Massa, Formula 1'de Kalma Mücadelesinden Keyif Alıyor

yazar:

kategori:

2006’dan beri Ferrari adına yarışan Massa’nın gelecek sene takımda olmayacağı kesinleşti. Bunun için Massa’nın yeni bir takım bulması gerekiyor.

Ferrari ve Fernando Alonso’nun şampiyonada rakiplerinin gerisinde kalması nedeniyle Massa, takımda yeni bir dönemin başladığını düşünüyor.

Massa “Bu yeni durumda çok keyif alıyorum. Söylediğim gibi yapabileceğim pek bir şey yok. Şu anda Fernando’ya tek yardım benden değili Vettel’den gelir. Durum böyle.”

“Vettel herkesten 1 sn daha hızlı olabilecek güce sahipti. Ne olursa olsun yarışı kazanacaktı.”

“Takımların çoğu artık sene sonuna kadar bu araçlar üzerinde çalışmayacaklar. Ve durum böyle kalacak. Vettel sene sonuna kadar rekabetçi araca sahip olacaktır.” dedi.

Son yarıştaki 6.lığını değerlendiren Massa “Tabi ki yarış daha iyi olabilirdi. Ancak olanlara bakarsak daha da kötü olabilirdi.”

“Harika bir kalkış yaptım ancak ilk virajda iç tarafta engellendim ve kimseyi geçemedim. Hatta pozisyonlar kaybettim.”

“Sıkıntılardan birisi buydu çünkü sürekli birilerinin arkasında kaldım.”

“Yarışın sonunda bir çok araç lastiklerde sıkıntı yaşıyordu. Bu sayede altıncılığa kadar çıkabildik.”

“Tüm olanlara bakarsak fena yarış değildi.” dedi.


Yorumlar

  1. Bana yazacaksan direkt cevap olarak yazımın altına yazabilirsin

  2. Alonsonun kötü pilot olduğuyla ilgili bir şey söylemedim ve zoruma giden bir durum yok, Mesajımı dikkatli okursan başka şeylerden bahsettiğimi göreceksin, Sallama olayına vs. hiç girmeyeceğimde, Gecenin 2si 3ü veya 5inde mesaj yazmış olmamın sizdeki rahatsızlığınıda anlamadım. Şampiyonluk meselesine gelecek olursak, eğer olabiliyorsa 10 kez şampiyon olsun, hiç sıkıntı yok, benim orada demek istediğim fazla abartıldığıydı ama neyse daha fazla açıklama yapmak istemiyorum, saygılar..

  3. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar
    Alonso fanlarının egoları niye hep havalarda, Alakalı alakasız her haberde, Alonsonun iyi pilot olduğuyla ilgili mesajlar görebilirsiniz

    Alonsonun iyi pilot olduğunu tüm dünya söylüyorken birkaç fanı söyleyince neden zoruna gidiyor.Olaylara hep kendi açınızdan bakmayın.Bir kere de "alakalı alakasız her haberde Alonsonun kötü pilot" olduğuyla ilgili mesajlara tepki göstersen de bir görebilsek.Önce kendinden başla istersen.Ben gecenin 2 sinde neden Alonso ve fanlarına durduk yerde sallama ihtiyacı hissetim ki diye bir sor.

    Şu sitede en çok yerden yere vurulan adamın Alonso olduğunu bilmezden gelmeyin.

    Allahtan iki kez şampiyon oldu bu adam, 3-4 kez şampiyon olsa ne schumi nede senna kalırdı heralde.

    Evet Allah'tan 2 kez şampiyon olmuş bu adam.3-4 olsa kimse ortada kalmaz aklını kaybederdi.

  4. Alonso fanlarının egoları niye hep havalarda, Alakalı alakasız her haberde, Alonsonun iyi pilot olduğuyla ilgili mesajlar görebilirsiniz, Allahtan iki kez şampiyon oldu bu adam, 3-4 kez şampiyon olsa ne schumi nede senna kalırdı heralde.

  5. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    dirasta doğrudur, arka arkaya pite girip çıktılar, sonra dirasta yarış dışı kaldı.

  6. ve onundeki Grosjean Webber Di Resta yaris disi kaldi buna ragmen 6.olabildi.Di Resta'dan emin degilim cunku fazla takip edememdim yaris icersinde.

  7. işte farklardan biri de bu maalesef..Ayni araçla Alonso 2.liğe-3.lüğe uzulurken Massa'nin puan aldigi yarislardan sonra iyi yarişti 6.liğa kadar çıktık gibi aciklamalarda..4 yildir her yariş icin durum bu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir