Rosberg Red Bull'a Yaklaşmaları Karşısında Şaşkın

yazar:

kategori:

Alman sürücü, Red Bull pilotu Vettel’in 0.091 sn arkasında kalarak ikinci oldu ve yarınki yarışa ilk çizgiden başlayacak.

Vettel “Nasıl böyle bir performans gösterdiğimizi söylemek zor. Böylesi bir gelişme beklemiyordum. Belki pist soğumaya başlamıştı. Emin değilim.”

“Cadde pistlerini gerçekten seviyorum ve her zaman bu tür yerlerde hızlı oluyorum. O açıdan ikincilik iyi bir sonuç ve yarın saldırmam için iyi bir konumdayım.”

“Sebastian’ın yanına gelebilirsem ve sol taraf sağ taraftan daha az yol tutuşuna sahip olursa o zaman her şey mümkün olabilir.” dedi.


Yorumlar

“Rosberg Red Bull'a Yaklaşmaları Karşısında Şaşkın” için 5 yanıt

  1. o turu atsaydık görürdük .

  2. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    O yüzdenmi Vettel tırnaklarını yiyordu son anlarda ??????

  3. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Bu 2 arkadaş iyice saçmalamış vettele sordular daha ne kadar hızlanabilirsin diye vettel 0.1 yada 0.2 sn dedi ne kadarda gözünüzde büyüttünüz Vetteli reis25 1.41'in altına değil vettel kralı gelse inemez rüya görme boşuna

  4. nerede yaklaştın adam yürüyerek aldı polü . tur atmaya gerek bile duymadılar . tur atsalardı 1 . 41, in altına bile inerdi bu nasıl yaklaşmak rosberg

  5. Rosberg aracın maksimuna ulaştı.Pist son turlarda biraz daha gelişti Grosjean bile neredeyse 1 sn hızlandı.Ancak gerçeği söylemek gerekirse Vettel in aracında daha 0.5 sn olduğunu düşünüyorum.Adam kerb lere dokunmadan sürdü.Hatta ben 2. turu atacağı için fazla kasmadı diye düşündüm ona rağmen pole geldi.

    Red-bull aracı legalse diğer mühendisler gidip buz-pateni gibi şeylere kafa yorsunlar 4 senedir 1 sn fark atmak başarı yemekte ayrı başarı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir