Raikkonen, Kore Antrenmanlarında Sırt Ağrılarına Bakacak

yazar:

kategori:

Singapur’da sırt ağrıları çeken Raikkonen sıralamalarda 13. sıralarda kalmış ancak yarışta iyi bir yükselişle 3. olarak podyuma çıkmıştı.

Raikkonen “Singapur’da cumartesi gününe göre daha iyiyim. O zaman gerçekten iyi hissetmiyordum.”

“Önemli olan yarışabilmemdi ve podyumda bitirerek oldukça iyi iş çıkardık.”

“İlk defa bu sorunu yaşamadım, uzun zamandır sırtımda bazı sorunlar vardı. Bakalım Kore’de cuma günü nasıl olacağız.” dedi.


Yorumlar

  1. erdal altundag(kimi raikko) avatarı
    erdal altundag(kimi raikko)

    valla bendede kronik bel ve sırt ağıları var.hoş ben yıllardır çekiyorum ne olduğunu bilirim.motosiklet benim hayat felsefem ve yaşam tarzım.ben bukadar alışık olduğum halde bazen öyle hal alırki normal hayatta bile bu motosikleti kullanamdıgım zamanlar olurki

    boyuna gelen G kuvveti sırtı öyle etkilerki formula 1 de tahayyül bile edemem.

    ama ferari ile anlaştıktan paramı alamıyorum dedikten sonra biraz işin içinde akıl oyunları kokusuda gelmiyor degıl hani:((

  2. Raikkonen'in içmesi başına çok dert açacak gibi.

    İçkisi sigarası kumarı olmayan pilot aranıyor 😛

  3. mehmet ceviz avatarı

    kimi:twıtterle işi olmaz faceyle işi olmaz(telefonu olduğu bile şüpheli)sıralamadan önce kafayı çeker,podyumda kafayı çeker,sponsor etkinliğinden nefret eder,mühendisi azarlar,tembel olduğu söylenir;ama kimiden vazgeçilmez.eğer f1 pilotluğu sadece otomobil sürmek olsaydı ohooooo neler neler

  4. Ne parası arkadaş, adamın doktoru kortizon vurdum diyor, bir bak istersen kortizon nasıl bir ilaçmış.Durduk yere vurulurmuymuş.

  5. Ne parası arkadaş, adamın doktoru kortizon vurdum diyor, bir bak istersen kortizon nasıl bir ilaçmış.Durduk yere vurulurmuymuş.

  6. şuna para alamadım diye bahane ediyorum desene kar adam.kekşe para konusundada umursamaz olsan.anlaşılan o ki para bile buzları eritiyormuş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir