Coulthard, Kokpitini Vettel'e Devretmek İstiyor

yazar:

kategori:

David Coulthard gelecek yıl Mark Webber’in yanında Sebastian Vettel’i görmek istediğini söyledi.

Geçtiğimiz hafta, sezon sonunda emekliye ayrılacağını açıklayan İskoç pilot Vettel’in 2009 sezonunda takım için en iyi seçenek olduğuna inanıyor.

Coulthard F1.com’a yaptığı açılamada "Bana göre, Sebastian Vettel Formula1’de gelecekte kazanmak için herşeye sahip. Ayrıca olgunluğuna ve yaklaşımı bana bu iş için en iyi adamın o olduğunu gösteriyor. Bu yüzden Red Bull Racing’de çok iyi işler yapacağına güveniyorum." diye konuştu.


Yorumlar

  1. Vettel kaliteli ve 1. sınıf pilot. McLaren ya da Ferrari ya da BMW hangi koltuğa giderse gitsin hakkını verecektir. Geçen sene o çocuk hali ile Kubica'nın yedeği olup puan aldı. Üstüne Torro Rosso ile tekrar puan aldı.

  2. vettel'in kime gideceğini bilemem ama çok iyi bir pilot aslında medya sorsa hangi takıma gitmek istediyorsun diye ama bu soruya vettel'in cevap vereceğini sanmıyorum sadece 2.sınıf pilotlar yarışmak istediği takımı sağır sultana bile duydururlar vettel öyle bir pilot değil. kanımca sene sonuna kadar hangi takıma gideceğini söylemez.

  3. Merih Sarıçalı avatarı
    Merih Sarıçalı

    İyi işler çıkarıyor ama bazen çok hata yapıyor.Yani kötü gidişlerde geri dönüşü yok.

  4. inş ilerde ferrari nin koltugunda olacak:) hep söylüyorum ilerde sebastian ı ferrari de gormek istiyorum diye mukemmel işler cıkaracaktır eminin:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir