Marko: "Vettel'in Yuhalanması Gittikçe Sinir Bozucu Oluyor"

yazar:

kategori:

Marko “Yahalanma gittikçe sinir bozucu oluyor ancak bu durum açıklanabilir.”

“Singapur’da Seb’i sevmeyen bir çok Alonso ve Webber taraftarı vardı.” dedi.

Marko ayrıca Vettel’in karakterinin sadece Alonso ve Webber tarafları tarafından değil başkaları tarafından da sevilmediğini söyledi. Marko’ya göre Vettel’in söyledikleri başkalarını da rahatsız ediyor.

Vettel “Bir çok insan cuma sabahı erkenden havuza girerken biz çok sıkı zorlamak için burada çalışıyor oluyoruz.” demişti.

Marko “Seb sürekli olarak takımdaki iş yükünün eskisi kadar yüksek olmasını istiyor. Bu yüzden Kimi’yi değil Daniel gibi genç ve zorlamaya devam edecek araç bir sürücü getiriyoruz.”

“Sebastian, düşüncelerini Twitter üzerinden tüm dünyaya duyuran Fernando ya da Lewis hibi açık birisi değil.”

“Sebastian hayatını her yerde mümkün olduğu kadar korumaya çalışıyor. Bu yüzden sevilmiyor.” dedi.


Yorumlar

“Marko: "Vettel'in Yuhalanması Gittikçe Sinir Bozucu Oluyor"” için 34 yanıt

  1. Alonso-Raikkonen avatarı
    Alonso-Raikkonen

    Youtube a gir alonso ve vettelin araç üstü görüntülerine bak öyle yorum yap.F1 den anlamayan biri bile iki aracın, araç üstü görüntülerini izlesin kırmızı aracın nasıl göbek attığını görür.Vettelin aracında hiç bir savrulma yok, eğer yanlış bir değerlendirme yapmışım ise söyleyin

  2. ilk mesajımda ne yazmışım," ferrari yada mclaren koltuğu"

    tüm zamanların en hızlı mclaren aracına sahipti senna ve bunun hakkını da peşi sıra poller, galibiyetler, şampiyonluklar kazandı. hiç kimse çıkıpta devamlı sennanın kazanmasından şikayetçi oldu mu, hayır. çünkü altındaki araç mclaren di.

  3. senna ferrarı koltuguna oturdu mu peki efsane olmak icin o zmn da ferrari vardi ? bir pilot daima isim icin degil kendi icin yarismali bence

  4. Ferrari-alo-kimi avatarı
    Ferrari-alo-kimi

    Vettel'in yuhalanmasının sebebı kazanması değil,bahene uydurmasınlar.Yuhalansa ferrari-msc yıllarca yuhalanırdı. olay multi-21 olayı. Dünyada F1 izleyen taraftar hıc bırseyı unutmaz malesef ulkemızde boyle değil ertesı gunu unutulur. vettel bu seneyı bırakın seneye bıle yuhalanabilir.

  5. Öncelikle çok teşekkür ederim. Renault bir tutkudur. Benim gibi bir destekçinin daha olması burada güzel bir şey.

  6. Sağlık olsun. Resim güzel bir resim o yarışta güzel bir yarıştı harika bir toplamaydı. Bu spora benimde saygım sonsuz neyin ne olduğunu gayet iyi bilirim. Örneğin almış olduğun derslerin bir kaçı Malzeme teknolojisi-Teknolojinin Bilimsel ilkeleri-Motor termodinamiği- AutoCad-Makine Elemanları bunların daha fazlası bu sporda var bu da gereken saygıyı hak ettiriyor 180 kişilik Marussia takımına bile çünkü orada çalışan bir mühendis yada bir teknik eleman kolay gelmemiştir oralara ve de yaptığı iş göründüğü kadar basit değildir.

    İşin hayırlı olsun diyeyim öncelikle içinde o markaya karşı bir sevgi yoksa biraz zor ama vefa borcu olarak neden olmasın… Benim dedemin 1977 yılında almış olduğu Renault 12 si durur halen ben araba kullanmasın o arabada öğrendim ve Renault a karşı da ilgim oradan gelir. 2003 yılında 12 yaşındayken dedemle Renault plazasına gittim ve orada poster poster Renault F1 ve Alonso'nun resimleri vardı işte o gün bu spor dikkatimi çekti ve Renault a sevgim bir kat daha arttı ve sonrası malum Üniversite ve staj her yolum Renault a çıktı. Kısacası 60 gün Renault da staj gördüm diye Renaultcu değilim bilen çok iyi bilir 🙂 Saygılar sevgiler.

  7. Ben Renault u mild seven ve o muhtesem renklerini biraktigi anda kafadan sildim 😛 Ben ciddi ciddi Marussia ya sempayi duyan, f1 in teknik yonune karsi ilgisi olan, tum pilotlari ve takimlari seven saygi duyan bir Alonso taraftariyim. Avatarimda 2008den kalma, Alonso R28 in kayan arkasini kontra ile duzeltiyor, monza 2008, oversteer yasarken cekilen fotograf. Degistirmeyi bilmedigim gibi pekte onemsemedim ehueehu.

    Mercedes olayina gelincw, bir sureligine mercedeste calisacagim muhtemelem onumuzdeki aylarda, beni mercedes taraftari yaparlar mi gorecegiz 😛 senin staj olayi ile bagdastigi icin yazmistim 😉

  8. Ben de Renault'u destekliyorum. Formula 1'de önceliğim motor. Red Bull'u da Renault motoru kullandığı için destekliyorum. Yorumlarınızı da ilgiyle ve zevkle takip ediyorum.

  9. Son yıllarda okuduğum en anlamlı mesaj.

  10. Biz seni Renaultcu biliyoruz kaybetmek istemeyiz ama hayırlısı olsun 🙂

  11. Bende mercedes destekcisi olursam yakinda sasirmayin o zaman, seninle didisiriz artik onumuzdeki sene 😛

  12. Keşke çalışanları olsam Arkadaşım 60 Gün bir staj yaptım sadece Renault'da. 2010 dan sonra maalesef Motor destekçisi olmak zorundaydım ve oldum da.

    Bu haberi okumanı rica ediyorum birde altında yorumum var onuda okursan memnun olurum http://www.trf1.net/formula1_haberler/22231-horner-renault-un-birincil-fabrika-takimiyiz.html#yorumlar

  13. Hay ağzına sağlık!!!

  14. ulan bu alonso kadar ballı adam görmedim ya.
    vettelin kazandığı her yarış 2 oluyor. alonso kazanınca vettel ortalıkta yok. son 3 yıl hep böyleydi. bir de en çok emek ve para harcanmış arabaya hurda muamelesi yapıyor.. bu kırmızı arabaya sıralama ayarı için denge vermekten aciz. günün sonunda övgüleri almayı başarıyor..
    gel de hayran olma.

  15. erdal altundag(kimi raikko) avatarı
    erdal altundag(kimi raikko)

    son zamanlarda vettel kazandıkça kendisine karşı artan bır antipati var.
    elbette bir kimi yada alonso karızmasında degıl.ama onlarla aynı yetenkete olduğundan şüphem yok.
    ben vettel e karşı nötr bir insanım.sevmek sevmemek nefret etmek kısmanmak gibi hiç bir duyguyu beslemiyorum.ama adam kazandıkça kazanıyor ve bu rakiplerini kızdırıyor.kızgınlıklar o kazandıkça nefrete dönüşüyor.ama ben saygı duyuyorum.

    aynı seneler önce nötr olduğum hatta kısmen sevmedıgım schumacher e saygı duyduğum gıbı.

    bu haberleri okudukça söyle gerilere gidip senna ve schumi nin kapıştığı yılları hatırladım da.ozamların senna sı ''alonso'' schumi si ''vettel''diyelim:
    senna ozamanların yaşayan efsanesi.birden schumi diye bir genç çıkıyor ve ortalığı toza dıumana katıyor.adam kazandıkça seyricisi taraftarı arttıyor ee doğal olarak düşmalarınıda yaratmaya başlıyor.bu taraftar anti taraftar mevzusu ferrarri yılllarında tavan yapıyor.sevgisi kendi taraftarları tarafından ilahlaştırlma noktasına geldikçe rakip taraftalar nefret etme noktasını çoktan aşmışmıştı.

    ama zaman herşeye kadir.2006 da alonso schumi yendiği sezondan ıtıbaren taraflı tarafsız herkesın schumi ye olan sevgi saygısı artmaya başladı.bıraktıktan sonra efsane oldu.şimdi ulaşılmaz bır yerde oylece duruyor.hatta öyleki son gelişi ve basarız sonuçlar bu saygıdan zerre bır sey koparamadı bile.

    vettel in diğerlerinden hiç bir farkı yok yetenek olarak.alonso en hızlı araçla sampıyonlıuklar aldı.schumi keza oyle mika oyle.button morrissia ile kazanmadı.o gunun ucan brawn gp ile kazandı.vettelde en hızlı hatta duble en hızlı araçla sampıyon olmayıpta yarış kazanmayıpta ne yapacak.ben nasılsa kazanıyorum ıkı hafta tatıl yapıayımmı diyecek anlamıyorum.red bull un bu kadar hızlı olması vettel in suçu olmasa gerek.
    sevmek kişiye göre bazı kavramlara gore yaşanan bır duygudur.kımse sevmek zorunda degıl elbet.ama saygı gösterilmesi mecburi olmasa bile gereklı bır kavramdır.

    schumı nın nefretten sevgiye donusen taraftar topluluklarının sevgı yönünde artmasının sebeblerinden biri ferrarri ve tifosilere gecmesıydı.ama nefret kısmında kalan taraftarlanırn cogu senna hıll mıka villeneue alonso bıraz kimi ve diğerleri idi.(tabıkı arada bu gruplardan sevenler olmuştur.)

    vettel ferrarri ye geçtiği gunden ıtıbaren bu yuhalanmalar adına nefret antıpatı sevgı ve saygısızlık dıyelım ne denrse densin kendisi adında degısecektir.bu reb bull ile kim bu başarıları elde etse eminim ki sevmeyenleri (alonso -kimi dahil)su an vettele gösterilenden farklı olmayacaktı.

  16. sırf çekememezlik… adam başarılı, sonuna kadar alkışı hak ediyor. karakteri bozuk italyanların başlattığı yuhalama operasyonu malesef aynı karaktere sahip insanlar tarafından kabul edilip tekrar edilmekte.

  17. Valla sırf senin sinirin bozuluyor diye sabaha kadar yuhalayabilirim Vettel'i.

  18. Arkadaşım sen RENAULT fabrikasında falan bi çalışanmısın ? 🙂 Pilot taraftarı var Takım taraftarı var ama motor taraftarı ilk kez görüyorum 🙂

  19. elvan dalton avatarı

    Alonso Massa'ya fark atınca efsane oluyor, Vettel Webber'e fark atınca takım Webber'i yavaşlattı oluyor. Biraz mantık istiyorum arkadaşlar, RBR Webber'i yavaşlatmak için mi para ödüyor. Bana yok zamanında ön kanadı Vettel'e taktılar gibi saçma argümanlarla gelmeyin. Bugün neden uzun dingilli Lotus'u sadece Raikkonen kullanıyor. Eğer bir parça eksikse takımın elinde, tercih birinci pilot olur. Bugün Ferrari taraftarları adeta taptığı Alonso'dan 2006'da nefret ediyorlardı. Vettel'in galibiyetlerini yediremiyorlar bu kadar basit. Vettel ciddi anlamda çok iyi kullanıyor aracını.

  20. Vettel'e kızmak çok saçma. Yuhalanacak asıl kişi Newey'dir. 4. şampiyonluğuna giden birisi sonuçta.Saygıyı hak ediyor. Her pilotun hayalindeki araca sahip olmak onun suçu değil.

  21. onlar da insan robot değiller abartmayalım bence.
    ayrıca adamın 4 şampiyonluğu var. sevilmesi için daha ne kadar kazanması gerekiyor ki… efsane diye nitelendirilmemesinin tek eksiği ferrari koltuğu.

    bu gözler alonsoyu efsane pilot sınıfına sokanları da gördü. bunun tek nedeni ne biliyo musun,
    ferrari koltuğu.

  22. Adam 4.şampiyonluğuna gidiyor. Biraz saygı duyulması lazım bence.

  23. insanın içinden s……..r …… git diyesi geliyor, ama diyemiyoruz işte

  24. İlginç bir yorum olmuş 🙂

    Dediklerine gelecek olursak geçmişte attığım yorumlarda vardır istedikleri kadar motor haritalamasına yasaklar gelsin zaten V8 motorunun düşük devirlerde bile atmış olduğu gaz bu işi bitirmeye yeter. Esnemeye gelince yasaklandı ama sonuç ortada.

    Kısacası

    Motor haritalama dendi EBD dendi yasaklandı.

    Esneyen ön kanat dendi yasaklandı.

    Tabanda delik var dediler başta izin verdiler sonra dediler ki yasal değil yasaklandı.

    Fren kaliperi dendi delik var dediler yasaklandı

    Motorun sesini kaydettiler Fia ya sundular değiştirildi ve yasaklandı.

    Peki bunlara rağmen ne oldu ? Sonuç ortada… Güçlü bir arabanız varsa bunu her şekilde telafi edersiniz. Örnek Renault'un kütle amastör sistemi sezon ortasında yasaklandı ama söke söke yine aldık şampiyonluğu.

  25.  hatem öktem avatarı
    hatem öktem

    Kimi yi degil daniel i tercih etmişler vetteli zorlamak için. Yeme bizi marko.
    1. Kimi seni umursamayip takmicakti.
    2. Size bir 2. Pilot lazım vettele sorun cikarmiyacak.
    3. Hem kimi hem alonso kendilerine verilen araclarla neleri basariyorlar ortada, hele alonsonun startlari
    4. Bu araclarla vettel yarissaydi onlarin topladigi puanlari toplayabilecekmiydi.?
    5. Vettel 4. Dünya şampiyonluğuna kosuyor olabilir ama birçok insan onun hala zor durumlarla basa çıkabileceğini ve efsane olabilecegine inanmiyor.

  26. bende üst üste 4.ncü şampiyonluğa gitsem benide sevmezler . bu vettel,in değil diğer pilotların yuhalanması anlamına geliyor . raikonen 1 kere 1 sezonda 7 yarış kazanmış diğer 4 5,i geçmemiş . alonso ve hamilton 6,yı geçememişler . vettel 11 yarış ve bu sezon 7 yarış daha 5 . 6 yarış var . diğerlerini ikiye katlamış

  27. newey gıbı bır tasarımcı dururken kımsenın ferrarı yada mclaren koltuguna oturupda efsanelesecegını sanması fazla ıyımserlık olur bence.. vettel 1-2 sampıyonluk daha alsın bak bakalım nasıl efsane pılotlar lıstesıne adını yazdıracak.. yoksa pılotların sevılıp sevılmemelerıyle ılgılendıklerını sanmıyorum onlar profosyenel pılotlar onlarda duyguya yer yok !!

  28. Vettel'i değilde bu adamı sevmiyorum ben, bunu yuhalayayım ben olmaz mı ?

  29. Aslında o köpekli resimler sadece görüntü hatta durumu anlatan bir an demek de olabilir.Benim mühendislerim köpek gibi çalışıyor gibi bir anlam ifadeside olabilir.:))).

    F1 de boş duran kimmiş? Marussia Catheram dahi yoğun bir şekilde çalışıyor… RedBul da esnemelerin testleri geçmesi için özel çalışmalarını tabiiki yapacakdır.Egzozlarını kıçlarına üfelttirirken ortalarda bir devir seçiyorlardı şimdi ise büyük ihtimal üst noktada bir devir seçiyorlarWebber den istenilen hızlı vites değiştir komutunda belkide üst nokta devirde fazla kalmaması istenilmiş olabilir.

    RBR nin yere çok iyi tutunduğu bir gerçek ama sezon başında kontrol ettikleri takımın hangisi olduğu ve onların neyi çalıştıramayıp bunların neyi çalıştırdığını çok merak ediyorum.Newey 3-4 aracı çok sıkı gözlemlerken hangi araçdan bunu apardı ve o apardığı araç bunu çalıştıramamışken kendisi nasıl çalıştırdı???

  30. bu daha başlangıç, Marko'cum. Dediğin gibi karakter meselsi. F1 taraftarları kimin ne karakteri olduğunu çok net görüyor o yüzden sonuç ortada. Kimse yoğurdum ekşi demez bu laflar tırı vırı.

  31. şamcfşeaea avatarı

    bazen nefret edilmek güzel bir şeydir. Vettel ve red bull ikilisinden nefret edilmesi normal. Yılların takımlarını madara ediyorlar.

  32. vettel, ferrari yada mclaren koltuğuna oturduğunda göreceğiz bakalım o antipatik pilotun nasıl sevilip ve efsane pilot konumuna yükseleceğini. unutmayın bu sözümü.

  33. Vettel "Bir çok insan cuma sabahı erkenden havuza girerken biz çok sıkı zorlamak için burada çalışıyor oluyoruz." demişti.

    Kesinlikle kimse yanlış anlamasın Lewis sevdiğim bir pilottur ama bununla bir örnek vermek istiyorum. Lewis'in padokta köpeği ile resimleri çıkıyor perşembe günü ama Sebastiana baktığım da pistte yarış mühendisi ile motor mühendisi ile gezerken resimleri çıkıyor buda biraz olsun etki ediyordu hafta sonuna.

  34. ne diyelim tarihin en antipatik pilotu olmak istiyorsa boyle devam etin . ramak kaldı . belkide coktan olmustur. her yarıstan sonra yuhalanan pilot pek hatirlamiyorum 93 'ten beri birisi olarak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir