Kore'de Renault Motorları Samsung Olarak Adlandırılacak

yazar:

kategori:

Renault, Kore’de 2000’den beri aktif bir şekilde çalışıyor ve Renault Samsung Motors bünyesinde SM3, SM5, SM7 ve QM5 gibi bir çok model üretiyor.

Bu kapsamda Renault, Kore’de Renault yerine Samsung logolarının müşterileri Caterham ve Lotus’ta yer alması için anlaştılar. Bu anlaşma tek yarışı kapsıyor. 

Japonya yarışında eski logolara dönüş yapılacak.


Yorumlar

  1. ayhan nahya avatarı

    keytırım 🙂

  2. Abi Red Bull ile Williams da bu strateji uygulanmadı. Red Bull'un isim sponsoru Infiniti ve haliyle logoları da Infiniti'nin logosu. Ama iş yine Carlos da biter diye düşünüyorum. Şu da bir gerçek abi pazarlama meyvesini Infiniti yiyor hakları da sonuçta motor parasını onlar ödüyor Renault a.

  3. megacrome değil mecachrome. 😀

  4. Hımm. Demek ki Red Bull ile motor ismi üzerine anlaşmaları yok. Red Bull ile reklam yapamayacak olmaları takımdan soğumalarına neden olabilir.

  5. Infiniti kullandıkları için…

    Samsung'un SM3, SM5 gibi modelleri Avrupa piyasasında Renault olarak adlandırılırken (Mesela Renault Fluence ve Renault Latitude); İnfiniti her yerde Infiniti…

    Renault kendince kendi ürünlerinin yerel reklamlarını yapıyor işte.

    Düşüncem bu 🙂

  6. Senin kulağın deliktir, Red Bull'un neden adı geçmiyor haberde?

  7. Süper bir haber çok mutlu oldum ilk kick-flip imi yaptığımda bile bu kadar mutlu olmamıştım

  8. Kendi evlerinde güzel bir jest. Lotus takımına keşke tamamen sponsor olasalar bu her iki taraf içinde güzel olur.

    Renault Samsung Motors, Renault Grubunun Diğer Markası

    2000 yılında Samsung Grubunun otomobil şirketini satın alan Renault, Güney Kore pazarına yerleşen 1inci Avrupalı otomobil üreticisi olmuştur.

    Endüstriyel faaliyetin yeniden devreye alınması ve Busan fabrikasının üretim kapasitesinin arttırılması sonucunda, Renault Samsung Motors, uzun yılladır yabancı yatırımlara kapalı duran bu ülkede bir başarı örneğine imza atmıştır.

    Şirket, yeni ürün yelpazesi, ultra modern üretim araçları ve üst düzey teknoloji merkezi gibi birçok avantaja sahip.. 2006’da, 121.855 araç satan Renault Samsung Motors, Renault-Nissan İttifakının sunduğu sinerjiden de yararlanıyor. Grup Renault-Nissan motorlarından da yararlanıyor.

  9. Keytırım dün feysbuktan paylaşmıştı.

  10. samsungmu?? iyiki playlife değilmiş.yada megacrome..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir