Hamilton Sıralamalarda Yavaş Kaldığını Kabul Ediyor

yazar:

kategori:

Mercedes’in Alman pilotu Nico Rosberg’in 2. olduğu sıralamalarda Hamilton ancak 5. olabildi. Hamilton aracında bir sorunun olmadığını, iyi bir tur atamadığını söyledi.

Hamilton “Aracım bu hafta sonu iyiydi. 1. antrenmanlarda iyiydi. 2. antrenmanlarda iyi gibiydi. Bugün ise yine gelişme kaydettik.”

“Aracımız iyiydi ve Nico bunu gösterebildi. Umarım o pozisyondan iyi bir sonuç alabilir. Benim ilk 3’e girmem için zorlamam gerekecek.” dedi.

Ross Brawn ise pilotları arasındaki dengeden mutlu olduğunu söyledi.

Brawn “Birisi ufak bir avantajla öne geçtiğinde bunu açıklamak zor oluyor.”

“Nico bu hafta sonu aracın dengesinden biraz daha mutluydu ve sıralamalar için aracı biraz daha istediği şekle getirebildi. Lewis ise bunu yapamadı.”

“Çok  küçük farklar var. Birisi felaket bir gün geçirip diğeri çok iyi bir gün geçirmiş değil.” dedi.


Yorumlar

  1. Ha ha gördük hamilton ı o kadar iyi o kadar ultra hızlı pilot kaç tur rosbergin arkasında döndü durdu aynı araç hatta aynı lastikler hangi yarış rosberg i pert etmis hamilton ama ben bir yarıs sayarım aynı lastiklerle rosbergin hamilton ı heryerde sıkıştırdığı yarış ı sayabilirim hani su takım emriyle rosberg e izin verilmeyen malum yarıs hamilton ın 1 tane varmı yok bana göre ikiside birbirine yakın pilotlar kaskları değiştir hiç farketmez hamilton sadece sıralamada az daha hızlı o kadar.Button la ilgili yazılmış çizilmiş 3 senede sen button dan fazla puan toplayamadıysan gerisinde kaldıysan hiç konusmayacaksın.

  2. Bouillier bazi komik isimler var listemizde dediginde aklima ilk Montoya geldi=) Daha genc olsa F1'e donmesini isterdim ama artik yasi 38 oldu maalesef =)

  3. montoya severler buraya

    izleyelim hız tutkununu

  4. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    senden daha önemli işlerim var .

    Ama emin ol bilgin olsa senle hertürlü tartışırdım.

    Seni sitedeki arkadaşlarla baş başa bırakıyorum.

  5. vereceğin cevap yok canım kardeşim . yukarıdaki arkadaş ortadan konuşmuş . montoya,nın rakibinide söylemiş arkadaş Michael Schumacher . hamilton hımmm hiç gülesim yoktu allah,ta seni güldürsün . vettel,in karşısında görüyoruz 5 .6 yıldır hamiltonu arkadan vettel,in aracın tozunu yutuyor

  6. Geçen yıl Hamilton'ın yaşadıklarından bihaber değilsin, çeşitli sıkıntılar yaşadığının da farkındasın, şansızlık, teknik sorunlar vs. Ben 10 yaşımdan beri büyük bir aşkla takip ettim bu sporda, 9. sezonumu izliyorum ve 2007'den sonra da sadece (MSC'yi saymıyorum) Kimi ve Felipe'yi destekledim ama şunu söyleyebilirim ki Hamilton saf hız anlamında en hızlı pilot şuan, kim ne derse desin gerçek bu. İstatistiklere bakılarak bu pilot iyi şu pilot şöyle diğeri böyle demek çok saçma ve mantık dışı, Button'da iyi bir pilot ama Hamilton ondan daha hızlı olduğu aşikar (Button'ın da üstün olduğu konular var tabi, mesela yarış zekası veya soğuk kanlılığı vb. gibi bunlar da tecrübeyle oluşacak şeyler ama) o yüzden bence taraflı yorumlarda bulunma.

  7. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    en üste git arkadaş cevabını vermiş.

    Sana yazamaya eriniyorum.

  8. kardeş hızdan bahsediyoruz mevzu hız kim hızlı

  9. allah allah hamilton,nun neyini tartışalım . ama montoya,yı tartışırsan kardeşin elbet sana gülecektir istersen şurdaki arkadaşlara soralım montoya,mı hamilton,mu . doğru siz vettel,e de pilot değil diyiyorsunuz . yeni nesil olduğun için soruyorum madem hamilton,mu vettel.mi

  10. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    montoya mevzusu açılmış 😀 o zamanki ,bmw motoru ferrari ile kafa kafaya idi,hatta bazı yerlerde daha iyiydi, shumi nin kardeşi, ralf de, diğer bmw deydi ,montoya hızlıydı ama gerkesiz dalaşmlara girdi sezonu 1. bitirebilirdi ,araba çok kuvvetliydi ,izleyin o zamanki araçları bmw baya iyiydi, tecrübesizlikten ve aşırı agresiflikten montoya dikkat çeksede ,daha sonra mc laren de, kimi ye hep ezildi,yani yeterince istikrarlı değildi ve gönderildi ,detayları daha önce yazdık, bana kalırsa olgun akıllı ve istikrarlı olsaydı f1 de geleceği olurdu, ağzı ve hareketleri de bozukdu herifin, kamera mana saldırmalar, el kol hareketleri aşırıydı

  11. neyi tartışıyorsun arkadaş montoya,yımı . sen git PS,ni oyna

  12. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Ben günümüzü konuşuyorum .Ozaman 1980'lerde ne hızlı pilotlar vardı.

    Benim bilgilerim yarışma kaybedersin.Bilgin varsa beklerim .Ama şu yorumlara bakarsak kardeşim bile senden daha çok anlıyor.

    Kendini daha fazla komik durumuna düşürme istersen.

  13. belli kimin kimle başladığı . hamilton,na en iyi pilot diyen bir genç arkadaş . istersen 90,ları bir izle

  14. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Allah'ım F1 Egitmeni mi olsam ne?

    Kardeşim kafan iyi mi .O zamanın Motor güçlerine bak V12 V8 .Sen için birşeyler çagrıştırıyor mu?

    Eminim bilmiyorsun,yoksa o zamanın araç hızına bakmazdın.

  15. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Yok ama ,Sen Gutierrez ile başlamış gibi duruyorsun.

  16. Montoya ite ite mi hızlandırmış o arabayı?

  17. sen hamilton,lamı başladın f1,e

  18. Hamilton Alonso Rai,mi sen iyimisin arkadaşım . bunların üçü montaya etmez . bir piste en en yüksek hıza kim ulaşmış (372.6km/sn). sen hangi yarışını izledin ahbap

  19. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Off amma uzattın.O kadar iyi bir pilot şuan Redbull,ferrari,mercedes,mclaren'de felan olurdu demi.

    Biraza geçmişe bakın.

    Herşey sürmek degil.Aracı saglam pite getirmektir.

    Montoya'nın parçaları bizim eve kadar geliyordu.

  20. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Yok yaw arkasında faiz lobisi var veya yabancı güçler.Yok yok Ergenekon F1'de.

    Formula1 Pusu.

  21. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Aşırı hızlı ise Niye şuan F1'de degil.

  22. burada bazı arkadaşlar hamilton,u montoya,dan daha iyi pilot olduğunu . montoya,nın yavaş olduğunu söylüyorlar . montoya,nın f1,e gelmeden önceki indycar,daki yarışlarını izlesinler . montoya,nın şanssızlığı Michael Schumacher,in en iyi dönemine denk gelmesiydi . o na rağmen çok iyi yarışları var montoya,nın . montoya,nın ayarında pilot göremiyorum gözünü budaktan sakınmayan bir pilot,tur montoya .

  23. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    MALdona'da hızlı.Önemli olan Hamilton Alonso Rai gibi hızlı olmak.

  24. montoya hızlı değilmiydi . sen yanlış montoya,yı izlemişsin o zaman . senin izlediğin montoya barcelona,lı sağbek montoya,dır birdaha izle montoya,yı .

  25. saf hızmı sen hız görmemişsin hamilton hızlıysa . Michael Schumacher montaya hakinen ultra hız makinaları

  26. eğer iki pilot serbest yarışsaydı hamilton değil rosberg,in önünde olmak yanından geçemezdi . çoğu yarışta gördük bütün sorunlar rosberg,in üzerindeydi .

  27. montoya aşırı hızlı falan değildi. bu aralar çok oldu bu sakatlanan, ayrılan pilotları övme modası. kimi sürekli montoya'yı yarışta ve sıralamada geçiyordu. sıralamada aşağı yukarı kafa kafaya gidiyorlardı hatta kimi önde oluyordu.

    kubica da superman değildi. daha ilk yarışında kubica hamilton çaylak diye üstüne sürüp sıkıştırmaya çalıştı, lewis kubica'yı viraj dışından geçti. o seneki bmw de çok iyiydi.

  28. rosberg,in hızını mercedes yönetimi kesti . adamlar hamilton,a çuvalla para verdiler . birde rosberg,e madara olursa mercedes,in paraları buhar olup gidekti . onun için rosberg,in altını oydular nerde o ilk başlardaki rosberg . mercedes pit yönetimi rosberg,in resmen el freni oldular

  29. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Tmm tmm senin pilotun en iyisi.

    Michael Schumacher felan bilmiyor bu işi Hamilton'ı en iyiler arasında sayıyor o yüzden.

    Hamilton Mercedes Koltugunu da haketmiyor.Caterham'da çalışsın.

    Veya pilotlugu bıraksın getir götür işini yapsın.

    VE BİRKEZ DAHA GÖRDÜK BİLMEYENLERLE TARTIŞMAYA GİRİLMEZ.

  30. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    O zaman sende aç bak Hamilton'ı niye en iyi pilotlar sıralamasında sayıyorlar.

  31. Yarış performansındada hamiltonın rosbergi ezip geçtiğini hiç görmedik

    saçma. hamilton zaten önde kalktığı için rosberg'i geçmesine gerek kalmıyor. şimdi macaristanda lewis kazandı, rosberg 11. gidiyordu, ezmemiş mi oluyor? ezmesi için önce arkasına düşmesi mi gerekiyor?

    ya da ingiltere, rosberg 4. giderken hamilton 1. gidiyor, hamilton'un lastiği patlıyor, vettel'in motoru bozuluyor, webber startta kazaya karışıyor 4. giden rosberg beleş bir zafer alıyor. 1 ham 4 ros olacakken yarış 1 ros 4 ham şeklinde bitiyor. ham sonunculuktan 4.lüğe çıkıyor. bu ezmek falan değil.

  32. Ka-sınan matias "neredeler o şahıslar şimdi" yazdıktan sonra biz Hamilton severlere cevap hakkı doğmuş ve benim sözcüm olarak gördüğüm Royal Hunt cevap vermiş benim merak ettiğim sen neredesin şimdi >:)

  33. Diğerlerinin pol lerini galibiyetlerini en önemlisi sampiyona mücadelelerini niye yok sayıyorsun?
    Button 3 yıl boyunca hamilton la kafa kafaya sezon geçirdi ne üstünlüğü olmus button a total e bakalım el aynası iştir.Bir yarış üç yarış deği koskoca 3 yıl dan bahsedelim bundan iyi performans analizi olmaz neticede ikiside birbirine yakın jenerasyon pilotları orada da sıkıntı yok.En önemli göstergede şampiyona sonunda ne yaptığınız dır.Bakalım İlk sezon 2010 yılında Button ın yeni geldiği yıl Hamilton 26 puan farkla button ın önünde sezonu bitirmis.2011 de Button açık ara 43 puan farkla Hamilton ı mağlup etmis.Son yıl 2012 sezonunda ise Hamilton sadece 2 puan farkla önde:) siz neyi anlatıyorsunuz.Button Hamilton kadar hatta sampiyonaya baktığınızda puansal olarak daha önde olmak kaydıyla Mclarene hizmet etmis bir pilot.Gerçek er meydanı pistin içidir yarış günü dür boş bir pistde sıralama turu atmak mesele olsaydı neler geldi neler geçti ne sıralama pilotları geldi geçti ama asıl mesele er meydanında yarışda ne yaptığınız.Ben söyleyim 3 koca sezon sonunda Mclaren e Button 672 puan – Hamilton 657 puan kazandırdı hersey ortada 🙂
    Ama senin dikkate almadığın her alanda önemli olan dış faktörler görsellik ve yaşantı biçimi ve hatta her yiğidin bir yoğurt yeme sekli vardır ancak göze hoş gelmesi anlamında Hamilton ın sürüs karakteri v.s aynı ayarda aynı başarıda iki pilotdan Hamilton ı ön plana çıkarmıştır.

  34. İs ona kaldıysa montoya hamilton dan iyi pilot derim.Aç biraz montoya videolarını izle teknoloji çağındayız .Herşey hız olsaydı montoya f1 in en iyi pilotu olurdu.

  35. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Hamilton'ın çaylak sezonunu,pollerini,galibiyetlerini yok sayıp.

    Köpegi ve sevgilisi ile mi ön plana geldigini düşünüyorsun.(!)

    O zaman F1 Bir 10 yıl daha izlemeni tavsiye ederim.

  36. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Saf hız bakımından Dünya'nın en iyi pilotları Hamilton'ı gösterirken sen ne diyorsun.

    Saçma yorumlar gelmeye başlıyor.

  37. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Biz her zaman burdayız sadece senin gibilere cevap yazmaya eriniyorum o kadar.

    İstatistiklere bak, öyle gel.

    Senin mantıga göre Massa sıralamalarda Alo'yu Geçti.

    Massa Alo'dan daha iyi pilot .Komiksin .

  38. He he takım emirleriyle takımın daha sezonun en başında hiç bir sey yapmadan sırf ismine bakarak birinci pilot seçilmesiyle kollanmasıyla bende önde olurdum.Hangi yarış ne yapmış rosberg i paspas yaptıda bizmi görmedik.Peh laf boş boş laf lar edin durun.Kasklarını değiştirin kimse anlamaz hangisi hangisi diye bazen o hızlı bazen öbürü.

  39. Hamilton la rosberg in arasında ciddi bir fark olmadığı gün gibi ortada.Yarış performansındada hamiltonın rosbergi ezip geçtiğini hiç görmedik ama rosberg in hamilton ı ciddi ciddi sıkıştırdığını gördük takım emri devreye girdide hamilton soluklandı bu kadar kollanmasına rağmen hamilton performans anlamında çok da bir fark ortaya koymadı açıkçası.
    Hamilton Button a karsıda büyük bir üstünlük kurmadı aslında ilk yıl hamilton kılpayı önde ikinci yıl açık ara button önde son yıl gene kıl payı hamilton önde öyle aralarında büyük bir fark olmadı koca 3 yıl sonunda.Bütün mesele hamilton karizmatik sevgilisinden tut köpeğine kadar medyatik bir hayat yaşıyor sürüs karakteride daha göz hoş geldiği için ön plana çıkıyor.

  40. bir laf vardır başkasının malzemesiyle bir yere girmek diye. açmaya gerek yok. monza'da sutil hamilton'un önünü kesti. onu saymazsak sıralama durumu şuan 8-4 hamilton önde. say rosberg geçti de, 8-5. bir sıralama ile olacak iş değil bu.

    raikkonen grosjean'dan 1.5 saniye fark yedi. onun acısı mıdır 1 sıralamadan rosberg'i kral ilan etmek? hamilton geçiyor, sene sonuna kadar da geçecek. seneyi de üstün bitirecek. önümüzdeki sene artık takımın demirbaşı olacak fark daha da büyüyecek. sen ise kendi tuttuğun pilota bakmayıp başka pilotu tek sıralama üzerinden kral ilan edeceksin.

  41. Kemal bunlarda barışsa dert barışmasa gene dert kardeşim. Barışmasalar Lewis kendini paraliyor.barissalar bu Lewisi kadın paraliyor.en iyisi bu kadını bırakması gsliba.

  42. Lewis çabalıyodurda Nicole takmıyor sanırım kadın habire X-Factor çekimlerinde geziyor 🙂

  43. sınan matias avatarı
    sınan matias

    işte rosberg adamı böyle yapar.birkaç kendini bilmez atıp tutuyordu hamilton rosbergi her türlü geçer, en az 0.5 saniye fark atar vs.neredeler o şahıslar şimdi?.isimlerini değiştirip rosberge mi tezahurat yapıyorlar acaba ?malum biz onların seceresini de biliyoruz.

  44. Formula 1'in magazin kısmıyla ilgilenenler Nico nun Vivian Sibold ile birlikte oldugunu bilirler.hanım efendi moda tasarımcısı williams yıllarından bu yana birlikteler.

  45. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    Barışma aşamasında olduklarını biliyorum sadece. Eskisi gibiler mi o kadarını bilmiyorum. Belkide "sadece arkadaşlardır" 🙂

  46. ALO-RAI(Yavuz)  avatarı
    ALO-RAI(Yavuz)

    RTL yayınında görmüştüm alman bi manken ama ismini bilmiyorum tabiki 😀

  47. Yoo barışmadılar bildiğim kadarıyla Nicole kendi aleminde bu aralar 🙂

  48. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    rakipsiz deme bee 😀 schumi döneminde singapur ve monaco'da Shumi 3 senede rosberg'den daha iyiymiş yani bu yetenekle alakalı hamilton yeteneksizmi değil sadece şanssızdı bugün yarışta Rosberg Vettel'le farkı korursa işi bitirir DRS ile Hamilton'da saldıracaktır bakalım güzel yarış olacak gibi 🙂

  49. bunlar işin esprisi ; o koltuğa oturduğunda nötrsün.ne kız arkadaşını ne anayı ne babayı hatırlarsın.herkesin kız arkadaşı var rosberginde var diğerlerininde sadece hamilton göz önünde olduğundan o daha fazla haber oluyor şimdi sorsak trf1 camasına hamiltonın kız arkadaşı kim diye nerdeyse herkes bilir ama rosberginki kim desek bilen sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

  50. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    Hamilton, Nicole ile barıştıydı performansı biraz düştü 🙂

    Aşk acısı yarıyor Hamilton'a 🙂

  51. rosbergin iyi olduğu pistler var.cadde pistleri.ayarla açıklamak çok mantıklı değil yani rosberg bu tür cadde pistlerinde rakip tanımıyor ama.rosbergin hamiltonın gerisinde kaldığı pistlerde var.bunuda ayarlarla açıklamak zor (her ne kadar 3 yarışta rosbergin kendisi dışında mercedes takımının hatası nedeniyle kaybettiği pozisyonlar olsada) ben burdan şuna varıyorum.rosberg zaman zaman (yani iddialı olduğu ve aracında sorun yaşamadığı pistlerde) hamiltonı geçebiliyor o zaman hamilton mantıksal açıdan en mükemmel (gridin 1 numaralı pilotu) değil

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir