Williams 2008'e Yeniden Odaklanacak

yazar:

kategori:

Williams takımı 2009 programı için ayırdıkları bazı kaynakları şu andaki araç olan FW30 için kullanmayı düşünüyor. Sezon içinde istikrarlı bir performans sergileyemeyen takım bazı pistlerde çok iyi sonuçlar elde ederken bazılarından da hayal kırıklığıyla ayrıldı.

İyi geçmeyen iki yarışın ardından William Mühendislik Şefi Patrick Head "2009 için daha fazla özen gösteriyorduk ve aero programımız da 2009 için çalışıyordu. Ancak 2008 için daha fazla çalışmalıyız çünkü şu anda yaptığımızdan daha iyisini yapmaya ihtiyacımız var." diyor.

Head, downforce sorunu yaşamadıklarını ancak Williams aracının yaşadığı problemlerin aerodinami nedenli olduğunu söylüyor.

"Muhtemelen downforce eksikliğinden çok aero karakteristiği ile ilgili."

Head aynı zamanda, daha iyi performans sergileyemedikleri sürece markalar şampiyonasında dördüncü sıraya yükselmenin kendileri için zor olacağını söylüyor.

"Bana kalırsa oldukça zorlu bir mücadele olacak çünkü onlara yaklaşmak için aracımızı geliştirmek zorundayız. Mark (Webber) çok iyi görünüyor. Eğer biz Nico’ya doğru ekipmanı sağlarsak eminim o da orada olacaktır."

"Bu dünyada, hiçbir şeyden vazgeçemezsiniz. Hiçbir zaman neyin ne olacağını bilemezsiniz. Bazen sizin lehinize olur bazen de aleyhinize ama asla olamayacağını söyleyemezsiniz. Tabii bu biraz zordur".


Yorumlar

  1. son paragraf gerçekten etkileyici ama willams elindeki 2 büyük gücü kaybetti(BMW,webber) tekrar zirve için yarışması güzel olur ama şuan için zor tabi ama son paragraftaki gibi ne olacağıda hiç belli olmaz bakarsınız seneye zirve için çekişirler.:)

  2. Kızdım biraz Williams'a yaptıkları hatalardan dolayı ondan.

  3. Geç kalmışsın Williams kardeş bence. Siz Mark Webber'i elinizden kaçırmayacaktınız. Ama Webber ne yapsın sizin Williams Cosworth ikide bir motor patlatıyordu (2006 Monaco GP)…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir