Perez, Gelişmesi Gerektiğini Kabul Ediyor

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton’un yerine gelen Perez, bu sezon sadece 18 puan kazanabildi. Takım arkadaşı Jenson Button ise 38 puan toplayabildi.

Mclaren’in Perez’in yerine özellikle Fernando Alonso’yu istediği biliniyor ancak başka sürücülerle temas olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Perez “Performansımdan memnun olmadığımı kabul etmeliyim. Araç ve bu sene oldukça zor. Hâlâ aracı öğrenmeye devam ediyoruz ve bu durum işleri daha da zorlaştırıyor.”

“Singapur’da 3. antrenman seansında 7. sıradaydım ve iyi görünüyordum. Ancak sıralamalarda yanlış yold ilerledik ve 0.2 sn kaybedip kendimizi 14. sırada bulduk.”

“Sezonum hız açısından kağıt üzerinde kötü görünüyor ancak çok açık bir şekilde gelişmem gerektiğini biliyorum. Gelişmek için çalışıyorum çünkü araca bindiğimde her detaydan emin olmamız lazım.” 

“Aracım çok iyi olmasa da, biz de her detaydan maksimumu çıkarma konusunda yeteri kadar iyi olamadık.” dedi.


Yorumlar

  1. Gelişmen gerektiğini bilmen güzel ancak MCLAREN okul değildir.
    McLaren bu sporun zirve takımlarından biridir; gelişmiş pilotu alır, zirveye çıkarır.
    Perez ve McLaren doğru takım-pilot eşleşmesi değildir maalesef.

  2. Her zaman söyledim : Hulk dahil yeni nesil pilotların hiçbiri eski nesilin eline su dökemez….

  3. Kimi'de 13 sırrada,adamın baş belası oldun bu yıl.

  4. 'gelişmem gerektiğini biliyorum'' .lafı zaten başlı başına sorun.mc laren yada x takımında olsa x takımı ve mclaren bunu isterse koz olarak kullanabilir ama deseki elimden geleni yapıyorum ama ''takım'' olarak gelişmeliyiz o zaman işler başka olurdu.menajerini değiştirmekle bu işler olmuyor kafa yapın ve kullandığın kelimeler önemli.pilot mantalitesi ve pilotluk yönetimi hatalı.toyluğunu atamamış gibi buda yeteneklerini gölgede bırakır.ve perez üzerinde baskı olduğu görülüyor.whitmarsh perezin bu sezon buttonı geçmesini bekliyor ama zor gibi.yani mclaren-honda alonso işbirliği zor değil gibi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir