostlar

  35. Eddie Jordan Alonso'nun 2015 de Mclarene geçebileceğini düşünüyor. Bu adam ne dediyse çıktı arkadaş 🙂

  36. mclarencilerin acısını anlayabiliyorum.ama sizin değerli takımınızın sizler gibi düşünmediğine adım gibi eminim.ve inanın şuan alonso boşa çıksa ilk alacak takım mclarendir.

  37. MP4-20 (2005) avatarı
    MP4-20 (2005)

    Ulan Whitmarsh ……… git bu takımdan artık yeter senden çektiğimiz ya.

  38. MP4-20 (2005) avatarı
    MP4-20 (2005)

    Ne ALO'ymuş be arkadaş. Böyle adamı Mclaren'de görmeye nasıl tahammül edecekler anlamıyorum ben bunları ya.

  39. Monte bırakmaz bence heleki bu haberler çıktıktan sonra.

    2015 de değilde 2016 da kesin Ferrari de Vettel.

  40. valium (spa2000) avatarı
    valium (spa2000)

    Japon kültürü şahsiyete ve onura büyük önem verir.
    Suçsuz olduğunu bilmesine rağmen suçsuzluğunu ispatlama sürecinin onur kırıcılığına bile dayanamayıp hayatlarını sonlandırma seçeneğini kullanmaları malumdur.

    Hal böyle iken,
    Gammazlığı, hainliği dillere destan karakterinin zayıflığı yönünde kimsenin şüphe duymadığı bu adama o tulumları giydirmek…….

    4 yıldır aralıksız performans gösteren genç Vettel tulumlarımızı giymeyi hak eden yegane adaydır.
    Ron başarılı olmuş neredeyse her pilotu almış bir patron. (Schumacher'de de neredeyse başarılı oluyordu.)
    Vettel'i alacağından herhangi bir şüphe duymuyorum.
    Tarih: 20.09.2013

  41. İlk Alonso McLaren a gelicek dendiğinde bende istemedim yani yaptıkları ortada adamın.

    Ama düşünülebilir yinede şartlar ve Alonso şuan ki gibi olursa.

    2015 de ki kadro Button ve Alonso olucaksa heralde müthiş bir ikili olur bence. Hatta Lewis Button ikilisinde daha verimli olur. Çünkü Lewis ve Button çok zıt kullanıyorlar araçları ve yaptıkları ayar da öyle. Ama Button ve Alonso daha dengeli olur takım için ve daha verimli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir