Hamilton, Webber – Alonso Olayında Çok Şaşırmış

yazar:

kategori:

Yarışın bitmesinin ardından pite dönüş yolunda Alonso, motoru aşırı ısınan ve yarış dışı kalan Webber’i aracına almak için 7. virajda durdu. Orada Hamilton ve takım arkadaşı Rosberg duran Alonso’ya vurma tehlikesi ile karşı karşıya kaldılar.

Hamilton “Pite dönüş turumdaydım. Virajı döndüğümde Fernando’yu yolda gördüm ve gerçekten şok oldum.”

“Onun sağından geçtim ancak Mark benim geçtiğim yerden karşıya geçiyor olsaydı ona vurabilirdim. Şanslıyrım ki öyle bir şey olmadı.” dedi.

Hamilton, bu tür rakibi taşıma tarzı olaylara doğru koşullar altında izin verilmesi gerektiğini düşünüyor.

Hamilton “Taraftarların bu tür şeyler görmesi iyi ancak bu durum güvenli olmalı. Yarış çizgisinde durulmamalı. Gelecekte belki bu tür şeylere izin verilebiir.”

“Sporda böyle şeyler güzeldir. Nigel Mansell ve Ayrton Senna’yı hatırlayın. Geçmişte piste duran ve yanından geçtiğimde almak istediğim kişiler olmuştu.” dedi.


Yorumlar

  1. sanirim bir ceza geldi bile

  2. Başka görüntülere bakınca daha açıklayıcı oldu. Evet bu çılgınlar yolun ortasını zaptetmişler…:)))).

  3. Adam haklı yeni görüntülerden sonra alonso da kesinlikle cezayı hakediyor.

  4. ewet daha dıkatlı olunsaymıs keske hem webber podyumada cıkıcaktıkı nıye boyle sey yaptıysa 10 sıra ceza geldı kınama geldı alo ya da

  5. Haberi okudugumda Lewis'in abartmis olabilecegini dusunmustum ama Soydan arkadasin verdigi linki seyredince gercekten tehlikeli oldugunu gordum, Alonso tam pistin ortasinda durmus ve hemem oncesinde kor bir viraj var, sakat yani..

  6. kerb dışına çıkan hamilton alonso yarış çizgsindeymişl gerçekten

  7. Kerblerin dışına çıkıp oradan Webber i alıyor.Hamilton yol araçlarında yeni ehliyet almış birisi değil.O durumda dahi olsa Kerblerin dışı pist dışı sayılıyor.Tam viraj sonrası olması biraz tehlikeli gibi duruyor o kadar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir