Hamilton: "Vettel'e Yanlış Yapıyorlar"

yazar:

kategori:

Hamilton “Birisi başarılı olmak için çok çalışırken yuhalanırsa bu çok olumsuz bir şey olur.”

“Kimse, ne kadar kolay ya da zor olursa olsun, başarısından dolayı yuhalanmamalı.”

“Bir ara podyumdayken onu gördüm ve onun adına mutlu oldum. Onun kadar rahat bir şekilde kazandığımı hayal etmeye çalıştım.” dedi.

Hamilton, Red Bull’unki gibi üstün bir araca sahip olmak istemediğini ancak yine de Red Bull’un övgüyü hak ettiğini söyledi.

Hamilton “Mücadele edebileceği bir araca sahip olmak her pilotun hayalidir. Ben o kadar önde olmak istemem. Onunla ya da kim olursa onunla mücadele etmek isterim.”

“Onun yuhalanması olumlu bir şey değil. 4. şampiyonluğuna gidiyor ve hak ettiği değeri görmeli.” dedi.


Yorumlar

  1. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Bak bakalım Vettel ile ilgili yorumlara ne zaman vetteli kötü olarak yorumladım hepsindede tebrik ettim uzağa gitme singapur sıralamaları bak yorumlara öyle konuş ben vettel ve webber'in aynı araca sahip olmadığını vettelin açıkca kollandığını yazdım nasıl okuyorsunuz anlamak zor

  2. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Schumacher'i işin içine niye kattınız ben onu anlamadım ben orda schum ile ilgili bişey demedim.Adam gelmiş Webber Vettel aynı araç var diyor göz var nizam var görünüş aynı sadece

  3. Ben Schumacher hakkinda yorum yapmadim ki sadece bir Schumi taraftarinin Vettel'in domine ettigi sezonlari elestirmesini ilginc buldum o kadar=)

  4. Seneye yakıt yasağı ile birlikte yarışamayan araçlar da göreceğiz. Sadece sıralama turlarını ve kalkışı tam gaz yapacaklar, ikinci turdan sonra herkes ciddi yakıt tasarrufu moduna girecek. Bu durumun nerelere varabileceğini şu an tahmin edemeyiz ama bugünleri bile özletebilir.

    Seneye çoğumuz F1'i takip etmeyi bırakabiliriz.

  5. Onur Gentas avatarı

    Şimdi bukadar yorumdan bunumu çıkardınız? Kaldı ki yağmurlu havada olmasa bile tek bir yarış için konuşmak ayrı nerdeyse her yarışta aynı senaryoyu izlemek ayrı. Seyirciler heyecanlı yarışlar izlemek istiyorlar ve açıkçası arka sıradakilerde olmasa F1'de izleyici kalmayacak. Bunun suçu tabi ki Red Bull değil, ona yıllardır ayak uyduramayan diğer takımlar. Bana göre yuhalanması gerekenlerde onlar zaten. Seneye gene Ferrari ve Mclaren'den birşey beklemiyorum. Mercedes umarım bu sene ki ivmesini sürdürür ve en azından 2 takım yarışırlar tek umudumuz bu.

  6. katılıyorum sana.. hazret 2007 ve 2008 de minardi ile yarıştı sanki.. vetteli böyle bitiremeyeceksiniz..

  7. Yanlış anlama dostum ama üslubun hoş değil herkesin kendisine göre bir düsüncesi var eleştiri ve saygı arasında ince bir çizgi vardır.Örn senin altındaki grosjean nickli arkadasın düsüncesine katılmadığımı bende ifade edebilirim ama saygı sınırları içerisinde derim ki cevaben:) Schumacher Vettel in su anki durumu gibi ultra hızlı araçlarlada yarıştı doğru ama diğerlerinden net bir sekilde hızlı olmayan araçlarlada 95 yılından başlayan şampiyonluk serüveninde şampiyonluklar da kazandı.Yani her koşulda gerçek pilotaj yeteneği isteyen her zeminde herkesden daha fazla başarılı olmuş.Şampiyonluklar kazanmış geride olan araçlarda da inanılmaz sezonlar geçirmiş bir isim.Tarihte en çok geriden gelerek yarış kazanan pilot Schumacher yani inanılmaz bir pilotaj farkı var.En çaylak sezonlarında en zayıf araçlarda dahi sürekli kariyeri ilk 3.Kimsede olmayan bu eşsiz Schumacher realitesini ortaya koyarsın olur biter.

  8. bu lanet fia kuralları bıraz daha gelısıme musade verırse rekabet bıraz daha artabılır kesınlıkle herkes aero da basarılı olucak dıye bısey yok .

  9. Seb in Monza da yuhalanmasını anlarım da singapur ne alaka ? Kurallar bütün takımlar için geçerli. Newey ve ekibi diğelerinden daha akıllıysa,daha çok çalışıyorsa Vettelin suçu ne ? Suçlu aranacaksa bu McLaren ve Ferrari'dir.kimse kusura bakmasın.kendi beceriksizliklerini kazanan pilota ve takıma mal etmeleri saçmalık.! Lewisi de ayrıca kutluyorum Seb'e bu konuda sahip çıktığı için.

  10. Taraftarı olduğu şuminin bu arkadaş gibi düşünmediğine eminim. Bir çok şumi fanı arkadaş vetteli takdir ederken arada böyle arkadaşlarda çıkabiliyor. Red bull'un vetteli kollaması veya 1. pilot görmesi kadar doğal bir durum yok. Ama bazı şeyleri daha doğru yapabilirlerdi. multi 21 veya kanat olayını. red bull da bazen hata yapabiliyor

  11. yağmurda.

  12. Bunu bir Schumacher taraftarinin soylemesi de ilginc olmus =)

  13. Kara oğlan haklı.

    Silverstone 2008 de 68,5 saniye fark atmıştı ikinciye 🙂

  14. Doğru söylemiş asıl yuhlanması gereken kişiler 4 yıldır Rbryi 1 sn geriden izleyen diğer takımlar

    Adam çalışıyor emeğinin karşılığını alıyor.Her ne kadar antipatik işlere imza atsada 4. şampiyonluğa ulaşmış birini tebrik etmek düşer.

    Bana göre Hamilton-Rai-Alonso daha büyük pilottur.Ama 50 sene sonra Vettel 4 kere şampiyon oldu diğerleri 1-1-2 diye yazıcak(şu anki duruma göre)

  15. Webber hiçbir zaman üst seviye bir pilot olmadı..Redbull'un ilk senesinde bile bu şansını değerlendiremedi..Ola ki aynı araç olmasın Vettel'den daha yavaş bir araç versinler..Yinede altında ki araçla bu kadar mı podyuma çıkmalıydı bu sene…Ferrari taraftarı böyle avutuyor işte kendini..Vettel'e çamur atarak…Altın çöpe düşse değerini kaybetmez…Vettel Redbull'dan öncede hızlı bir pilot olduğunu gösterdi herkese…

  16. vettel,i yuhalamaları kendi takımlarında yarışmamasındandır ve redbul,da yarışları domine etmesindendir .

  17. Vettel başgana yamuk yapanın alnını karışlarım demek istemiş bence.

  18. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Bu arada Red Bull Racing denen takım Webber için gün sayıyormuş adamın motivasyonu ondan düşüyormuş demek.Ben böyle takımın der bitiririm…

  19. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    sen şans TOPundanmı çıktın? Vettel ve Webber eşit şartlarda yarışmadılarki ha arada Vettelin ağladığı Webber geçme farkı koruu dendi Vettel salaklık ediğ ön kanadını kırdığında Webber'inki takıldı multi 1-2 dendi uygulamadı Vettel daha çook var örnek yani bana ikiside eşit şartlarda yarışıyor deme.Daha son yarış Webber yarış dışı kaldı nereye aynı arac var veya benzeri hiçte benzeri değil.Vettel'in aracı kesinlikle daha hızlı ricciardo gelince görecez vettel efendiyi tabi eşit olurlarsa

  20. olsun yinede newey yapıyor herseyi ferrari gibi arac olsada gorsek bakalım neler yapardı gerilerden kalksında her en iyi surucu en ıyı aracı ıyı surer önemli olan kotu aracla bırseyler yapmak ben katılmıyorum

  21. Ben hala aynı aracın verildiğini düşünmüyorum vettel tamam kötü bi pilot değil ama weber de değil eşit şartlarda eminim iyi bir sonucu o da alabilirdi

  22. Yine çaktırmadan Vettel'e giydiriyor..Uyanık..

    "Bir ara podyumdayken onu gördüm ve onun adına mutlu oldum. Onun kadar rahat bir şekilde kazandığımı hayal etmeye çalıştım." dedi.

    Hamilton, Red Bull'unki gibi üstün bir araca sahip olmak istemediğini ancak yine de Red Bull'un övgüyü hak ettiğini söyledi.

    Aynı araç veya benzeri Webber'dede var:Durum ortada…

    Vettel iyi olmasa araç istediği kadar mükemmel olsun…

  23. mercedese gelmesi onu baya bi olgunlastirdi eskiden cocuk gibiydi bu olgunlukla devam ederse gelecek senelrde mutlaka sampion olacaktir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir