Barrichello Brezilya'da Sauber'le Yarışabilir

yazar:

kategori:

Geçen hafta çıkan haberlerde, 2011 sonunda Formula 1’den ayrılan Rubens Barrichello’nun gelecek sene sponsor destekleriyle Sauber’le spora dönebileceği iddia edilmişti.

Brezilya’nın önde gelen muhabirlerinden Livio Oricchio, 41 yaşındaki Barrichello’nun sezonun son yarışına katılabileceğini söyledi.

Oricchio, Barrichello’nun şu anda telefonlara cevap vermediğini ve mesajla bu söylentiler için “Kim bilir?” cevabı verdiğini söyledi.


Yorumlar

  1. istese olurda içinden gelmiyorsa yapacak birşey yok.haa rbr gibi bir araç versin seneye williams bak o zaman nasıl geliyor.

  2. O imkansiz iste.

  3. O zaman Montoya da geri donsun=) Sahsen Lotus'ta Grosjean ile birlikte yarismalarini isterim =D

  4. ayhan nahya avatarı

    eskiler daha bi zevkli, daha bi seyrettiriyorlar kendilerini. İmkan olsa da, senna, prost, berger, villeneuve, hakkinen, şumi, hatta takuma sato bile cumbur cemaat yarışsalar da biz de ağzımız açık, heyecandan hop oturup hop kalksak. O zaman ne drs ne kers ne de lastik sorunu kalır 🙂

  5. Duhan Peker avatarı

    Bu adamda ki yarışma azmi kimseler de yok.Bu yüzden dolayı Barichello'yu seviyorum.Bence yarışmasında bir zarar yok.Schumacher yarıştıysa,Barichello'da yarışır.(Schumcer'i kötülemek amaçlı demiyorum "YAŞ" konusu anlamında diyorum".

    En azından şu grid'de ki onca genç adama "tecrübe" olacak bir isim olur.

  6. Hulk un büyük yetenek olarak gösterilip hala üst takımlardan birinde iş bulamamasının da sebebi emekliliği gelmiş Rubens i geçememesidir bence..

  7. gelsin bee Toranasuke Takagi bile gelse sevinirim.gridin şu anda en tecrübelisi button şaka gibi .2000 den beri aralıksız yarışıyor.rubensin başarısız olduğunu düşünenler dandik RA108 ile ingilterede 3.cü oldu.yağmurda çok iyi süren birisidir kendisi.bakınız kanada 2000 de finişte emir olmasa kazanacak. vb. fransa 99 pol ve 3.cülük.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir