Raikkonen'in Sırt Ağrısı 2001'de Geçirdiği Kazaya Dayanıyor

yazar:

kategori:

Raikkonen, bugün sırt ağrılarından şikayet etti ve Lotus pilotunun sıralamalara katılıp katılmayacağı belli değildi. Sıralamalara katılan Raikkonen ancak 13. olabildi.

Son haberlere göre Raikkonen’in 2001’de Magny Cours’ta testlerde yaptığı büyük kazanın etkisi hâlâ devam ediyor.

Imola şikanından sonra gerçekleşen büyük kazanın ardından Raikkonen hastaneye kaldırılmış ancak önemli bir şeyinin olmadığı söylenmişti. Ancak bugünkü sırt ağrılarının o dönemden kaynaklandığı düşünülüyor.


Yorumlar

“Raikkonen'in Sırt Ağrısı 2001'de Geçirdiği Kazaya Dayanıyor” için 6 yanıt

  1. yorum yapanların spor branşlarından hiç biriyle ilgili olmadığını anlamış bulunuyoruz

  2. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Basketbol efsanesi Larry Bird, gençken evlerinin çevresindeki çitleri onarmak için sabahtan akşama kadar uğraşmasının sonucunda, ilerde basketbolu bırakmasına yol açacak kronik bir bel rahatsızlığı yaşamıştı. En son Michael Jordan'la bir mücadelesinde yere düşünce bel ağrısı ciddi boyutlara ulaşmış ve basketbolu bırakmıştı. Bu tarz kronik sakatlıkların mutlaka bir başlangıcı vardır. Habere eklenen demecinin sonunda Kimi "bu ilk kez olmuyor ve son olacağını da sanmıyorum" diyor dolayısıyla bu durumdan zaman zaman muzdarip olduğunu öğrenmiş olduk.

  3. yok artık.ralf schumumacherde a1 ringde çok büyük bir hızla bariyerlere çarpmıştı.omurundan 3 kemiği zarar görmüştü.hatta ben içimden dua etmeye başlamıştım.ama ondan sonra çok yarıştı ve o durum hiç nüksetmedi.doktor değiliz ama 2001-2009 arası yarışmış ve sırt konusunda hiç şikayet etmemiş rai !

  4. 2001 . 2013 aradan 12 yıl geçmiş ne ağrısıymış bu . motogp adam köprücük kemiği kırılıyor 1 hafta sonra yarışlara katılıyor . bu ne biçim ağrıymış 12 yıldır ilk kez buğün ağrımış sırtı adamın . o zaman buğün hiç katılmayacaktın sıralama turlarına . yemedik

  5. Bizde ki sakat futbolcu aldık sendromunu Ferrari ye yaşatmak istiyorlar sanki.

  6. hiç inandırıcı değil. onca yıl geçmiş. mclarende ya da ferrarideyken hiç böyle bir şikayeti olmamıştı. sadece bir keresinde monzada antrenmanda kaza yaptığı için boyun ağrısından şikayet etmişti. sanki lotus ile arasında bir anlaşmazlık varmış da yarışmamak adına tedbiren söylenmiş gibi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir