Red Bull, Webber'e Verilen Cezayı Eleştirdi

yazar:

kategori:

Webber izinsiz bir şekilde piste girdiği, Alonso ise tehlikeli sürüş nedeniyle kınama cezası aldılar. Ancak Webber, bu sene 3. kınamasını aldığı için otomatik olarak 10 sıra grid cezası aldı.

Horner “Para cezası ya da ufak bir uyarı ile ilgilenilmeliydi.”

“Formula 1 tarihinin en unutulmaz fotoğraflarından birisi Nigel Mansell’in Senna’yı taşıdığı andır.”

“Bu olay sonucunda kınama almamız ve onun da 10 sıra cezaya dönüşmesi utanç verici bir şey.”

“Ne yazık ki şu anda hakemlerin elinde olan tek şey kınama. Bu olayda pilot ile konuşmak yeterli olabilirdi. Ya da para cezası daha adil olabilirdi. Ancak şu anda hakemlerin yapabilecekleri başka bir şey yok.” dedi.


Yorumlar

  1. Formula 1 o kadar sıkıcı hale geldi ki Red bull ve Newey yüzünden, Mark Weber formula1 i kurtarma adına atraksiyonlar yapmak zorunda kaldı:)) Bence yarışlardan önce sirk kurulmalı veya Madonna konseri verilmeli artık:))

  2. elvan dalton avatarı

    Bu şekilde rakibini taşımak spor adına güzel hareketler yalnız bu seferki gerçekten tehlikeli olmuş.

  3. Bu kadar sıkmamak lazım motorsporlarını. İnsani haller kalmıyor sonra işin içinde, insanları makineler gibi hep aynı kod satırları ile düşünmesini istiyorlar. Eh makineleri teslim ederken öyle değil ama nedense…
    Adam bu durumda kınamadan ağır etkilenecek ise verme o cezayı başka şey ver gitsin. Adamın zaten son senesi. Koşullara göre hareket etmeyi bir türlü öğrenemediler sabit kurallar ile zaten hakim ve adil olamıyorlar. Sabit kural oluşturmada da yeterli değiller hani.

  4. Para cezası yada ufak bir uyarı yetmez horner hakettiği cezayı aldı şuan.bu tür olaylara fia nın bundan sonra müsade etmemesi lazım.

  5. yani webber de kendı basını alonsonun basınıda yaktı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir